Araç 2024 modelse telefonun kablosu ile bağlanabilirsin. Android Auto sadece kabloyu tip a yani büyük tarafa takınca açılıyor. |
Hyundai BAYON Ana Konu (56. sayfa)
-
-
Evet araç 2024 makyajlı kasa bayon.
Ben kablosuz bağlanma oluyor sanmıştım.
Yani bluetooth ile aracı eşleştirip sonra telefonun menüsü ekrana yansır diye düşünmüştüm.
Bu devirde kablo falan gereksiz, geldi acikcsi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alttaki arkadaş var demiş.
Acaba 2024 modellere özgü mü?
Peki wi-fi dediğiniz mobil veriyi açmak gerekecek hep di mi?
Bir de Youtube falan açılmaz di mi?
2024 makyajlı kasa bayonlarda kablosuz apple carplay ve android auto bulunmamaktadır.
2024 model 1.4 mpi motorlar da ise kablosuz desteği var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bthn1907 -- 18 Ekim 2024; 14:31:49 > -
2022 style pakette var 2024 te yok mu kesin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yani daha yeni modelde olay geriye mi gitmiş eskisinde kablosuz özellik var yenisinde yok mu? ters olmuş bu iş.
-
Bayiye bakım için gittiğimde makyajlı kasayı deneme sürüşüne çıkardığımda satıcı iletmişti bana sonra teknik özellik kataloguna baktım harbiden yok
-
Öyle gözüküyor
bağlantı kopmasından falan dolayı çıkardılar sanırım başka bir şey aklıma gelmiyor çıkarma sebeplerini
arada benımde kopuyor ama bağlanıyor sonradan cok sorun olmuyor yani çok ilginç
-
Yani araca bindiğimizde daima kabloyla bağlayacağız desenize...
Hani bi kere bağlantı için olur anlarım ama hep kabloyu ihtiyaç duyması değişikmiş gerçekten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 18 Ekim 2024; 18:18:50 >
Ben iPhone ile kablosuz bağlantıda hiç problem yaşamadım gayet kullanışlı ve güzel Apple müzik ve haritalar kullanışlı Apple car play ile, artık kablo ile olması kötü olmuş birde sürekli telefon şarj da gereksiz zarar bana göre.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba.Ailemize yetmediği için çok memnun olduğum 2022 model 1.4 MPİ style otomatik bayon beyaz aracım satılıktır.10bindedir.Hata boya kaza tramer yoktur.Bayi çıkışlı seramik kaplama boya koltuk koruma cam filmleri vardır.İkinci bakimi da yeni yaptirilmistir.İki bakimi da yetkili serviste yapildi.Forumda beni bilenler bilir .İlgilenen arkadaş olursa dm den yazabilir.Detaylari konuşuruz.
Bende makyaj öncesi 2024 1.4 elite var, android oto kablosuz ve sorun yaşamadım aylardır.
Şu an satılanlar kablolu.Youtube yansıtma biraz mesakatli,extra uygulama falan yüklemek gerekiyor,YouTube bir iki videosu var onları yaparsanız,araç tabletinde video oynayabilirsiniz.Sanirim sürüş güvenliği açısından video izlenmeyecek şekilde geliyor.
Hocam satabilirsem yıl sonuna kadar Q3 almayı düşünüyorum 21 22 model.
Normalde başka araç kullanıyorum ama bugün i20 kiralamıştım yok diye bayon verdiler aldım eve geldim hafif yokuşa ön taraf yukarı gelecek şekildepark ettim. Bi kaç saat sonra gelince çalıştırdım geri vitese taktım gaza bastım sonra bi baktım direksiyon taş gibi dönmüyor sonra frene basıyım dedim o da taş gibi hemen el frenini çektim aklım çıktı. Araç çalışmadığındaki gibiydi direksiyon feen akat araç çalışıyordu eminim. Başına gelen var mı çok major bir problem yolda giderken olsa kaza yapmalık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar bugün yıllık bakıma girdim yetkili serviste, bana verilen belgede kullanılan motor yağı olarak yazan şu şekilde; HYUNDAI HU AH 0W20 SPC5_1*209L_A246 bu nasıl bir motor yağıdır kaliteli mi? bilgisi olan var mı sizlerde hangi motor yağını kullandılar?
-
Arkadaşlar 2023 model Elite Hyundai BAYON aracımın ön iki lastik ile çamurluk arasındaki mesafeler farklı. Sol çamurluk ile lastik arasına 3 parmağım giriyor iken diğer sağ çamurluk ile lastik arasına 4-5 parmak giriyor.
Kasislerde Soldan hafif ses geliyor gibi oldu sonra bakarken farkettim sizce sorun ne olabilir aracım kaza geçirmedi daha önce.
Merhaba,
2024 1.0 style paket Bayon navigasyonla ilgili bir sorum olacak. Navigasyondan yol tarifi aldığımıza güzergahta trafik yoğunluğuna göre mavi kırmızı vb. trafik yoğunluğunu gösteren renkler çıkmıyor. Bilen arkadaşlar destek olabilir mi?
Hocam aracı sıfır mı almıştınız,genelde bu gibi ölçüsüzlükler değişme belirtisidir. Bende de aynı modelden var ama neredeyse sıfır olmasa da eşitler sağ ve sol kısmı, sıfır aldıktan sonra kendim biraz titiz olduğumdan ölçmüştüm.
Bir de kamber ayarı diye bir şey var belki hızlıca girilen kasislerde ya da çukurkarda kayma olmuştur. Salıncak rot balans vs gibi yerlerinde sorun yoksa akla bu geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bthn1907 -- 19 Ekim 2024; 23:49:44 > -
Sıfır almıştım hocam değişen parça olma olasılığı yok.
kamber olayını bir yerde daha okumuştum onla alakalı olabilir servise yada bi tamirciye danışmam gerekecek sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X