Şimdi Ara

HYUNDAİ İ30 1.6 CRDİ CW ELİTE..ALDIK..MUTLUYUZ.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
17.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AÇIKÇASI BENDE BEKLEMİYORDUM HYUNDAİNİN ÇITAYI BU KADAR YÜKSELTTİĞİNİ..VOLVO S60 ALMAYA KARAR VERMİŞKEN BU ARACI ALDIK..ALAKASIZ AMA BEN ÇOK BEĞENDİM...EXTRA NAV+BOYA KORUMA FULL+FULL. ARACIN BENCE EKSİKLİĞİ YÜKSEK YAKIT TÜKETİMİ...ÖNCEKİ ARABAMLA ARADAKİ FARK 1.5 LT. GERÇİ..PERFORMANS İDEAL..KONFOR MÜKEMMEL..YANİ PARAYI HAKEDİYOR..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkurtulus

AÇIKÇASI BENDE BEKLEMİYORDUM HYUNDAİNİN ÇITAYI BU KADAR YÜKSELTTİĞİNİ..VOLVO S60 ALMAYA KARAR VERMİŞKEN BU ARACI ALDIK..ALAKASIZ AMA BEN ÇOK BEĞENDİM...EXTRA NAV+BOYA KORUMA FULL+FULL. ARACIN BENCE EKSİKLİĞİ YÜKSEK YAKIT TÜKETİMİ...ÖNCEKİ ARABAMLA ARADAKİ FARK 1.5 LT. GERÇİ..PERFORMANS İDEAL..KONFOR MÜKEMMEL..YANİ PARAYI HAKEDİYOR..

Ben de düz style aldım 20 gün önce çok memnunum sorun yok yakıt tüketimi 1100 km de 6.1 ltrede..
  • derin07 D kullanıcısına yanıt
    i30 CW MU ALDINIZ. YOKSA HB İ30 MU.İKİNCİ OLARAK ARACI ŞEHİR İÇİ Mİ DAHA ÇOK KULLANIYORSUZ ŞEHİR DIŞI MI? ARADA Kİ FARKI MERAK ETTİM.
  • quote:

i30 CW MU ALDINIZ. YOKSA HB İ30 MU.İKİNCİ OLARAK ARACI ŞEHİR İÇİ Mİ DAHA ÇOK KULLANIYORSUZ ŞEHİR DIŞI MI? ARADA Kİ FARKI MERAK ETTİM.

i30cw şehir içi daha yoğun kullanımdaki değerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derin07

quote:

AÇIKÇASI BENDE BEKLEMİYORDUM HYUNDAİNİN ÇITAYI BU KADAR YÜKSELTTİĞİNİ..VOLVO S60 ALMAYA KARAR VERMİŞKEN BU ARACI ALDIK..ALAKASIZ AMA BEN ÇOK BEĞENDİM...EXTRA NAV+BOYA KORUMA FULL+FULL. ARACIN BENCE EKSİKLİĞİ YÜKSEK YAKIT TÜKETİMİ...ÖNCEKİ ARABAMLA ARADAKİ FARK 1.5 LT. GERÇİ..PERFORMANS İDEAL..KONFOR MÜKEMMEL..YANİ PARAYI HAKEDİYOR..

Ben de düz style aldım 20 gün önce çok memnunum sorun yok yakıt tüketimi 1100 km de 6.1 ltrede..

j atmak istedim hata verdi postu buraya kopyalıyorum cevaplarsanız kıymete geçecek...

