Şimdi Ara

Hyundai Getz 2004-2005 model alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Azami 24.000 TL ye kadar nakitim var. 2004-2005 model getz 1.3 GLS nasıl bir arabadır. Benzinli+LPG li düşünüyorum. Sizce Hyundai Getz bu modeli alınır mı? Büyük sedan, km si 150.000 den fazla, model yılı 2002 den az araba düşünmüyorum. Otomatik, düz vites farketmez. Değişeni olmayan, bir iki parça boya olan (olmaması daha iyi tabiki) arabalara bakıyorum. Getz harici bu özelliklere sahip başka hangi arabaları önerirsiniz?

• turk_iye T kullanıcısına yanıt
    28500 e 2013 hyundai i 20 jump 2013 model 40binde sattım.. getz 3 silindir i20 4 silindir bir araç.. 4 5 daha ekleyip kredi ile öle düşünün derim.
  • sirkesurat S kullanıcısına yanıt
    getz in sadece 2004-2005 model dizel olanı 3 silindirlidir 2006 üstü dizelleri 4 silindir 2004-2005 benzinli ler de 4 silindirlidir arkadaşın dediği araç 4 silindirli modeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinstonCode -- 17 Temmuz 2015; 1:54:19 >
  • Kardeş bende 2005 getz var taş gibi araba maşallah bende yeni aldım inan dışardan gördüğün yanıltmasın yayla gibi içi çok geçiş ve ferah üstelik arabada yok yok benimki full paket abs den tut sunroof a kadar yani ve fiyatlarıda oldukca düşüktür temiz bir getzi 22-25 bandında rahatlıkla bulursun üstelik dizel.
  • O paraya dizelini rahat alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turk_iye T kullanıcısına yanıt
    o paraya dizelını alırsın
    memnun eder üzmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.