Şimdi Ara

Hyundai i30 Elite dizel otomatik veya alternatifleri??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hyundai fiyatlarıda zamlanmış. Dizel elite otomatik olanı liste fiyatı 64.700 TL. İstanbuldaki bayileri gezdik bugün. Alabildiğimiz en uygun fiyat 59.300 TL. 15 gün önce aynı araca 58.900 fiyat veriyorlardı artı cam filmi ve servis çeki hediye. Almadık zam gelmiş cam filmi olmadan servis çeki hediyeli son fiyat 59.300 aldık. Sizce fiyat nasıl arkadaşlar? Pazartesi almayı düşünüyoruz.

Dizel otomatik benzer donanımda benzer araç bulamadık. Makyajlanacak Megana bile 69.000 fiyat istiyorlar. Auris'in benzinli cam tavanlısı bile 55.000 olmuş. Dizel otomatik verelim dedi Toyota bayi. Yağ yakıyormuş deyince ama bütün dizeller yağ yakar dedi, oldu diyip uzaklaştım ortamdan. Bakşa seçenek bulamadık. Sorun çıkarmayacak, yolda bırakmayacak, ısındım mola ver demeyecek, istanbul köprü trafiğinde bizi üzmeyecek başka alternatif var mı sizce?

• Şuan zaten 0 km araba almak hata.
  • r0x kullanıcısına yanıt
    İ30 otomatik 10 lt den aşağı yakmaz. Benc manueli tercih edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik olmak zorunda. 8.5 yakar diye düşünüyorum çok mu iyimserim acaba. 7.5 lt ortalama kullananlar var şehir içinde.

Ekşi sözlükten alıntı tüketim değerleri;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 28 Eylül 2013; 21:51:24 >
  • jetta dizel otomatik al bence kanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Hyundai fiyatlarıda zamlanmış. Dizel elite otomatik olanı liste fiyatı 64.700 TL. İstanbuldaki bayileri gezdik bugün. Alabildiğimiz en uygun fiyat 59.300 TL. 15 gün önce aynı araca 58.900 fiyat veriyorlardı artı cam filmi ve servis çeki hediye. Almadık zam gelmiş cam filmi olmadan servis çeki hediyeli son fiyat 59.300 aldık. Sizce fiyat nasıl arkadaşlar? Pazartesi almayı düşünüyoruz.

Dizel otomatik benzer donanımda benzer araç bulamadık. Makyajlanacak Megana bile 69.000 fiyat istiyorlar. Auris'in benzinli cam tavanlısı bile 55.000 olmuş. Dizel otomatik verelim dedi Toyota bayi. Yağ yakıyormuş deyince ama bütün dizeller yağ yakar dedi, oldu diyip uzaklaştım ortamdan. Bakşa seçenek bulamadık. Sorun çıkarmayacak, yolda bırakmayacak, ısındım mola ver demeyecek, istanbul köprü trafiğinde bizi üzmeyecek başka alternatif var mı sizce?

Ikiz kardesi Kia C'eed var sadece.

Diger butun dizel-otomatikler kriterlerinizi karsilamaz... Cunku ya cift kavramalilar var (DSG , EDC , Powershift) , ya da tek kavramali robotize yari-otomatikler var. Ikisinin de sorunsuzluk sicili kotu.

• Sitede anlatılan DSG sorunları ve işyerindeki arkadaşımın daha 10.000 deki dsg li aracının sorun çıkarmasını gördükten sonra dsg seçeneğini rafa kaldırdık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benzinli araçların köprü trafiğinde 11, 12 lt leri göreceğini düşünüyorum. Aurise baktık alternatif o da sadece cam tavan olan araca 55.000 istediler. Donanım i30 un yanına bile yaklaşamıyor.
  • İ30 İÇİN ÇOK PARA HOCAM.

corolla, astra, focus, auris , yeni kasa megane gelecekmiş onlara bakın. bence fiyatı çok abarttılar...
  • Yeni coralla da iyi seçenek olabilir.

• Ya ben bu i30 otomatiklere 8 - 9 lt yaktiranlara anlam veremiyorum. Gunluk kullandigim 250 bindeki 2010 model 2.0 crdi tam otomatik 4 ileri sonata 9,5 lt mazot yakiyor sehirici. Araba benle birlikte 1750 kg civari geliyor. Nasil i30 a 8 - 9 lt yaktiriyorlar hayret.
    Herseyi gectim motoru elektirik aksami yuzunden duzensiz calisan 3.0 lt motora sahip 4 ileri tam otomatik peugeot 607 sehir ici 13,5 lt lpg yakiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 28 Eylül 2013; 22:04:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Otomatik olmak zorunda. 8.5 yakar diye düşünüyorum çok mu iyimserim acaba. 7.5 lt ortalama kullananlar var şehir içinde.