""Merhaba Özgür bey,
    Bir şey öğrenmek istiyorum bagaj fileniz bir tanemi yoksa iki adet ayrı ayrımı yani biri bagaj tabanına takılan ve bagaj ile kabini ayırmak için olan iki adet ayrı ayrımı yoksa tek file gerek bagaj ile kabini ayıracak şekilde gerekse bagajın atabaına eşyaların dağılmasını önlemek için üstlerine örü şeklinde olacak şekildemi takılıyor.Bende tek ağ var iki kullanım içinmi yoksa ayrı ayrı iki tanemi olacak size sormak istedim.Şimdiden teşekkürlerimle.Tekrar kazasız sürüşler dilerim..""

tek file var..hem kabini ayırmak hemde eşyaları sabitlemek içinde kullanılabilir..bagajın tabanında bulunan sabitleme aparatı üzerinde bulunan kayışlar sayesinde bu işlevi fazlasıyla yerine getiriyor..sizede kazasız belasız günler..
  • quote:

tek file var..hem kabini ayırmak hemde eşyaları sabitlemek içinde kullanılabilir..bagajın tabanında bulunan sabitleme aparatı üzerinde bulunan kayışlar sayesinde bu işlevi fazlasıyla yerine getiriyor..sizede kazasız belasız günler..

Çok teşekkür ederim..Bu aradasizin yakıt ortalamanız ve kilometreniz nedir ?Otomatik ve manuel cw lerin yakıt farkını ortalama kullanımda karşılaştırmak için soruyorum...Teşekkürlerimle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derin07 -- 23 Haziran 2013; 14:48:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 1.2 MPİ ELİTE SMART
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    şu anda aracım 1000 kmde yakıt ortalaması 8 ile 10 lt. arası o da şehir içi sadece yani şehir dışı ortalamasını şimdilik bilmiyorum...yüksek bir ortalama 3000 kmden sonra düşeceğini söylediler..dört gözle bekliyorum.aracın memnun olmadığınız bir tarafı varmı..eksiklik anlamında..ben de tşk ederim..kolay gelsin.
  • quote:

şu anda aracım 1000 kmde yakıt ortalaması 8 ile 10 lt. arası o da şehir içi sadece yani şehir dışı ortalamasını şimdilik bilmiyorum...yüksek bir ortalama 3000 kmden sonra düşeceğini söylediler..dört gözle bekliyorum.aracın memnun olmadığınız bir tarafı varmı..eksiklik anlamında..ben de tşk ederim..kolay gelsin.

Teşekkür ederim şu an da memnun olmadığım eksik gördüğüm bir konu yok,ben de oldukça memnunum dün bahçelievler fenerbahçe Göztepe vs arasında özellikle akşam dönüşte çok yoğun trafikte kullandım ortalama 6.7 ye yükseldi şu anda 1300 km civarında 3000-5000 aralığından sonra bir litre civarı düşeceğini düşünüyorum ki buda oldukça iyi bir değer olacak.Daha önce 1465 kg düz vites 2007 grand Scenic kullanıyordum onun ortalaması bu gibi durumlarda 5,6-5,7 olurdu,ağırlıklar hemen hemen aynı bir litre düşerse harika ötesi benim için.Bu arada 2000 km de ön bakım varmış unutmayınız bir de aracı yıkatırken arka cam çıtalarına dikkat ediniz benim sağ başınçlı sudan çıktı serviste çıkmıyanıda çıkartarak ikisinide çift taraflı bantla yapıştırdılar.İyi günler dilerim.

İyi akşamlar. Ben de 2 aydır i30 CW Elite kullanıyorum. Yakıt tüketimi 8-9 lt/100 km civarı. Şu anda 2200 km deyim ve 1500 kontrolünü yaptırdım. Ne kadar düşse de 7 nin altına ineceğini sanmıyorum. Ben bunu hesaba katarak bu aracı aldım. Eski aracım 2004 Ford Focus C-Max ti ve çok memnundum. 92000 deyken sattım. Yaş ve değer kaybı fazla olmasın diye... Otomatik, dizel, açılır tavan ve elektrikli park freni olan araç arıyordum. VW Golf'e baktım, 4 ay sonra teslim ve bana maliyeti 78000 olacaktı! Bunu 60250 ye aldım. Opel Astra baktım beğenmedim. Aracın bence tam otomatikliği nedeniyle biraz fazla yakıt tüketmesinin dışında en büyük kusuru yere çok yakın olması! Zira ortasını ve ön tampon altını kolayca sürtebiliyor. Dikkatli olmalı. Arka bagaj yan camları üretim hatalı. Aldığım bayi Bayraktar o camları ve nikelajlarını değiştirecek. Bu hafta olmadı. Haber bekliyorum. Bir de açılır tavan tıkırdıyorsa servise götürün, yağlayarak sorunu bedelsiz hallediyorlar. Araç çok şık, kullanışlı ve konforlu. Piyasada çok nadir görüyorum. HB lerden var ama CW pek yok. İlk uzun yolu ağustosta gideceğimden tüketim bilgisini o zaman verebilirim. Sizler de görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Tekrar iyi akşamlar dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

