Şimdi Ara

HYUNDAİ İ30 DİZEL??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır Peugeot 206 triptronik kullanıyorum, genel olarak memnunum ancak ikinci çocuktan sonra daha geniş bir araca ihtiyacım olmaya başladı. Yılda 10-12000 km yapıyorum.Almışken en az 5 yıl kullanırım o yüzden dizel olsun istiyorum. Hyundai İ30 team dizel 90 hp 2009 model 20.000 km civarı bir araca 28.500 tl verilir mi? Araç ön camlar otomatik, ABS, 6 havayastığı, arka park sensörü, manuel klima vs. mevcut. Forumdaki kullanıcı yorumlarına göre karar vereceğim. Benzer özelliklerde başka araç tavsiyeniz de olabilir. Ancak dizel, hatcback ve nispeten geniş bagajı olan araç olursa iyi olur. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• up
  • Daha güçlü motoru ve daha yüksek donanımıyla Focus HB 1.6 TDCI de düşünebilirsiniz.
  • I 30 kullanıcısıyım , I30 fiyat aralığında ve C sınıfı katogarisinde donanım yönünden en zengin araçtır.
    Hocam belliki yaşınız benden büyük , burdaki kullanıcıların çoğu marka fanatikliği yapmakta ve araç soranlara çıkıpda Hyundai i30 diyemiyorum küfür gibi anti Koreciler geliyor fransızlar gibi :) millete araç tavsiye edemez doğru yönlendiremez hale geldik..."

ama siz direk i30 olarak açtığınız için konuyu sizi bilgilendirmek isterim,

İçi geniş kullanımı zevkli motoru ise dizellerde olduğu için çok atak bir motora sahip benim eski araç Clio'ya göre [benzinli] çok iyi bir motoru var hatta bazen çok seri gelebiliyor
    İç mekanı lüks bir plastikden yapılmamış ama emsalleriyle aynı
    Kronik sorun olarak süspansiyonlardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama çok sert yol tutuşu ve güvenlik açısından çok iyi bir araç ama bu güvenliğin handikapı olarak çukura girdiğinizde biraz sarsılıyorsunuz çok az tabi
    ikinci kronik sorun bagaj tarafından sesler geliyor ama bunun çaresi vardı bagaj kapağının orda ikitane birşey varmış onları 4 dişe getirince sorun halloluyormuş i30club forumunda böyle çözüme ulaşmışlardı.[Benim araçda daha böyle bir sorun çıkmadı.]

Onun dışında servisleri çok iyi , asla kazıklamıyorlar , 5 yıllık garantileri var bu beş yıl içersinde asla sizi yarı yolda bırakmıyorlar diyebilirm.birşey olduğunda hemen değişimini yapıyorlar.
    Konfor olarak tatmin edici seviyede güvenlik olarak ise ödülleri vardı sanırım hatta 4-5 tane ayrı ayrı ödül almış I30

2009 değilde 2008 model I30 'un en alt modeli 2009 2010 'un en alt modelinden daha donanımlı.

Bu arada diğer markalar gibi donanım farkları çok yok üst donanımla aralarında hatırladığım kadarıyla

Deri koltuk , sunroof , elektriikli ön cam fark , ve esp vardı sanırım .

Eğer I30 'u düşünüyorsanız zaten alabilceğiniz en iyi aracı alıyorsunuz.

ben I30 90 psi mı diyorlar artık hp mi diyorlar pek anlamam 1.300 küsür ağırlığa sahip araca yetiyor kalkışlarda sorun yaratmıyor , ben ilk aldığımda CRbox taktırıcaktım 70 Euro'ya %25 hp %25 tork veriyordu gerçek anlamda Dyno'da çıkıyormuş sanırım ama 90 psi yada hp lik motor yetiyor artıyor hatta o yüzden taktırmadım :)

Elimde 2008 modele ait donanım resimleri var isterseniz bir göz gezdirin

HYUNDAİ İ30 DİZEL??

Burayı incelemenizde fayda var eğer ciddi olarak I30 düşünüyorsanız.
    http://forum.hyundai-i30.org/index.php
    Renk olarak vivid mavi , Ateş kırmızısı , kristal beyaz öneririm çok farkediliyor araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 21 Nisan 2011; 13:44:12 >

• ayni platformdaki kia ceed var bende de. muhtemelen amortisorler de ayni ve gercekten cok sertler. bozuk yollara girmek tam bir iskence. onun haricinde fiyatina gore iyi bi aractir.
  • Hiç düşünmeden alabilirsin dizel i30u bence sınıfının en iyisi...
    Kliması tam olarak manuel değil yarı manuel denebilir.
    Ayrıca ikinci çocuktan sonra ben size daha çok i30 Cw tavsiye ederim
  • i30 güzel araç.tavsiye ederim.ikinci el 35.000 civarı jetta da bulabilirsiniz aklınızın bir köşesinde bulunsun.i30 tatlı şirin bir araç gönlüm i30 dan yana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

i30 güzel araç.tavsiye ederim.ikinci el 35.000 civarı jetta da bulabilirsiniz aklınızın bir köşesinde bulunsun.i30 tatlı şirin bir araç gönlüm i30 dan yana.

r10net den labidu mu?
  • Gerek i30 u gerekse de Ceed'i test ettim.

