Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.126
Cevap
193
Favori
240.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ioniq 9. 110 KWH NMC batarya RWD 158KW (215 HP) motor tam bizim ülkeye göre yapılmış. Menzil 620 km. Tesla supercharger şarj girişi bile var.Hyundai kendini aştı maşallah.

TheStraightPipesyoutube
    The ALL NEW 2026 Hyundai IONIQ 9
    https://www.youtube.com/watch?si=dLhUZ4tPK9YhFJhM&v=l80kcRI3sVM&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• makyajlı ioniq 5 özellikle lucid blue olan bir bayii biliyor musunuz?

batıdaki neredeyse tüm bayileri aradım, hiçbirinde yok.

elegant yeşil, mat gri vb var ama mavi bulamadım.

• Beetleguese kullanıcısına yanıt
    Bu renkler hangi bayilerde var hocam?

• Kaan.actio K kullanıcısına yanıt

elegant yeşil izmir yükselişte var.

mat gri tekirdağ sanırım çorluydu bayisinde var. (çorlu bayisi fiyatta indirim yapmadı ama, güzel bir pazarlıkla %4-5 alınır gibi)

elegant yeşil antalya bayisinde var hangisi olduğunu hatırlamıyorum, o kadar çok bayi aradım ki :)

• yunsu Y kullanıcısına yanıt

Tam bizim ülkeye göre 4 milyonluk %40 ötvli bir araç. Ayda 1-2 satarsa iyi.

Merhaba hocam dm atmışsınız. Ancak numaram ekli olmadığı için cevap yazdırmıyor. Ioniq 5 aramaktayım. Bakalım denk gelirse makyajlı kasa niyetimiz var.

• Kaan.actio K kullanıcısına yanıt

evet, ben de ioniq5 makyajlı arıyorum, batıdaki bayilerin çoğunu aradım, aramadığım bir istanbul bayileri kaldı herhalde.

aralık ayında neredeyse hepsi gelmesini bekliyor arabanın, zam da gelmezse eğer çok iyi olur, ben de arayışımı tamamlarım yıl bitmeden.

Yıl bitince ne oluyor ki yeni yılda alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • landscapee kullanıcısına yanıt

bişey olduğu yok ta işte olur da ötv mötv artmasın.

Yok hocam gaza gelip alma öyle birşey olmaz önümüz seçim o artış işleri bitti gaza gelip alanlar aracı yatirım aracı görenler zarar eder bu saatten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 21 Kasım 2024; 15:25:54 >

gaza gelme durumu değil bu fakat her ay fiyatlar artıyor, yeni yıldan sonra kim bilir ne olacak. ötv artmasa bile liste fiyatı artıyor sürekli, dolar yuro artıyor(hoş bu ay düştü ama)

diğer tarafta da faizler %50 de sabit bırakıldı. araba almak yerine faizde tutarım diyor insanlar o da mantıklı. yaz aylarında ioniq5 1500 civarına satıldı, şimdi 1800, 2025 te 2000 i geçerse benim ioniq hayalim suya düşer. o parayı vermek istemem açıkçası.

yatırım amaçlı olarak düşünmüyorum ben, düzenli, uzun dönem kullanmayı planlıyorum.

• İoniq 5 üretimi parça tedariği probleminden dolayı bir süredir durdurulmuştu. Fabrika çalışmaya başladı. Yakında gelir araçlar.

https://www.businesskorea.co.kr/news/articleView.html?idxno=228647

• İoniq 6 ile ben de aranıza katılmış bulunmaktayım gerçekten çok keyifli bir araç. Öncelikle birkaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sitede oturuyorum şarj istasyonu kurma şansım var ancak bilgi sahibi değilim ve aceleye getirmek istemiyorum. Evden şarj edenler tecrübelerini paylaşabilir mi? Bir de dışarıda ac şarj ile şarj etmek istediğimde sanırım kablo gerekiyormuş bu kablo için önerdiğiniz marka var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

• cmaslan16 C kullanıcısına yanıt
    hocam bu konu biraz sizin durumunuzla alakalı. misal bulunduğunuz evde kalıcı mısınız? ben hep burda kalacağım diyorsanız direk o evin altyapısına göre cihaz alabilirsiniz. misal monofazedir altyapı ve ömürlük orda oturacaksanız direk 7.4kw lik cihaz alabilirsiniz fiyatları diğerlerine göre çok daha uygundur. ama ilerde trifaze altyapılı eve geçerim ya da Ac de 22kw destekleyen araç alırım diyorsanız ve her seferinde yeni cihaz almakla uğraşmak istemiyorsanız direk 22kw lik cihaz alın sonrasında kablo, sigorta, kaçak akım rölesi(şart değil), priz, priz ile cihaz arasındaki dönüştürücü (bazı durumlarda) alt yapıya göre almak gerekecek. cihaz türü olarak da wallbox yerine taşınabilir cihaz öneririm. çünkü cihazın montaj edilmesi gerekmez, başka bir yerde de (misal memlekete gidince ya da iş yerinde de altyapı hazırlarsınız) şarj etmek için ikinci cihaza gerek kalmaz. cihaz olarak da filşarj markasının taşınabilir soketli cihazını öneririm. bu cihaz soketli yani araca takılacak 5mt lik kablosu yok ama böylece taşınabilirliği çok daha iyi. zaten dediğiniz gibi dışarıdaki ac tip istasyonlar için tip 2 şarj kablosu almanız lazım, bazı firmalar araçla verse de hyundai bu kabloyu vermiyor. işte bu tip 2 ac kabloyu dediğim cihazın soketine takarak kullanabilirsiniz. soketli 22kw lik taşınabilir şarj cihazı + tip 2 ac şarj kablosu kombinasyonuyla iki ayrı 5mt lik kablo taşımak zorunda kalmazsınız. filşarjı bir kaç ay önce arkadaşıma aldık, onun oturduğu sitede evlerin altyapısı monofaze o yüzden 7.4kw güç alıyor. ilerde trifaze altyapılı bir eve geçerse bizşm araçlarda 11kw alır ya da 22kw destekli araç alırsa o hızı alabilir. benzeri ürünler de var ama fiyat farkı çok fazla. bu ürün n11’de geçen vardı 15.500 lira bir fiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 22 Kasım 2024; 10:40:6 >

• Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

hangi bayiden ne kadara aldınız acaba? hediye verdiler mi? süreç nasıldı, kısaca anlatabilir misiniz?

Çok teşekkür ederim. Hyundai coşkundan aldım . 1650 tl 300 bin sıfır faiz kredi de var. Bakiyeyi kapattım 2 gün sonra teslim aldım. Yanında hediye vermediler.

• Merhabalar makyajsız kasa ioniq 5 14bin km’de bir araç var.Fiyat olarak 1550 yazılmış.Hatasız boyasız diyor.Sizce bu fiyatlar nasıldır? Kaç teklif vermem gerekir? Teşekkür ederim

• DexterMorgan2p0 kullanıcısına yanıt

Sifir bakın daha mantikli.

Sıfırına 1850 civarı diyorlar hocam.Kredi kampanyası da yok.Makyajsız sıfırı yok sanırım

• ftrpist F kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için şuan eve kurma imkanım yok o yüzden çok tereddütte kaldım. Ac ile şarj etmek istiyorum o yüzden kablo almam lazım kablo alırsam eve tesisat kurduğumda wallbox alsam sorun yok ancak direkt monofazdan çekilen kablolu modeller de var onu alırsam ilk aldığım ac kablosu boşa düşecek biraz tereddüte kalıyorum

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.