< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (173. sayfa)
-
-
Togg da iyi, tercih meselesi tabi, hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel günlerde kullanın hocam, ancak bu fiyat durumuna rağmen dahi ioniq ailesi halen şarj süresi ile tercih sebebi olarak pek çok kişiyi cezbedecektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
nakit parayı oraya bağlamak yerine 1.1milyon + 800 bin sıfır faiz ile daha mantıklı geldi hocam.
+olarak 1 yıl ücretsiz sarj kampanyasıda var. (30bin liralık)
bildiğim kadarı ile sıfırlama yok lastik basıncı uyarısını ben petrollerde falan 40 basıyorum araç 36 gösteriyor uyarılar gidiyor.
-
hocam paylaştığım yolculukta son şarjı adıyaman-gölbaşında yaptım %92 ile yola çıktım ve iskenderuna %4 ile ulaştım. yani %88 harcayarak 265km yapmışım. bu yolun 175 km si otoban ve ortalama 155-160 civarıydı hızım, kalanı şehiriçi-dışı karışık. sizin şartlar için en net tahmini obd2 cihazıyla birlikte abrp uygulamasını kullanırsanız alabilirsiniz. bence full şarj ile sizin şartlarda 300-310 km götürür. 110-120 hızlarda giderseniz rahat 350km yi görür. tabi dönüş yolu tırmanış olacağından fazla yakacaktır. bahsettiğim cihazla uygulamayı kullanmanızı öneririm, oldukça iyi sonuçlar veriyor.
ioniq 6 için de kredili 1.700 fiyat aldım az önce
Hangi bayi hocam..
Denizli turkuaz
Hyundai Bayisinde servis çalışanı bir yakınıma sordum. IONIQ 6 advance çok fazla elektrik aksamıyla ilgili arza veriyor dedi. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? Kronik bir sorun var mı?
Tüm yazıları okudum net kronik bir sorun ben görmedim ama yine de fikir almak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurcansiz -- 19 Kasım 2024; 17:17:43 > -
Şimdiye kadar herhangi bir arıza hatası ile karşılaşmadım.
yeni kasa ioniq 5 için 1830 fiyatı hangi bayiden aldınız acaba?
-
2023 ioniq 6 bi aracı arkadaş kontrol etti, onda da maalesef fazladan beyaz konnektör yoktu. Benim araç 2024 ilk çeyrek. büyük ihtimalle 2025 ile C serisini sokacaklar. Hemen net fotoğrafı atayım .
Edit: Yurt dışı yedek parçaların hepsine baktım ama -L130 hiç yok. Genel olarak türkiyede satılan medya ünitelerinin hiçbirine rastlamadım.
Ayrıca 2024 son çekyrekte ioniq6 alan bir arkadaş navigasyon ekran fotoğrafını atmıştı, onda ce vs vardı tam emin olamadım ama belki onlarda vardır. Arkadaşa üniteyi kontrol etmesini rica ettim ama yapmadı sanırsam.
Edit: Çoğumuzda bellenim sürümleri ce_e diye yazıyormuş hocam. buradaki bellenim sürümü connected ile alakalı değil sanırsam.
Bu arada 95560K L130 yazıyor bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glharry -- 20 Kasım 2024; 11:8:28 >
-
84 kWh bataryalı Ioniq 5 Türkiye'ye gelecek mi acaba?
Bir üst vergi dilimine geçecek ve fiyat uçacak diye getirmiyorlarsa yılbaşı matrah güncelleme sonrası getirme ihtimalleri olabilir mi?
-
Herkese merhaba, İoniq 6 ile elektrik olayına giriş yaptık. 6. Gün oldu. Arabayı çok beğendim özellikle genişliği muazzam, sakin araç kullanan biri olduğum için tam benlik. Uzun yol daha deneyemedim. Car play kablolu olması can sıkıcı bayon'da bile varken bu araçta olmaması beni çok şaşırttı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun.. Sigarto ve kaskoya ne kadar verdiniz?Kör nokta uyarı sistemi nasıl çakışıyor?
yaklaşık 4 aydır kullanıyorum 7500km yaptım hiç bir sorun ile karşılaşmadım😊 umarım böyle devam eder 😊
-
Sigorta 11 kasko 17 tuttu. Kör nokta çok iyi çalışıyor. Hem dikizde hem ekranda uyarı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İonixx -- 20 Kasım 2024; 13:26:33 >
Eyvallah.. Dikizde olduğunu bilmiyordum...
Hocam Yanlış söylemişim dikiz değil yan aynalarda kırmızı ünlem işareti çıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X