Bildirim
Hyundai Getz Sahipleri: Ortalama Yakıt Değerleriniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1.4 Dohc Benzin Sehir ici 6.5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: h.kocaer
Arkadaşlar Hyundai Getz 2007 1.5 CRDI aracım var. ortalama 90-100 km arası süratle klima kapalı bir şekilde 5.9-6 litre yakıt sarfiyati gösteriyor yol bilgisayarında. dizel getz sahibi arkadaşlar ortalama yakıt değerlerinizi paylaşabilir misiniz? bu değerler normal midir?
yol bilgisayarını sıfırlayıp kontrol ettiniz mi?bu değerler çok fazla benzinli bile o kadar yakmaz.
1.5 crdi 90 kmh hız ile 3.5-4 lt
100 ile 4.5 lt civarı yakaması lazım. -
İstanbul trafiğinde 5.5 lt yakıyorum ortalama ve baya agresif kullanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: predator93
quote:
Arkadaşlar Hyundai Getz 2007 1.5 CRDI aracım var. ortalama 90-100 km arası süratle klima kapalı bir şekilde 5.9-6 litre yakıt sarfiyati gösteriyor yol bilgisayarında. dizel getz sahibi arkadaşlar ortalama yakıt değerlerinizi paylaşabilir misiniz? bu değerler normal midir?
yol bilgisayarını sıfırlayıp kontrol ettiniz mi?bu değerler çok fazla benzinli bile o kadar yakmaz.
100 ile 4.5 lt civarı yakaması lazım.
Sadece km kismini sifirlamistim. Ortalama yakit ekranini da sifirlayabilir miyim?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: predator93
quote:
100 ile 4.5 lt civarı yakaması lazım.
Sadece km kismini sifirlamistim. Ortalama yakit ekranini da sifirlayabilir miyim?
getzin yolbilgisayarı nasıl bilmiyorum ama ortalama yakıt ekranındayken sıfırlama tuşuna basılı tutun.sıfırlanması lazım
-
trip yazan tuş var ona basarak bul ortalamayı basılı tut siler. -
Bugün iş çıkışında ortalama yakit i sifirladim. 60-80 km hizla 4.8, 90km hizla 4.9 lt 100-110km hizla da 5.1lt gösterdi.
quote:
Orijinalden alıntı: batuhanozboz
İstanbul trafiğinde 5.5 lt yakıyorum ortalama ve baya agresif kullanırım
1.5 dizel getzi ne kadar agresif kullanabilirsin ki?
quote:
Bugün iş çıkışında ortalama yakit i sifirladim. 60-80 km hizla 4.8, 90km hizla 4.9 lt 100-110km hizla da 5.1lt gösterdi.
araç dizel olmasına rağmen ort 1 lt fazla benim 0.9 tce benzinli stepway 60-80 kmh hızla 4 lt ,90 kmh hızla 4.5 lt,100-110 km hızla 5 lt yakıyor.yeni nesil turbo benzinli motorlar artık eski nesil dizel motorları tüketim açısından yakalamış gözüküyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: FerrOfficial
quote:
Orijinalden alıntı: batuhanozboz
İstanbul trafiğinde 5.5 lt yakıyorum ortalama ve baya agresif kullanırım
1.5 dizel getzi ne kadar agresif kullanabilirsin ki?
Arabayı kullandınız mı :) 1.5 vgt 110hp kullanın sonra konuşalım. tabi supersport performansı beklemiyorsanız -
1.5 CRDI 3 silindir 12 valf 5 lt/100 km son 2000 km nin ortalaması
bi gun uzun yolda 800 km yaptiktan sonra sıkıla sıkıla 90la gitmeye basladım. o gun 4.8'e dustuydum.. sonra da dayanamadım bastım.. 1 litre de benim keyfim olsun dedim.. bu da boyle bi anımdır.. -
2005 model 1.5 CRDI şehir içi 6.9 - 7.3 arası -
Doğru değerler bunlar.
Şehir içi agresif kullanımda 5,5 lt/100 km tüketim hayal. -
Bugun sabah ise giderken ortalama yakiti sifirlayip tekrat denedim. 90km hizla klima kapali vaziyette aracta 5 kisi duz yolda 4.1 litreyi gördü. Daha önceleri sifirlamadan bakip fazla yakiyor diyordum. Bu degerlwri gorunce seviniyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X