Şimdi Ara

Hyundai'de ZAM KAMPANYASI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul'da 5 bayi gezdim, İstanbul, İzmit ve Bursa'daki tüm bayilere telefon ettim.
    Araba yok. Ve bugün bana çok yardımca olan bir bayideki bey bana Nisan'da 1000TL (accent era dizel için) zam geleceğini söyledi. Kendisinden önce iki üç bayi daha aynı şeyi söylemişti zaten. Gerçekten çok üzüldüm.
    Tüm dünya da otomobil fiyatları düşerken bizim firmalarımız fırsatçılığın daniskasını gerçekleştirme peşinde.
    Ben bu zammı duyduktan sonra Hyundai almaktan vaçgeçtim.
    Gerekirse ikinci el alırım. Ama Hyundai tamamen gözümden düşmüş durumda.

• İmzana Aynen Katılıp, ÖTV kampanyasını zam yaparak fırsata çevirmeye çalışan firmalara
  • Korkarım tüm arabalar zam yapacak bu gidişle
  • Baydı artık bu konular.Herkes kafasına göre açıyor.Dolan buraya boşalmaya uğraşıyor.

Olaya at gözlüğüyle bakmayalım...

Ayrıca nisandan sonra sanırım %5 ve yukarısı zam gelecek yine.

Fırsatçılıktan çok işin içinde öğrenilecek çok ayrıntı var...

Merak edenler için forumda birkaç arkadaş tarafından açıklandı.

İlk ağızdan dinlemek isteyenler bayii müdürünün bi çayını içsin...
  • Kore'ye de mail atanlar olacak mı merak ediyorum.

Euro düşmezse araç fiyatları Nisan'da yine artacakmış.
  • bu gidişle bütün markalar zam yapacak herhalde
  • ötv fırsatçılığı adı altında, bu kadar büyütmeye gerek yok aslında. sonuçta zam geleceği ötvden önce belliydi herkes biliyordu. zaten almak isteyenler ötv indirimi gelir gelmez bayilere koştu. ben sadece stoklarında araba olduğu halde yok diyenlere kızıyorum...
  • elleme iyi yapıyorlar, zaten bu paket anayasayanın eşitlik maddesine ters.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

elleme iyi yapıyorlar, zaten bu paket anayasayanın eşitlik maddesine ters.

Neye göre arkadaşım?
    İlan edilen indirim tarihinden sonra araç aldın da farklı ötv mi hesapladılar sana..
  • ford bin lira ekledi zaten...
    sırayla diğerleride yapacaktır..
  • ne işiniz var accent era'yla vb. araçlarla? gidin 2. el temiz bir astra, civic, corolla bir araç alın keyfini sürün, arabaya bindiğinizi anlayın. bir arkadaşım az kalsın accent era alıyordu. firma nazlandı, yok filan dedi. dün kendisine 18.500 tl'ye, 2004 model, 2. el 40.000 km'de tertemiz bir astra enjoy aldık. iyiki era filan almamışım diye dua ediyor.
  • hayırlı olsun ne diyelim geç bile kaldılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_bulls

quote:

Orjinalden alıntı: nebel

ne işiniz var accent era'yla vb. araçlarla? gidin 2. el temiz bir astra, civic, corolla bir araç alın keyfini sürün, arabaya bindiğinizi anlayın. bir arkadaşım az kalsın accent era alıyordu. firma nazlandı, yok filan dedi. dün kendisine 18.500 tl'ye, 2004 model, 2. el 40.000 km'de tertemiz bir astra enjoy aldık. iyiki era filan almamışım diye dua ediyor.

bu fiyata o arabyı aldın helal nedyim bide bana alsana

eski kasa Astra almış o
  • bu markaya hak ettiginden fazlasını layık goren adam eden halkımıza selamlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.