Şimdi Ara

HYUNDAİ GETZ,İ 10,PALİO SOLE,ALBEA SOLE???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hyundai getz ve i10,fiatın da palio sole ve albea sole modelleri arasında nasıl bir tercih yapabilirim?Amaç yakıt tasarrufu.fiyatları aşağı yukarı aynı civarda.benzinli tercihim olacak.en azından fiat ve hyundai arasında bir seçim yapmam gerekiyor.bir de albea ve palio motorları sanırım aynı.tşkler.....

• yapmayın arkadaşlar hiç bu araçlardan kullanan yok mu?
  • getz 2010 model sıfır yeni aldım önceleri de sıfır palio 1.3 multijet almıştım
    olaya sadece yakıt açısından bakarsak fiat gurubu daha az yakar

1.4 97 beygir otomatik vitesli sıfır aracım uzun yolda 10 litre yaktı km de 370 kuruş gibi

lpg taktırdım 25 kuruşa düştü bakalım
    ama genel anlamda dersen hyundai gurubu fiat gurubundan daha iyidir malzeme kalitesi konfor yol tutuşu açısından ele alırsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkoc

getz 2010 model sıfır yeni aldım önceleri de sıfır palio 1.3 multijet almıştım
    olaya sadece yakıt açısından bakarsak fiat gurubu daha az yakar

1.4 97 beygir otomatik vitesli sıfır aracım uzun yolda 10 litre yaktı km de 370 kuruş gibi

lpg taktırdım 25 kuruşa düştü bakalım
    ama genel anlamda dersen hyundai gurubu fiat gurubundan daha iyidir malzeme kalitesi konfor yol tutuşu açısından ele alırsak

km de 370 çok fazla değil mi?
  • Çok fazla bendede 2009 1.4 otomatik getz var, uzun yolda, 7-7.5 civarında yakıyor, şehir içinde 8.5-9 civarı yakıyor.
  • Benzinli alcaksanız eğer bunların içinde en ekonomiği İ10 olur. Getzlerin benzinlilerin zaten yakıt tüketimi çok yüksek LPG ile kullanılabilir. Palio ve Albea ise şehir içi 7.5 lt civarı tüketimleri olur.Bu değerde kendi sınıflarında normal değerler ama çok çok ekonomik sayılmazlar.
  • eger dizel alacak olsan kesinlikle palio derdim ama benzinli olunca i10 daha iyi bir seçim olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accent 1.5 GLS HB Aut.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tşkler cevaplar için.benzinli dememin sebebi hiç dizel kullanmadım bu yüzden.zaten benzinliyi de tüpte kullanırım büyük ihtimal.getzi ve albeayı eledim.(albeayı tipi yüzünden eledim.)palio ağır basıyor.nedeni ise çelik jant ve diğer aksesurlarla çok iyi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.