Şimdi Ara

Hyundai'den ucuz elektrikli otomobil geliyor: Hyundai INSTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hyundai'den ucuz elektrikli otomobil geliyor: Hyundai INSTER
    Hyundai, A segmentindeki yeni kompakt EV modelinin adını ve ilk görsellerini paylaştı. INSTER adı, İngilizce “intimate – innovative” yani “samimi ve yenilikçi” kelimelerinden türetilirken aynı zamanda ağırlıklı olarak piksel aydınlatma temasına da yer verilmiş.

Hyundai’nin yeni yarı kompakt EV modelinin kökleri, aslında 2021’de tanıtılarak yalnızca Kore pazarında satışa sunulan benzinli CASPER’a dayanıyor. Tamamen elektrikli olarak geliştirilen Hyundai INSTER, sürüş dinamikleri açısından da segmentinde yeni standartlar belirleyecek.

WLTP’ye göre 355 kilometre menzil sunan elektrikli Hyundai INSTER, teknoloji ve güvenlik özellikleri açısından da segmentinin sınırlarını fazlasıyla aşmış olacak. Otomobilin fiyatı henüz belli değil ancak Avrupa'da 20 bin euronun altında olması bekleniyor.

Paylaşılan görüntülerde şık tasarımı vurgulayan en önemli kriterin imza niteliğindeki LED gündüz farları ve piksel grafikli dönüş sinyalleri olduğu anlaşılıyor.

Ayrıca Bkz.Elektrikli Ford Capri yakında geliyor: Neler sunacak?

Bu aydınlatmalara ek olarak, arka taraftaki ışık imzası da kompakt bir SUV profili sergiliyor. Hyundai INSTER’ın dünya lansmanı, Haziran ayı sonunda düzenlenecek Busan Uluslararası Mobilite Fuarı’nda gerçekleştirilecek. Hyundai INSTER'ın önümüzdeki yıl Türkiye'ye gelmesi de muhtemel görünüyor.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• millet ucuz koştura koştura alır 1 yıl sonra satan satana.

• Elektrikli konusunda;Kaldık mı, Kore,Fransa ve Almanyanın eline

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hızlı şarj sorunu benzin alma sürem ile aynı olana kadar bekleyeceğim. Bir de wltp nedir ya kim yazın klimayı kapalı tutup o koca ekranlarda müzik dinlemeden navigasyon bakmadan yolculuk yapacak. Ha bir de surtunmesiz yolda minimum hızda. Wltp 355 ise max 200 km optimum 180 km gider haberiniz olsun ben direkt bölüyorum artık.

• - Çok iyi menzil

- Uzun batarya ömrü

- Isı pompası

Yukarıda saydıklarım elektrikli otomobillerde mutlaka olması gerekenler.Bunlar olursa tercih edilebilir.

,

• Ucuz olması mümkün değil bu ülkede, döşerler vergileri etikete yine parası olan ulaşır sadece.

• ebagirtan E kullanıcısına yanıt
    Şehir içinde klima ve müzik vs ile benzer değerler tutturuluyor.

Ben Ataşehir-Esenyurt 3,4 kez gittim tuttu. Ama uzun yolda hızlı gidersen imkanı yok hızlıda 130-140.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Heyecanlanmayın bize bol vergilidir...

• Oyuncak araba gibi bir şey çıkmasın da karşımıza...

Toyota CEO'su, e-araçlar 2030'da pazar payı %30 'u çok geçmeyecek demiş.

Hızlı şarj hiçbir zaman 1 saatten kısa (fullşarj için) olmayacak. Tesla'ya 3-4 milyon TL vermeden 1 saat şarjda beklemeyi düşünmek bile stres yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesla alanlar gibi ağlamasınlar sonra da.

• berkandinçay B kullanıcısına yanıt
    Toyatanin bir açıklaması vardı okudum hepsini slayt slayt anlatmış adamlar zaten. O yüzden hibrit olayına geçtik ve teknolojisi tam oturmadan da kesinlikle gecmeyecekler. Şu tanıtılan arabalar Belçika Hollanda falan için ideal küçük ülke bir yerden bir yere geçiyorsun zaten dikine 50 km yol git ülke bitiyor orası alır anlarım ama Türkiye için kesinlikle yanlış bu araçlar wltp 1000 2000 yazmadan alınmaz.

• Valla fiyatı 1 milyonu geçmezse ben şehiriçi kullanımı için alırım. Elektrik çok avatajlı yakıta göre.

• Türkiye hariç her ülkede ucuz olur ama burada herşey pahalıdır

• hemen Japon otomobillerine de yüzde 40 vergi koyalım..
    TOGG satışları düşmesin..

100 yılda menzil 190km'den 500km'ye güçlükle cıkmış ise daha cok artmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkandinçay B kullanıcısına yanıt
    Hahhhaaa bunu da hatırlıyorum. 😃 Aynen üstadım valla dediğim gibi bir de bunların boşta kaldıkça pil azalma olayları var mesela 1000 km yi adam 1 ayda yapıyor ama bu demek değil mi 1 defa şarj edecek döngü belki 3 4 olacak ve eklemek isterim batarya teknolojisi için depolama yerlerinin döngü ömürleri var zaten başlı başına fiyasko şu an.

• Çok tatlı be

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.