Şimdi Ara

Hyundai Getz Sahipleri: Ortalama Yakıt Değerleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hyundai Getz 2007 1.5 CRDI aracım var. ortalama 90-100 km arası süratle klima kapalı bir şekilde 5.9-6 litre yakıt sarfiyati gösteriyor yol bilgisayarında. dizel getz sahibi arkadaşlar ortalama yakıt değerlerinizi paylaşabilir misiniz? bu değerler normal midir?

• 1.4 Dohc Benzin Sehir ici 6.5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.kocaer

Arkadaşlar Hyundai Getz 2007 1.5 CRDI aracım var. ortalama 90-100 km arası süratle klima kapalı bir şekilde 5.9-6 litre yakıt sarfiyati gösteriyor yol bilgisayarında. dizel getz sahibi arkadaşlar ortalama yakıt değerlerinizi paylaşabilir misiniz? bu değerler normal midir?

yol bilgisayarını sıfırlayıp kontrol ettiniz mi?bu değerler çok fazla benzinli bile o kadar yakmaz.

1.5 crdi 90 kmh hız ile 3.5-4 lt
    100 ile 4.5 lt civarı yakaması lazım.
  • İstanbul trafiğinde 5.5 lt yakıyorum ortalama ve baya agresif kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

quote:

Arkadaşlar Hyundai Getz 2007 1.5 CRDI aracım var. ortalama 90-100 km arası süratle klima kapalı bir şekilde 5.9-6 litre yakıt sarfiyati gösteriyor yol bilgisayarında. dizel getz sahibi arkadaşlar ortalama yakıt değerlerinizi paylaşabilir misiniz? bu değerler normal midir?

yol bilgisayarını sıfırlayıp kontrol ettiniz mi?bu değerler çok fazla benzinli bile o kadar yakmaz.

Sadece km kismini sifirlamistim. Ortalama yakit ekranini da sifirlayabilir miyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: predator93

quote:

Sadece km kismini sifirlamistim. Ortalama yakit ekranini da sifirlayabilir miyim?

getzin yolbilgisayarı nasıl bilmiyorum ama ortalama yakıt ekranındayken sıfırlama tuşuna basılı tutun.sıfırlanması lazım

• trip yazan tuş var ona basarak bul ortalamayı basılı tut siler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün iş çıkışında ortalama yakit i sifirladim. 60-80 km hizla 4.8, 90km hizla 4.9 lt 100-110km hizla da 5.1lt gösterdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanozboz

İstanbul trafiğinde 5.5 lt yakıyorum ortalama ve baya agresif kullanırım

1.5 dizel getzi ne kadar agresif kullanabilirsin ki?

• quote:

Bugün iş çıkışında ortalama yakit i sifirladim. 60-80 km hizla 4.8, 90km hizla 4.9 lt 100-110km hizla da 5.1lt gösterdi.

araç dizel olmasına rağmen ort 1 lt fazla benim 0.9 tce benzinli stepway 60-80 kmh hızla 4 lt ,90 kmh hızla 4.5 lt,100-110 km hızla 5 lt yakıyor.yeni nesil turbo benzinli motorlar artık eski nesil dizel motorları tüketim açısından yakalamış gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanozboz

İstanbul trafiğinde 5.5 lt yakıyorum ortalama ve baya agresif kullanırım

1.5 dizel getzi ne kadar agresif kullanabilirsin ki?

Arabayı kullandınız mı :) 1.5 vgt 110hp kullanın sonra konuşalım. tabi supersport performansı beklemiyorsanız
  • 1.5 CRDI 3 silindir 12 valf 5 lt/100 km son 2000 km nin ortalaması

• bi gun uzun yolda 800 km yaptiktan sonra sıkıla sıkıla 90la gitmeye basladım. o gun 4.8'e dustuydum.. sonra da dayanamadım bastım.. 1 litre de benim keyfim olsun dedim.. bu da boyle bi anımdır..
  • 2005 model 1.5 CRDI şehir içi 6.9 - 7.3 arası
  • AhmetD* kullanıcısına yanıt
    Doğru değerler bunlar.

Şehir içi agresif kullanımda 5,5 lt/100 km tüketim hayal.
  • Bugun sabah ise giderken ortalama yakiti sifirlayip tekrat denedim. 90km hizla klima kapali vaziyette aracta 5 kisi duz yolda 4.1 litreyi gördü. Daha önceleri sifirlamadan bakip fazla yakiyor diyordum. Bu degerlwri gorunce seviniyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.