İkisini de çok başarılı buldum.

i30 da dizel versiyonda cruise control diye bir olay yok ama. Zaten bu yüzden elemiştim aracı zira benim en çok kullandığım donanımlardan birisidir.

Ceed de süperdi ama yalıtımı kesmemişti beni. Kötü değil kesinlikle ama benim standardım yüksekti sadece.

İki aracı da tamamen kişisel önceliklerim dolayısıyla tercih etmedim ama onun dışında iki araç da gözünüz kapalı alınabilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

i30 güzel araç.tavsiye ederim.ikinci el 35.000 civarı jetta da bulabilirsiniz aklınızın bir köşesinde bulunsun.i30 tatlı şirin bir araç gönlüm i30 dan yana.

r10net den labidu mu?

evet r10 dan.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.Yarın aracı görüp expertiz yaptıracağım. Hayılısı bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

I 30 kullanıcısıyım , I30 fiyat aralığında ve C sınıfı katogarisinde donanım yönünden en zengin araçtır.
    Hocam belliki yaşınız benden büyük , burdaki kullanıcıların çoğu marka fanatikliği yapmakta ve araç soranlara çıkıpda Hyundai i30 diyemiyorum küfür gibi anti Koreciler geliyor fransızlar gibi :) millete araç tavsiye edemez doğru yönlendiremez hale geldik..."

ama siz direk i30 olarak açtığınız için konuyu sizi bilgilendirmek isterim,

İçi geniş kullanımı zevkli motoru ise dizellerde olduğu için çok atak bir motora sahip benim eski araç Clio'ya göre [benzinli] çok iyi bir motoru var hatta bazen çok seri gelebiliyor
    İç mekanı lüks bir plastikden yapılmamış ama emsalleriyle aynı
    Kronik sorun olarak süspansiyonlardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama çok sert yol tutuşu ve güvenlik açısından çok iyi bir araç ama bu güvenliğin handikapı olarak çukura girdiğinizde biraz sarsılıyorsunuz çok az tabi
    ikinci kronik sorun bagaj tarafından sesler geliyor ama bunun çaresi vardı bagaj kapağının orda ikitane birşey varmış onları 4 dişe getirince sorun halloluyormuş i30club forumunda böyle çözüme ulaşmışlardı.[Benim araçda daha böyle bir sorun çıkmadı.]

Onun dışında servisleri çok iyi , asla kazıklamıyorlar , 5 yıllık garantileri var bu beş yıl içersinde asla sizi yarı yolda bırakmıyorlar diyebilirm.birşey olduğunda hemen değişimini yapıyorlar.
    Konfor olarak tatmin edici seviyede güvenlik olarak ise ödülleri vardı sanırım hatta 4-5 tane ayrı ayrı ödül almış I30

2009 değilde 2008 model I30 'un en alt modeli 2009 2010 'un en alt modelinden daha donanımlı.

Bu arada diğer markalar gibi donanım farkları çok yok üst donanımla aralarında hatırladığım kadarıyla

Deri koltuk , sunroof , elektriikli ön cam fark , ve esp vardı sanırım .

Eğer I30 'u düşünüyorsanız zaten alabilceğiniz en iyi aracı alıyorsunuz.

ben I30 90 psi mı diyorlar artık hp mi diyorlar pek anlamam 1.300 küsür ağırlığa sahip araca yetiyor kalkışlarda sorun yaratmıyor , ben ilk aldığımda CRbox taktırıcaktım 70 Euro'ya %25 hp %25 tork veriyordu gerçek anlamda Dyno'da çıkıyormuş sanırım ama 90 psi yada hp lik motor yetiyor artıyor hatta o yüzden taktırmadım :)

Elimde 2008 modele ait donanım resimleri var isterseniz bir göz gezdirin

HYUNDAİ İ30 DİZEL??

Burayı incelemenizde fayda var eğer ciddi olarak I30 düşünüyorsanız.
    http://forum.hyundai-i30.org/index.php
    Renk olarak vivid mavi , Ateş kırmızısı , kristal beyaz öneririm çok farkediliyor araç

sizin araç 1.4 mü 1.6 mı?

• 1.6 crdi select 2008.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.