Şimdi Ara

Hyundai BAYON Ana Konu (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.305
Cevap
68
Favori
149.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    33.5 lt LPG ile 366 km yol yaptım şehiriçi abartılı kullanımda o da 9lt/100 denk geliyor şimdilik
  • bidüsün kullanıcısına yanıt

Bana bayideki satış danışmanı hanfendi güvenlik sebebiyle onun tamamen kapanmadığını söylemişti. Her seferinde tekrardan açılır demişti.

Ama servisler kapatır mi onu bilemiyorum.

Benim sorum da direksiyondaki hangi tuş ile kapatıyoruz?

• exxb E kullanıcısına yanıt

Ben de makyajlı kasa 2024 style paket aldım ve 'kablosuz' car play ve android auto auto nun olmamasına çok şaşırdım. Yani bu devirde kablo olması saçma geliyor.

Clio 5 Alpine paket alacaktım. Onda var mı bilmiyorum ama Bayon'un önceki neslinde olup yeni seride olmaması garip geldi doğrusu.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Peki bu nasıl bağlantı kuruyor?

Araca veya güvenliğe bi zararı var mıdır?

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Aldığınız cihaz araca bağlanıyor. Telefonu da bu cihaza bağlıyorsunuz. Araca bir zararı yok. Aracı oluyor sadece.
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Var mıydı acaba tavsiye edeceğiniz bi yer veya ürün..?

• selam, bende 2024 bayon için biraz araştırdıktan sonra, alttaki ürünü aldım. Bu tür cihazlardaki ilk yorum spotify&youtube platformlarındaki sonraki şarkıya geçiş vb. konulardaki gecikme ile ilgiliydi, (farklı cihaz testlerinde telefon konuşmalarında da gecikme olduğunu iletenler var) bu cihazda gecikme süresini en aza indirgedikleri yazıyor, yine de çok hafif bir gecikme var 0.5 saniyeden az olabilir, kablosuz konforunun yanında benim için önemi yok bu kadar gecikmenin. Uzun kullanım testi yapamadım henüz, araç çalıştığında otomatik olarak telefon kablosuz carplay'e bağlanıyor. Kablosuz şarj ünitesinin üst tarafına kutu içerisinden çıkan çift taraflı bant ile yapıştırdım, alt linkteki 90 derecelik kablo ile de ön paneldeki göze hoş gelmeyen kablo kalabalığından kurtulmayı düşünüyorum.

www.hepsiburada.com
    Ottocast U2-Air Pro Kablosuz Wireless Apple Carplay Adaptörü Fiyatı
    https://app.hb.biz/fXDTb0muCCYG

aliexpress.
    90 ℃ Dirsek USB Tip C Kablo 66W 6A Tip C - Tip C Hızlı Şarj Veri Kablosu iPhone15 0.25M/0.5M Kısa Güç Bankası Kablosu Tip c - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005008118341868.html?spm=a2g0o.cart.0.0.43b2406aYTdkvb&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur

• halukkilic kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

Alttaki kabloyu neden aldiniz? Zaten kablosuz çalışmıyor mu cihaz?

• 1.0 kullanan yok mu
  • jestercat J kullanıcısına yanıt

2022 bayon elite den geçen hafta 2024 1.0 bayon elite geçtim merak ettiğiniz nedir?

• Böyle bir şey yapmakta ki motivasyonunuz neydi hocam, maliyeti ne oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 7 Aralık 2024; 20:40:59 >
  • daquied kullanıcısına yanıt

Sanırım bana sordunuz.

Çok fazla yol yapıyorum 2022 model aracımı 64.000 km de sattım ki ailede iki araç olmasına rağmen bu kadar yol yaptım.

6 Yıldır atmosferik + lpg araç kullanıyorum aracı da performanslı kullanmayı seviyorum.

İstanbul - Ankara arası sabit 140-160 km ile yol yapıyorum ama atmosferik motor ile biraz zorlayıcı oluyordu.

Eskiden 3.000 devir de 120 KM/s hız yaparken şuan 140 KM/s hız yapabiliyorum, Sabit 160-170 ile motor çok fazla zorlanmadan gidebiliyor olmak benim için önemli bir değişim sebebi.

Eski aracımı 1.024.00 TL sattım

Yeni 2024 elite aracımı 1.290.00 TL aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 7 Aralık 2024; 22:26:8 >

selamlar, teşekkürler, cihaz telefon ile araç arasındaki bağlantıyı kablosuz hale getiriyor, kendisi yine kablolu :)

• emrcnd E kullanıcısına yanıt

Yakıt tüketimi nasıl?

• jestercat J kullanıcısına yanıt

Çok fazla yakıt hesabı yapan bir insan değilim bundan dolayı detaylı incelemedim ama spor mod da kullandım sık sık dip gaz yaparak kullandım.

İstanbul da yoğun trafiğe girmeden 8.3 LT üstünü görmedim, Aynı rota da 1.4 MPI ile 10-11 lt civarı yakıyordum.

km de 2 LT fark var bariz olarak ama lpg ile MPI motor daha ekonomik olacaktır büyük olasılıkla.

LPG olmadığı bir durumda 1.4 MPI ile 1.0 Turbo motoru karşılaştırmaya gerek yok arada ciddi tüketim farkı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 8 Aralık 2024; 1:4:58 >
  • Bende style sıfır aldım 1 milyon 180k nakit fiyata, 4 cam filmi hediye ettiler. Almak isteyen arkadaşlara fikir olsun.
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt

Merhabalar hayırlı olsun

Style ile elite arasında elzem sayılabilecek farklar nelerdir acaba?

Ben style almıştım. Bi aklım da elite idi.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Üstteki arkadaşa sormuştum. Size de sorayım :)

Öncelikle hayırlı olsun.

Style ile elite arasında elzem sayılabilecek farklar nelerdir acaba?

Ben de Style almıştım.  Ama bi aklım da elite idi.

Teşekkürler.

Son makyaj ile fark çok azaldı aklınızın kalacağı farklar yok iyi yapmışsınız öncelikle

İyi günlerde kazasız belasız kullanın

Style de olmayan

- Anahtarsız giriş ve çalıştırma

- Ön Led Farlar

- Ön Led Kuşak

- Ön Park Sensörü

- Otomatik Kararan Dikiz aynası

- Alüminyum Ayak Dayama

- Aracın sağ ve solunda yer alan krom çıtalar

- Hayalet ekran sizdeki biraz daha ufak

- Karartılmış Arka ve Arka-Yan Camlar

Anahtarsız giriş ve çalıştırma, Led far dışında önemli bir fark yok diğerleri ufak ve çok gerekli olmayan detaylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 8 Aralık 2024; 11:27:9 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.