Şimdi Ara

HYUNDAI İ30 ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
22.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni hyundaı i30 çok hoşuma gidiyor ama biliyorsunuz ki güvenlik olarak hyundai pek iyi değil arkadaşım da 2011 elantra var görünümüne hastayım ama bana virajlarda berbat olduğunu çok sektiğini yani kronik hyundaı olduğunu söylüyür çok kararsızım i30 tasarım donanım olarak çok iyi 58000 tlye 1,6 dizel otomatik elite modeli fena değil uygun ama alınırmı sizce yada aynı sınıftan başka onereceğiniz donanımlı kaliteli bir araç var mı ? 1 sene içinde araç alacağımda o yüzden soruyorum teşekkürler iyi günler

• Yapay Zekanın Yanıtı

HYUNDAI i30 Alınır mı?

Hyundai i30, kompakt hatchback segmentinde popüler bir seçenek. İster yeni ister ikinci el almayı düşünün, Hyundai i30'un artılarını ve eksilerini tartmak önemlidir.

Artıları:

• Şık Tasarım: Modern ve şık tasarımıyla Hyundai i30, yolda dikkatleri üzerine çekebilir.
    • Konforlu Kabin: İç mekanı ferah ve rahattır, yolcular için bolca baş ve bacak mesafesi sunar.
    • Güvenilir Performans: Hyundai i30, güçlü ve verimli motor seçenekleriyle gelir ve istikrarlı bir sürüş deneyimi sunar.
    • Zengin Özellikler: Hyundai i30, gelişmiş güvenlik özellikleri, multimedya sistemi ve konfor özellikleriyle donatılmıştır.
    • Uygun Fiyat: Hyundai i30, benzer modellerle karşılaştırıldığında genellikle uygun fiyatlı bir seçenektir.

Eksileri:

• Küçük Bagaj Hacmi: Hatchback tasarımı nedeniyle, Hyundai i30'un bagaj hacmi bazı rakiplerine göre daha küçüktür.
    • Bazı Malzemelerin Kalitesi: İç mekandaki bazı malzemelerin kalitesi, daha pahalı modellerle karşılaştırıldığında biraz daha düşük olabilir.
    • Yakıt Tüketimi: Bazı i30 modelleri, özellikle şehir içi sürüşlerde, rakiplerine göre biraz daha fazla yakıt tüketebilir.
    • Süspansiyon Sertliği: Bazı sürücüler, Hyundai i30'un süspansiyonunun biraz sert olduğunu ve tümseklerde rahatsız edici olabileceğini bildirebilir.

Sonuç:

Hyundai i30, şık tasarımı, konforlu kabini, güvenilir performansı ve uygun fiyatı ile kompakt hatchback segmentinde dikkate değer bir seçenektir. Ancak, küçük bagaj hacmi, bazı malzemelerin kalitesi ve yakıt tüketimi gibi hususlar dikkate alınmalıdır. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak, Hyundai i30'un sizin için doğru seçim olup olmadığına karar vermelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • passat yada 508 al
  • Galiba C sınıfı arıyorsun,i30 hoşuna gittiyse alabilirsin.

Veya daha iyi yol tutuş istersen Cee'd olabilir.1 sene içinde alacağın için V40 bakılabilir fiyatları uygun olursan.
  • O Sınıf için gayet isabetli bir seçim olur.
  • Hyundai son zamanlarda kendini kanıtlamış güvenli,güvenilir bir markadir.Guvenle alınır.
    Yalniz c sınıfı icin 58 bin bence Cok.D sınıfı bakilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C sınıfı alıcam diyorsan o paraya alınabilcek F/P açısından en iyi araba bence i30
    5 yıl garantide veriyor daha ne olsun, ama ben alır 1-2 sene kullanır satarım diyorsan alma derim.
    Bence çok hoş bir araba benimde alınabilecek arabalar listemde ilk sıralarda.
  • Hyundai artık eski hyundai değil gidip koltuğuna oturup test edin kalitesine bakın söylediğimi daha iyi anlyacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia sorento alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Hyundai Accent Era Alınır Mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alınır mis gibide binilir donanım garanti kasada yeni daha ne olsun.
  • bence i30 mükemmel bi seçim olacaktır...ben de şu anki polomu satar satmaz beyaz bir i30 almak istiyorum sene sonua kadar.
  • madem hosuna gitti alacaksin arkadas.mukemmel bir tasarim.bu kadar teknolojik bir aracin guvenlik zaafiyeti olacagini hic sanmam

• o kadar para verilmez bence. fakat tercih senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmosferik 8000rpm -- 10 Ekim 2012; 18:32:54 >
  • çok süper seçim bence elite modeli d segmentlerinden aşağı kalır yanı yok(komşumuzda karamel rengi elite var)ayrıca güvensizlik konusunu geçin hyundai kendini çok geliştirdi şuan dünyanın en hızlı büyüyen fabrikası ve dünyanın en iyi otomotiv fabrikalrının arasında 7. sırada.ayrıca 5yıl ultra servis garantisi var.alın derim ben.
  • 2011 elantra'm var nasıl sekiyor anlatamam top gibi mübarek...

süspansiyonu biraz konfor ağırılıklı ancak canavar gibi giriyor virajlara zora düştüğünde de esp hızır gibi yetişiyor. test ettim onayladım. sekiyor dediği yerde kaymış mı aracı bir sor arkadaşına
  • Donanım olarak donanımlı olsada ben 58 bin vermem. Alabileceğim daha mantıklı araçlar var.kafadan 10 yıl biniceksen içine siniyosa kimseye laf düşmez zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: MrAssassin

Hyundai son zamanlarda kendini kanıtlamış güvenli,güvenilir bir markadir.Guvenle alınır.
    Yalniz c sınıfı icin 58 bin bence Cok.D sınıfı bakilabilir.

aynen katılıyorum

ille de beğendiysen güvenlik olarak da yeni nesil hyundai lar çok başarılı alabilirsin yani
  • hyundai güvenli degilmi bence sen en son modellerinin ncap testlerini izle suan i30 donanım fiyat ve güvenlik acısından sınıfının en iyisi
  • Bu arkadaş kimin feyki acaba?

• ellisekizbin tl mii
  • Hyundai ne olursa olsun her turlu alinir.. Amerikada bile en cok satilan arabalarin basinda yani buyuk bir gelisme kaydetti ve tasarimlari gayet basarili..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.