Şimdi Ara

hyundai i10 almak üzereyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15000TL 2008 model 10000km otomatik select i10 buldum, nasıl?
    çevremdeki herkes 1.1 motoru duyunca bisiklet mi alacan diyorlar,
    arabayı genellikle şehir içinde alış veriş vs işleri için kullanacağım, yılda bir iki defa da uzun yol yaparım.

hata mı yaparım? herkes o paraya daha iyi araba var diyor ama 2 aydır araştırıyorum, en iyi seçenek bu gibi geldi.

• Kullanım amacına göre bazısına 2,0 motor arabada yetmez, bazısına 1.0 motor fazla bile gelir:)

i10 piyasasını ve aracı tanımıyorum, yalnız çevreden gelen bisiklet tarzı yorumlara kulağını bir tıka derim. A sınıfı bir araç için 1.1 motor ş.içi için yeterde artar bile. Bende de Panda 1.2 (60bg) var, ş.içi performansından ve yakıt tüketiminden memnunum.
  • O bisikletmi alacan diyenlere youtube i10dan önce üretilen atosun (atos 1.0 motordur) kaç km hıza çıkabildiğine bakmalarını öner.Bence doğru karar şehir içi için çok ideal.lpg taktırmadan benzinde lpg ekonomisinin keyfine varmak şehir içinde en dar yarlerden fare gibi kıvrak bir şeklde geçmek istemiyorsan bisikletmi alacan diyenlerin lafına bakarak kocaman bir sedan al hem vergiyi fazla öde hemde lpg mi taktırsam ki diye düşün
  • Fiyatı modeli falan herşeyi güzel 5 yılda garantisi var ama tipi pek hoş değil arabanın.
  • alınabilir bir araç ben beğeniyorum a sınıfında gerçekten başarılı bir araç zaten türkiyede o sınıfta en çok satan model i10 yakıt tüketimi gayet iyi şehir içide motoru sorun olmaz zaten hafif araç
  • bence güzel fiyat ve güzel araç

ben "ayten"leri gayet başarılı buluyorum bulunduğu sınıfa göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 24 Nisan 2009; 19:01:36 >
  • Al aracı özellikle hyundai garantide hiç uğraştırmıyor tüm parçaları istisnasız değiştiriyor.İlaveten yeni bir model ki getz tam hatırlamıyorum ancak en az 7 yıllık bir ömre sahip ve sende yıllarca güncel bir model kullanacaksınki bu model az da yakıt tüketiyor.
  • ben de atos vardı.yani aynı araç.şehir içi için ideal.her yere girer.az yakar çok kaçar.valla o motora bakma bastınmı öyle gidiyor ki 1.6lar el sallar.ha ama üst hızlarda kösülür tam şehir içi arabası.
  • bence iyi fiyat iyi tercih. avrupa'da da cok tutulan bir araç
  • 15 bin liraya abs-klimalı neredeyse sıfır gibi garantili araç bulmuşsunuz...bence alın...
  • son durum
    vatandaşla anlaştık pazarlığını yaptık, biletimi aldım almaya geliyorum diyorum, arada da baya mesafe var,
    pazartesiye kalırsa olmaz diyor, pazar akşamı ist a gidecem bilmem neyimin nişanı var, yok dükkan malzemesi bakacam vs. bir sürü bahane üretmeye başladı.

sonradan anladık, dilinin altındaki baklayı çıkardı, anlaştıktan sonra başka birisi 750 TL fazla vermiş de ondan bu mazeretler...
    artık şartellerim attı, küfredesim geldi ama efendilik bende kalsın dedim.

ya millette hiç dürüstlük güvenilirlik kalmamış, ne diyeyim

şimdi bazıları çıkar, ben de olsam aynı şeyi yapardım diyebilir ama söz verdikten sonra böyle yapması bence ahlaksızlık.
    satmayacaksan baştan verme bari, uğraştırma milleti...

• fiyat olarak gayet uygun bir araç hemde 2008
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.