Şimdi Ara

Hyundai i30 mu ? Vw Jetta mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, Mart/nisan 2014 gibi yeni bir araç alacağım kısmetse. Araç tercihinde yardımınıza ihtiyacım var. Kullanım amacımı belirtecek olursam;Genelde şehiriçi kullanacağım aracı. Evim ile çarşı arası mesafesi 6 km. Ayda 2 veya 3 defa 200 km uzun yola çıkacağım. Bunun haricinde araç garajda duracak. Benzinli bir araç almayı düşünüyorum.Acaba yanlış mı düşünüyorum.Aracı en az 5 sene kullanacağım. Aklımda iki araç var. VW 1.4 TSİ highline Jetta... ve Hyundai 1.6 GDI elite İ30...Bu araçlardan hangisini tavsiye edersiniz. Yoksa seçenekler arasına CRDİ i30 Elite eklemeli miyim ?

• Sırf güzelliği için i30 diyorum. Km az olacağından dizele gerek yok bence.
  • Golf 1.4 tsi act olabilir(fiyat farkı var)
    Onun haricinde i30
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Golf 1.4 tsi act olabilir(fiyat farkı var)
    Onun haricinde i30

Benzinli mi dizel mi ?
  • Yanlış hatırlamıyorsam TSİ Jetta'lar çok yakıyordu.

Çok yakmasa bile i30 derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i30ALP

quote:

Onun haricinde i30

Benzinli mi dizel mi ?

Hocam çok yol yapmıyormuşsun.Bir de kısa mesafe olunca dizelinn bir esprisi kalmıyor.
    Benzinli iyidir fakat gdi motorun göz ardı edilmeyecek bir tüketimi var.
  • İmza ve nickinizinm sesini dinleyin bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    bmw mi vw passat mı
    9 yıl önce açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Onun haricinde i30

Benzinli mi dizel mi ?

Hocam çok yol yapmıyormuşsun.Bir de kısa mesafe olunca dizelinn bir esprisi kalmıyor.
    Benzinli iyidir fakat gdi motorun göz ardı edilmeyecek bir tüketimi var.

Atmosforik motor olduğu için olsa gerek. bir depo dolumunda 20 TL fark var.Ancak bir depo benzin ile bir depo dizel arasında kaç km fark var acaba ? Benzinli araç kullananlar 750 km yaptıklarını söylüyorlar. Dizel de taş çatlasa 850 yapar. Eğer tahminlerim doğruysa benzinli almak mantıklı. Ama kullanan arkadaşlardan yorumlar gelse çok daha sağlıklı karar alabileceğim.

• Her türlü i30 belki yakıtta jetta olabilir ama onun dışında her şey jetta ama golfe bakın derim.
  • Yerinizde olsam.Makyajlı Elantrayı bekler ve Benzinli full Elantra alırdım.Bu İkisi arasında tabikide İ30
  • Seçeneklerde yok ama jetta yerine golf 1.4 tsı 122 bg manuel higline öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Yerinizde olsam.Makyajlı Elantrayı bekler ve Benzinli full Elantra alırdım.Bu İkisi arasında tabikide İ30

makyajlı elentra mı gelecek ?
  • Bana göre şeçeneklerinizi genişletin benzinli iyi tercih otomatik düşünün derim civic ve corollayıda otomatik olmak şartıyla portföyünüze alın bir de test sürüşü yapın derim i30 her halükarda çok yakıyor dizeli bile yakıt konusunda oldukca başarısız kararınız şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Yerinizde olsam.Makyajlı Elantrayı bekler ve Benzinli full Elantra alırdım.Bu İkisi arasında tabikide İ30

makyajlı elentra mı gelecek ?

ewt 2014 te
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

İmza ve nickinizinm sesini dinleyin bence.

• i30 derim ben
  • Bencede i30
  • i30 tavsiye ederim
  • Yakıt konusunda bu saatten sonra dizel almak için senede 25bin km falan yapmanız gerekir diye düşünüyorum. Yani her koşulda artık benzinli önde. Araç konusunda da i30 şehir içi ve şehir dışında sizin üzmez.
  • anlattığına göre şirket araçları gibi şehir şehir gezmeyecek o yüzden benzinli almanı tavsiye ederim aradaki 7binlik farkla da arada uçağa binersin.. hehe
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.