İyi akşamlar. Ben de 2 aydır i30 CW Elite kullanıyorum. Yakıt tüketimi 8-9 lt/100 km civarı. Şu anda 2200 km deyim ve 1500 kontrolünü yaptırdım. Ne kadar düşse de 7 nin altına ineceğini sanmıyorum. Ben bunu hesaba katarak bu aracı aldım. Eski aracım 2004 Ford Focus C-Max ti ve çok memnundum. 92000 deyken sattım. Yaş ve değer kaybı fazla olmasın diye... Otomatik, dizel, açılır tavan ve elektrikli park freni olan araç arıyordum. VW Golf'e baktım, 4 ay sonra teslim ve bana maliyeti 78000 olacaktı! Bunu 60250 ye aldım. Opel Astra baktım beğenmedim. Aracın bence tam otomatikliği nedeniyle biraz fazla yakıt tüketmesinin dışında en büyük kusuru yere çok yakın olması! Zira ortasını ve ön tampon altını kolayca sürtebiliyor. Dikkatli olmalı. Arka bagaj yan camları üretim hatalı. Aldığım bayi Bayraktar o camları ve nikelajlarını değiştirecek. Bu hafta olmadı. Haber bekliyorum. Bir de açılır tavan tıkırdıyorsa servise götürün, yağlayarak sorunu bedelsiz hallediyorlar. Araç çok şık, kullanışlı ve konforlu. Piyasada çok nadir görüyorum. HB lerden var ama CW pek yok. İlk uzun yolu ağustosta gideceğimden tüketim bilgisini o zaman verebilirim. Sizler de görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Tekrar iyi akşamlar dileğiyle...
    Hyundai her zaman parasını hak etmiştir bu konuda şüpheniz olmasın, yaklaşık 150 araç değiştirdikten sonra son 7 arabamın 5 tanesi Hyundai arada 2 tane marka var onlarda istediğim şartlarda Hyundai bulamadığım için, yakıt konusunda'da altınızda 128 beygirlik motor var tabi'ki bir miktar yakacaktır karşılaştırmanız açısından daha yeni sattım 2010 model düz vites 90 beygir 6 ileri 1.3 dizel Astra şehir içi yakıt tuketimi 5.5 Litre, uzun yol tüketimi 4.5 litre, güle güle kullanın güzel tercih yapmışsınız İX35 sevdam olmasa alacağım tek araba dizel otomatik İ30 elite olacaktır...saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun Uçar -- 30 Haziran 2013; 13:44:30 >

• quote:

Ilk uzun yolumu Ankara-mersin arasında yaptim. Daha onceki aracima göre oldukca konforluydu ilk olarak. Kopegimde oldugu için bagaj oldukca olayi süper oldu. Eşyalari köpek oldu g u için bir kismini arka koltuga koymak zirunda kaldim. Ortalama 140-150 km hizda 6.5 lt ye kadar düştüm.tabi klima da calisiyor. Mersin sehir ici 7 lt civari. Tabi ankara gibi yokus ve isik olmadigi için ihtimalle. Bu degerler oldukca tatminkar. Ayrica 150-170 km hızlarda inanılmaz sessiz ve arabada ses yok. Yani ibreye bakmasak hizimizi 90-100 km de zannediyordum . Simdilik bu kadar..herhangi bir sorun yok şimdilik..yine paylasacagim burada izlenimleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ilk uzun yolumu Ankara-mersin arasında yaptim. Daha onceki aracima göre oldukca konforluydu ilk olarak. Kopegimde oldugu için bagaj oldukca olayi süper oldu. Eşyalari köpek oldu g u için bir kismini arka koltuga koymak zirunda kaldim. Ortalama 140-150 km hizda 6.5 lt ye kadar düştüm.tabi klima da calisiyor. Mersin sehir ici 7 lt civari. Tabi ankara gibi yokus ve isik olmadigi için ihtimalle. Bu degerler oldukca tatminkar. Ayrica 150-170 km hızlarda inanılmaz sessiz ve arabada ses yok. Yani ibreye bakmasak hizimizi 90-100 km de zannediyordum . Simdilik bu kadar..herhangi bir sorun yok şimdilik..yine paylasacagim burada izlenimleri.
    hmm benim şu anda 7.9'a düştü şehir içi. yakaladığınız ortalama çok iyiymiş şehirler arası umarım ben de o rakamları görebilirim. bilgilendirme için teşekkürler.

