Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.320
Cevap
68
Favori
150.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende de 2022 1.4 elite var, LPG taktırdım. %80 şehir içi kullandığım için hiç çekiş farkını görmedim. uzun yolda da bolu dağı gibi yerlerde elbette bayılıyor ancak benim önceliğim güç, çekiş vs değil yakıt ekonomisi olunca bayağı memnunum diyebilirim 😄şu sıralar 2 TL/km gibi bir yakıt maliyeti var. niyetiniz benim gibi uzun süreli kullanım ise (1,5 sene ve üzeri gibi) LPG mantıklı. Ancak daha kısa sürede satıp değişecekse gerek kalmıyor, maliyetini çıkaramıyorsunuz.

Sakarya'da 45bin bakımını 6500'e yaptırdım 2 hafta önce. tabela okumayı açmadılar bende, izin verilmiyor diyerek, çok da üstelemedim bence aşırı gerekli değil.

• Ne zaman, kaç paraya taktırdınız LPG'yi. Birde hangi marka model taktırdınız. 2 TL bayağı bir iştah kabartıcı maşallah. Ankara'da şehir içinde sabah-akşam işe gidiş geliş saatlerinde olmak üzere 4 TL'ye yakın yakıyor. Biraz can sıkıcı olmaya başladı. Servislerin o yasak bu yasak demesi çok saçma değil mi ya. Olan bir özellik. Açtıranlarda var gayet. Sebebi ne acaba. Peki şerit ortalama açık mı sizde ? İnternette şerit ortalama özelliği olduğu da söyleniyor. Onu açtıran var mı acaba?

• Xecuttionerr kullanıcısına yanıt

Ben 2023 ağustosta 20bin liraya taktırdım. Yakıtı ben şuan Sakarya'da litresi 22,5 TL civarına alıyorum, bazı istastonlarda 25'e de çıkıyor. Bir de bir tık dikkatli kullanmaya çalışıyorum ama tabi benim rotamda trafik yoğunluğu iş saatlerinde bile çok az. Soğuklarda biraz daha artıyor evet ancak 4 TL biraz fazla gibi geldi bilemiyorum. Bende şerit ortalama da açık değil, onu sormayı unutmuşum açıkçası. Yasak kısmında sadece "Avrupa'da açılıyor ama bizde yasa gereği izin verilmiyor bu modelin Türkiye için izni yok vs." gibi bişeyler anlattılar, ben de detayları kurcalamadım açıkçası, doğru mu ya da uğraşmamak için uydurulan bir hikaye mi bilemiyorum.

• halukkilic kullanıcısına yanıt

Hocam kredi kullandırttılar mı 0 faiz, peşin fiyatı mı?

• Arkadaşlar merhaba. Ankara'da yaşadığımız için kışlık lastik almayı düşünüyorum. Kullandığınız önerebileceğiniz lastik var mıdır?
  • Immortall I kullanıcısına yanıt

Lastiğe verecek Paran varsa bridgestone blizzak lm005

ekonomik ama kaliteli olsun p/f diyorsan lassa iceways

• quote:

Orijinalden alıntı: Immortall

Arkadaşlar merhaba. Ankara'da yaşadığımız için kışlık lastik almayı düşünüyorum. Kullandığınız önerebileceğiniz lastik var mıdır?
    Benim size tavsiyem dört mevsim lastik almanız,tak sök derdi olmaz,kışın güzel performans alırsınız, dört mevsim lastik alma diyenlere sakın kulak asmayın,benim size tavsiyem sırasıyla

1-michelin
    2-hankook
    3-laufeen
    4-falken
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Hocam aracın üstünde continental ecocontact 6 var şuan ve hem kuru hem de ıslak zeminde güzel performans gösteriyor. Bunlar varken 4 mevsime para vermek israf gibi geliyor. Zaten temel amacım ankara soğuğunda iyi yol tutması ve fren mesafesini koruması. Bunu da ancak kış lastiğiyle yapabilirim gibi geliyor.

İzmir, antalya vs gibi illerde yaşasaydım dediğiniz gibi 4 mevsim alabilirdim. Öneriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortall

Hocam aracın üstünde continental ecocontact 6 var şuan ve hem kuru hem de ıslak zeminde güzel performans gösteriyor. Bunlar varken 4 mevsime para vermek israf gibi geliyor. Zaten temel amacım ankara soğuğunda iyi yol tutması ve fren mesafesini koruması. Bunu da ancak kış lastiğiyle yapabilirim gibi geliyor.

İzmir, antalya vs gibi illerde yaşasaydım dediğiniz gibi 4 mevsim alabilirdim. Öneriniz için teşekkür ederim.
    Hyundai i20 aracımda üç senedir Ankarada falken dört mevsim kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 29 Kasım 2024; 15:24:20 >
  • Herkese iyi aksamlar hyundai bayon 1.0 alma arefesindeyim cok bi performans beklentim yok, sorun cıkarmasın yeter. Görünüsü teknolojisi bana yettigi icin buna karar verdim. Genelde şehir içi kullanırım yılda 4-5 kez uzun yol yaparım. Sizce doğru karar mı? Üzer mi? Kullanıcıları yorum yaparsa çok sevinirim
  • kostas1414 K kullanıcısına yanıt

1 haftadır kullanıyorum. Bence doğru karar. Ama daha uzun süre kullanmış arkadaşlar da yorum yaparsa size daha iyi fikir vermiş olacaklardır.

• Arkadaşlar "Araç ayarları" kısmından ekranda gözüken (sürüş güvenliği-hız sınırı-sürücü dikkati uyarısı) özelliklerini kapatıyorum ama arabayı stop edip tekrar çalıştırınca aynı özellikler tekrar aktif oluyor.

Bu özellikleri kalıcı olarak nasıl kapatabilirim?

Hyundai BAYON Ana Konu
  • vandamme kullanıcısına yanıt
    Gsr standart zorunlu olduğu için kalıcı olarak kapatilamaz yalnızca her seferinde manuel olarak kapatmaya izin verir
  • Mayıs sonunda 2024 1.4 elite model aldım şu an 9200km de ve şimdilik hiç bir sıkıntı çıkarmadı
    Makyajli kasa için bir şey diyemem ama araç genel manada günümüz şartlarında parasını hakediyor. Satarken de piyasasinin hızlı olduğu söyleniyor
    Keşke olsaydı dediğim özellikler yeni kasada olduğu gibi dâhili navigasyon olması.
    Ondan ayrı olarak koltuk ısıtma uzaktan çalışma kör nokta asistanı ve adaptif hız sabitleyici olsaymis başka model marka bakmaya çok da gerek kalmazmış tâbi bunların hepsi fiyatı yukarı taşıyor
  • selcuksert38 kullanıcısına yanıt
    Yurt dışında bazılarında var dediğiniz özellikler, dahili navigasyon da da trafik yoğunluğu göstermiyor deniyor, hatta makyajlı kasada kablosuz carplay Android auto yok deniyor. Sahibi olanlar aydınlatır bu iddiaları.
  • daquied kullanıcısına yanıt

2024 Style paket sahibiyim kablosuz carplay ve Android Auto yok araçta.

• selcuksert38 kullanıcısına yanıt

Piyasası hızlı gerçekten.

3-4 gün önce 2022 bayon 1.4 elite 1 günde sattım.

1.024.00 TL ilana koydum 64.000 km de ve bir günde satıldı.

Şimdi makyajlı modelini aldım, Farklı modellere de yöneldim ama belirttiğiniz gibi Türkiye şartların da tam f/p modeli.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.