Arkadaşlar bayilerin verdiği güncel teklifler neler acaba fiyat olarak, yazarsanız biz de bilgilenelim, anadolu daki bayiler fiyatta gram aşağıya inmiyor |
Hyundai BAYON Ana Konu (61. sayfa)
-
-
Perşembe günü elite paket 1.290.00 TL aldım
Alttaki bayilerden de teklif almıştım güncel fiyatlar bu şekilde.
-
Dün kartal hyundai’de style 1195 istediler, 1180 veren varmış istanbulda
-
Ben de style paket düşünüyorum ancak halojen far olması beni soğutuyor,
Kablosu carplay’in tamamen yazılımsal olduğuna inanıyorum, bir gün mutlaka açılacaktır -
Makyajsızlara şerit ortalama katalogda olmasına rağmen açmadılar hala açmıyorlar -
Hocam cihazda mühendislik menüsü açmanın bit yolu var, şifre ile giriliyor. O ekrandan şerit ortalama ile alakalı bir giriş yapılabilir mi acaba bilginiz var mı?
-
Tabela okumayı açtırdığımda araçla 15 dk falan uğraştılar uzaktan gördüğüm kadarıyla bilgisayar bağladılar, belki yöntemi vardır da servis kaydı olmayınca garantiden çıkabilir 3 4 özellik daha var yoksa araçta yurt dışı kataloglarında -
Kablolu Carplay varsa kendiniz kablosuz yapabilirsiniz. 300-400 liraya aliexpresste flash bellek gibi cihazı var. Alıp araca takıyorsunuz Carplay kablosuz oluyor.
-
Bendeki 23 model Elite paket, bende tabela okuma ve kablosuz carplay/android auto açık, LFA kapalı. Bakıma gittiğimde açmaları için zorlayacağım ama son dönemde kimseninkini açmamışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 2 Aralık 2024; 12:12:26 > -
Fabrika verisi boşta ön 34 arka 31 diyor. Bence en ideali 35 e 33. Bi tık fazla olsun inik olmasın.
-
Gebze GÖRTAN 15 bin / 1 yıl bakımı 6130 TL, 1.4 elite paket.
Arka koltuktan ses gelme problemi giderildi.
1300 Elite
1200 Style -
Merhabalar, 15 Şubat 2024 1.4 Elite aracın yakıt detayları. Aracı eşimle beraber kullanıyoruz. 13.xxx km nin 5000 i uzun yol. gerisi sadece şehir içi Bandırma'da kullanılıyor. Kısa mesafe ama yokuşlu inişli dar sokakları olan bir şehir. Bu değerler olacağını öngörmüştüm benim açımdan yakıt konusu biraz bilerek lades. Kullanıcıya lokasyona göre daha iyi ya da kötü istatistikler vardır muhtemelen.
-
Ben de aracı aldığımdan bu yana Drivvo uygulamasıyla tutuyorum kaydı. Yaklaşık 4500 km Karadeniz turunda yapmıştım, geri kalan kısmı yine şehir içi uzun yol karışık.
Araç ekranına göre 15700 kmnin ortalaması 6.6 lt. Genel olarak hep 7 lt/100 km üzerinden hesap yapıyorum ben. Memnunum yakıt tüketiminden.
Uygulama verileri de şöyle:
-
Selamünaleyküm cümleten. Ben de 1.4 Eradan sonra 2024 1.0 Bayon Elit ile aranıza katıldım arkadaşlar. Yakıtı hangi istasyondan alıyorsunuz genelde? Aralarında bir fark var mı?
-
shell
-
Köylerdeki dandik istasyonlardan olmadığı sürece problem yok bence. Benim evime en yakın PO var, oradan alıyorum hep. Ama yolda olursam opet, shell, po fark etmiyor. Yeter ki bilinir bir yer olsun.
-
Benim de 2024 1.4 elite model LPG de dikkatli kullanımda 80-100 arası hizda şehiriçi 7.5
Abartılı ve klima açıkken 9 yakıyor
Gazı genelde Shell Total veya PO dan alıyorum -
Teşekkürler cevap için hocam. Shell, OPET, TP bunlar var yol üzerinde. Bunlardan birini tercih ediyorum.
-
Araç üzerinde ki verisi mi bu hocam ben pompa farklı oluyor lpg de biliyorsunuz. %25 civarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X