• quote:

hmm benim şu anda 7.9'a düştü şehir içi. yakaladığınız ortalama çok iyiymiş şehirler arası umarım ben de o rakamları görebilirim. bilgilendirme için teşekkürler.

Bugünlerde bayağı görür oldum,dün iki adet beyaz biri elit biri sytle cw görmüştüm bugünde Bahçelie emlakbank sitesi önünde yürürken efespilsen yönüne giden bir beyaz sytle cw daha gördüm,syı artıyor galiba diye düşünüyorum..
  • quote:

quote:

Bugünlerde bayağı görür oldum,dün iki adet beyaz biri elit biri sytle cw görmüştüm bugünde Bahçelie emlakbank sitesi önünde yürürken efespilsen yönüne giden bir beyaz sytle cw daha gördüm,syı artıyor galiba diye düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    bu arabanın arka koltuklar yatınca bagajla beraber yatak yaparsanız ayaklar bagaj kapısına değiyor mu? En çok onu merak ediyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tplatpla01

bu arabanın arka koltuklar yatınca bagajla beraber yatak yaparsanız ayaklar bagaj kapısına değiyor mu? En çok onu merak ediyorum :)

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun. bizde i30 cw bakıyoruz şimdi , octavia baktık ancak babam gene hyundai alacak gibi duruyor. Araçlarınızdan memnun musunuz ? Bagaj lazım olduğu için cw düşünüyor.
  • Bence parasini hak eden bir araba. Ben ilk defa Hyundai kullandim ama hakikaten üstüne koyarak devam ediyor. Bence en iyi ve güçlü cw araclardan biri. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bence parasini hak eden bir araba. Ben ilk defa Hyundai kullandim ama hakikaten üstüne koyarak devam ediyor. Bence en iyi ve güçlü cw araclardan biri. Tavsiye ederim.
    Selamlar,ben de 1.6 elite benzinli olanından düşünüyorum,ama bahsi geçen cam tavan beni düşündürüyor,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

hayırlı olsun. bizde i30 cw bakıyoruz şimdi , octavia baktık ancak babam gene hyundai alacak gibi duruyor. Araçlarınızdan memnun musunuz ? Bagaj lazım olduğu için cw düşünüyor.

Bagaj ve altındaki ve önündeki eşya gözleri ile taşıyabilirliği muhteşem,31 Mayıstan itibaren kullanıyorum çok güzel sorunsuz araç ,arka cam çıtası sorunu haricinde sorunum olmadı onuda şimdilik çift taraflı bant ile yapıştırdilar iki aydır sorun yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mob411

Bagaj ve altındaki ve önündeki eşya gözleri ile taşıyabilirliği muhteşem,31 Mayıstan itibaren kullanıyorum çok güzel sorunsuz araç ,arka cam çıtası sorunu haricinde sorunum olmadı onuda şimdilik çift taraflı bant ile yapıştırdilar iki aydır sorun yok.

memnun olanları görmek güzel bagajdaki cw olanda sürgülü gri renkli birşey var oda mı ufak birşeyler saklamak için acaba ? çıta dediğiniz yeride anlayamadım çok ama memnunsanız sorun yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.