Ben bu linkteki ürünü almıştım Aralık 2023'ün sonunda. 930 liraya almışım o zaman, iyi zam yapmış. 2024 için de uyumlu olur sanıyorum, satıcıya sormakta fayda var. Ancak paspaslar gerçekten çok iyi. Araca birebir uyuyor. https://www.hepsiburada.com/sahler-hyundai-bayon-2021-sahler-oto-paspas-p-HBCV00001VQ6XO Bagaj için de bunu almıştım, yine aynı şekilde memnunum. www.hepsiburada.com Rizline Hyundai Bayon 2021 Sonrası Bagaj Havuzu Fiyatı https://www.hepsiburada.com/rizline-hyundai-bayon-2021-sonrasi-bagaj-havuzu-p-HBCV00000OMMIT< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 7 Ekim 2024; 8:27:12 > |
Hyundai BAYON Ana Konu (55. sayfa)
-
-
arkadaşlar 1.4 mpi bayon bakım aralığı 10 bin km mi 15 bin km mi acaba o kadar unuttum ki her şeyi bir an kafam karıştı.
birde akü olayı harbi canımı sıkıyor yolda kalacağım diye korkuyorum keşke uyarı verse.
bu arada kumanda pili bitti benım değiştirdim 20 ayda bitti haberiniz olsun a101 de 3 lü pil 124 tl ye satılıyor duracel oradan alıp taktım
-
15000km rutin bakım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar sıfır araç alıp ilk bakım zamanı 15000 km yada 12 ay hangisi önce gelirse... benim sorum şu, arabayı sıfır geçen sene 25 eylül de almıştık güncel km 3500 km fazla yol yapmadık, ama sene doldu bakıma gitmem lazım, maalesef en erken 19 ekimde gidebilirim bu 24 günlük gecikme demek. ilk bakım için problem yaratır mı garantisi etkilenir mi bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
Bakima gittiğinizde Büyük bir arıza tespit edilirse çamura yatıp zamanında gelmemiş siniz o nedenle garanti dışı diyebilirler tamamen servisteki ustanın tutumuna bağlı
yani bu işin hiç mi toleransı yok %10 bile, Allah korusun hesapta olmayan bir şey olsa yok kardeşim günü geçmiş mi diyecekler, yani bunun bir toleransı olur diye düşünmüştüm mesela 1 ay yada 500 km gibi.
-
Olmaz bişey kafanıza takmayın, öyle bişey yapmazlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir şey çıkmaz en erken zamanda götür yeter.
-
Bir sorun olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rahat olun İzmir/Yükseliş Bayisinden 1 Ay/1.000 Km toleransımız var bilgisini daha yeni aldım.
-
teşekkürler.
-
periyodik bakım ödemesi kredi kartına taksit imkanı oluyor mu acaba?
-
-
Landirenzo taktı bayiden aldığımda, hiç eksilmedi 12 bin oldu 9 ay
Anladim hocam 11 bin km 7 ay oldu 1 yedek depo doldurmuş oldum bende.
1.4 MPİ elite model 2024 Mayıs sonunda sıfır alıp bayide landirenzo marka LPG taktirmistim ben de.birkaç yüz kilometre kullanımdan sonra tekrar servise uğrayıp yedek su deposu F seviyesinin iki parmak altına kadar antifriz dolduruldu.ekim başında L seviyesine kadar inince tekrar servise gittim atmosferik motorda seviye inmesinin normal olduğu eger hızlı bir eksilme varsa o zaman bir problem olabileceğini söyledi usta.Siz kendiniz de saf su veya antifriz ekleyebilirsiniz sorun olmaz dedi.arac şuan 7000km de şimdilik bir sorun yok
Arkadaşlar merhaba.Ailemize yetmediği için çok memnun olduğum 2022 model 1.4 MPİ style otomatik bayon beyaz aracım satılıktır.10bindedir.Hata boya kaza tramer yoktur.Bayi çıkışlı seramik kaplama boya koltuk koruma cam filmleri vardır.İkinci bakimi da yeni yaptirilmistir.İki bakimi da yetkili serviste yapildi.Forumda beni bilenler bilir .İlgilenen arkadaş olursa dm den yazabilir.Detaylari konuşuruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopashaa -- 17 Ekim 2024; 15:51:56 >
Niyeyse ben araca alışamadım daha :(
Makyajlı kasa Bayon...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de arabaya Android Auto'yu bağlayarak telefonumu nasıl yansıtabilirim acaba..? (Telefon S23 Ultra)
Bunun için usb kablo mu gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kabloya gerek yok. araca bağlarken telefonun bluetooth ve wifi açık olması gerek. sonra araç ayar menüsünden cihaz bağlantısı kısmından cihaz ekle diyerek bağlanabiliyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X