Ekşi sözlükten alıntı tüketim değerleri;

İnan dostum ben şahsen kullanıcı olarak yorum yapıyorum. 10 ltnin altına düşüremedim şehir içi sakin tüketimde ve 8 bin zararına sattım. 2 ay dayanabildim. Donanım olarak harikaa ama otomatik yakıt üzüyor şu şartlarda. O yüzden manuel iyi olur dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmoons -- 28 Eylül 2013; 22:02:59 >

• EDC al keyfine bak

ayrıca bütün dizeller yağ yakar büyük bir yalandır

ben 7 yıldır 100ml yağ koymadım.
  • 10.000 km yi geçince azalır tüketim diyorlar ama 10 lt ilginç bir rakam. Daha önce otomatik kullanmadınız mı? Gaza yüklenince yakar otomatikler diye biliyorum. 206 otomatik vardı eskiden gaza nasıl bastığın çok etkiliyordu vitesi.
  • Öğretmenler günü indirimi yapmayacaklar mı bakalım bu sene? Bir tanıdık 53 bine almıştı aynı aracı..

Ben geçen seneki fiyatları gördükten sonra şahsen bu parayı vermezdim.

• Ya ne 9 10 litresi birakin hocam sehir efsanesi o otomatik i30 fabrika degerinden 1 1.5 litre fazla yakiyor sehir icinde 6 ile 7.5 arasinda geziniyor uzun yolda 4le 5 arasi delinin biri kuyuya tas atmis 9 10 litre diye hey allahim bi arada golf icin onda torsiyon var yol tutmuyo diyolardi dedikodulara aldiris etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanedis

Ya ne 9 10 litresi birakin hocam sehir efsanesi o otomatik i30 fabrika degerinden 1 1.5 litre fazla yakiyor sehir icinde 6 ile 7.5 arasinda geziniyor uzun yolda 4le 5 arasi delinin biri kuyuya tas atmis 9 10 litre diye hey allahim bi arada golf icin onda torsiyon var yol tutmuyo diyolardi dedikodulara aldiris etmeyin

Aracın fabrika verileri 7.2 lt şehir içi. Sen buna 1.5 ekle kaç eder senin deyiminle ? Haa matematiğin yok galiba yazayım 8,7 lt. Ayrıca ben aracı kış ayında 3 ay kullandım aralıktan şubata kadar sıfır olarak 12.000 kmde sattım. 10 lt altına düşüremedim. Sen kullandındamı konuşuyorsun yoksa laf olsun diyemi? İ30 clublar var gir oralara oku yorumları öle gel burda yaz". Biz zarar ettik maksat arkadaş zarar etmesin manuel alsın.

• Bu ne fiyat böyle . Bildiğimiz HUYUNDAİ değilmi. boş ver hocam . Başka araba mı yok...
  • Senin sonun dsg gibi:)

Bende çok araştırdım dizel otomatik ikilisini

Gittim test yaptım diger firmaları ne konfor olarak ne de yakıt olarak Dsg ye yaklaşamıyolar.

Aracın vites topuzu bile harika..

Megana baktım sırf vites topuzu yüzünden o araba alınmaz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanedis

Ya ne 9 10 litresi birakin hocam sehir efsanesi o otomatik i30 fabrika degerinden 1 1.5 litre fazla yakiyor sehir icinde 6 ile 7.5 arasinda geziniyor uzun yolda 4le 5 arasi delinin biri kuyuya tas atmis 9 10 litre diye hey allahim bi arada golf icin onda torsiyon var yol tutmuyo diyolardi dedikodulara aldiris etmeyin

Aracın fabrika verileri 7.2 lt şehir içi. Sen buna 1.5 ekle kaç eder senin deyiminle ? Haa matematiğin yok galiba yazayım 8,7 lt. Ayrıca ben aracı kış ayında 3 ay kullandım aralıktan şubata kadar sıfır olarak 12.000 kmde sattım. 10 lt altına düşüremedim. Sen kullandındamı konuşuyorsun yoksa laf olsun diyemi? İ30 clublar var gir oralara oku yorumları öle gel burda yaz". Biz zarar ettik maksat arkadaş zarar etmesin manuel alsın.

2 aracimdan biri i30 sehir ici kullaniyorum daha 8i gormedim sen nasil okadar yaktirdin anlamadim i30 clubta benle ayni dusunen kullanicalarda cok zaten ise yariyan bir eco moduda var haa benim diger aracim 20lerde gezdigi icin i30 cok az yakiyormus gibi geliyor burda yalan soylicek halimiz yok resim koyabilirim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.