Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.572
Cevap
74
Favori
163.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam merhaba ben de almayı düşünüyordum. Hangi bayiden kaça aldınız kredi vs var mıydı? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasa bayon %0 faiz 200.000 tl kredi kullanınca bayii liste fiyatından mı vermek zorunda?

• Hayırlı forumlar, İstanbul/Cevizlibağ Odak / 2024 Hyundai Bayon Elite 1.0 - Ateş Kırmızı, yan basamak + paspas peşin olarak 1.300 olarak anlaştık.

• halukkilic kullanıcısına yanıt
    Bana düşmez de bayon da yan basamak nedir hocam ya :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

zaten yerden çok yüksek değil basamağa ne gerek var anlamında mı söylediniz.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Evet

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Yani!

• Bayon 1.0 sahip olan arkadaşlar aracın artı ve ekdi yönlerini yazabilir mi? Görüşleri almayı düşünenler için faydalı olacaktır...

• Yeni bayon elite paketi aldim. On gunduz farlarinin kenarlari yaniyor ama ortasi yanmiyor. Benmi ayarlardan beceremedim yoksa bir sorunmu vardir sizce. Birde sofor tarafindaki yan aynadaki kor nokta cizgisi biraz fazla bombeli gibi geldi bana gozu rahatsiz ediyor. Sizdede oylemi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzafffffer -- 15 Kasım 2024; 23:17:5 >
  • Muzafffffer M kullanıcısına yanıt
    Farlarla birlikte yanıyor olabilir. Bende de eski kasası var , o şerit bizim arabalara oluyorsa taktırmayı düşünüyorum. Tatlı duruyor 😁

• KNTLG kullanıcısına yanıt

Bende de eskisinin elitesi var acaba nasıl alabiliriz o ön ledi

• Beyler iki sorum olacak:

1- hız sınırı tabela göstergesi var, o kokpitte gösterdiği hızı geçince dııt dııt ötmeye başlıyor. Bunu geçici kapayabiliyorum dakat aracı kapa aç yapınca tine açılıyor. Bunu nasıl tamamen kapatırım?

2 - otomatik şerite sokma özelliği var, bu da geçiçi kapanıyor direksiyondaki tuşa basılı tutarak. Fakat bunu nasıl kalıcı kapayabilrim?

• 2023 elite bayonum var Tabela okuma özelliğini bayiden ücretsiz açtırabiliyor muyum? Yapanlar gördüm de galiba

• bidüsün kullanıcısına yanıt
    Bırıncı ozellık servıste ac kapa yaptırılıyor ıkıncı ıcın yapacak bırsey yok gsr zorunlulugundan dolayı kapatılamıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • halukkilic kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

Ben de dün aynı bayideydim, aynı paketi cam filmi dahil 1.285.000TL'ye anlaştık. 4 gün sonra teslim dediler.

• Arkadaşlar merhaba makyaklı kasa 1.0 style paket ile aranıza katıldım. Araçtan şuana kadar fazlasıyla memnun kaldım ancak bir sorum olacaktı. Aracın kendi haritasında trafik bilgilerini açmanın bir yolu var mıdır acaba?

• Bakım için fiyat alan oldu mu

• daquied kullanıcısına yanıt
  • Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Bayiden 6400 fiyat aldım hocam orada ki fiyatı görebiliyorum da bayi bayi değişiyor. 5800 e yaptıran vardı 8000 veren vardı

Aradığım bayilerde de 6400 - 7200 arası fiyat verdiler 5 bayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 19 Kasım 2024; 12:59:6 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.