Bir de ev tipi dışında harici şarj etme aparatı vermiyorlar çift taraflı olanlarından. 15 bin tl dediler bunu internetten daha ucuza alma şansımız var mı ? |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (177. sayfa)
-
-
merhaba. fiyat olarak kaça anlaştınız?
-
İoniq 6 almak isteyen çok kişi var sanıyorum.Birlikte hareket etsek bir bayiden güzel bir indirim alabilir miyiz sizce?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
belirli bir fiyat altına vermiyorlar. forumda veya video yorumlarında en düşük fiyat 1650 olarak gördüm. bundan daha az fiyat teklifi sunmuyorlar maalesef.
-
1.670 seramik işlemi hariç
-
fiyat iyi bence. 1.660 a anlaştım bugün bende. önden biraz kapora yolladım. benim fiyattada seramik kaplama fiyata dahil değil. cam filmi falan taktırırım muhtemelen kaplama işlerini sonraya bırakırım
-
Arkadaşlar bir sorum var, araştırdım biraz ama bilgi edinemedim.
Teslalarda kameralar hep kayıt halinde ve kaza anlarında 360 derece kayıt alınabiliyor. Kameralarını kullanarak bu tarz sürekli kayıt yapan marka/model var mı? Sadece ön-arka olsa da yeterli. Yoksa ekstra araç kamerası mı almak gerekiyor?
-
Bende aynı şeyi yaptım Kona alacakken Ionıq 6 aklımın ucunda yoktu, Oğlum beğendi bende birden yelkeni o tarafa çevirdim.
Sırası ile 2. El Megane E-Tech
Sıfır MG4
Sıfır Kona derken Sıfır IONIQ 6 aldık. Plaka içinde 5000 TL bağış ile ad-soyad baş harfleri doğum tarihi gün ve yılından oluşan 4 haneli 0179 rakamlarını kaptım :) Yarın sokaklara çıkarız diye umuyorum ruhsat plaka basım işi biterse
-
Evet gördüm V2L EV sekmesinde var ama aktif değil falan dendi.
Benim bir elektrikli araçtan en büyük keyif alacağım nokta V2L ama kullanıcıların çoğunun pek umrunda değil sanırım. Eğer ki dediğiniz gibi çalışıyor ise sırf bunun için video atacağım youtube. Bakmadığım yer kalmadı.
Sırf bu tarz şeyleri sevdiğim için Ecoflow taşınabilir güç istasyonu almış biriyim.
-
hayırlı olsun. Ben 2 ay kiralık BYD kullandıktan sonra BYD almaya karar vermiştim ancak yeni gelen araçların pahalılığı + fiyatta hiç bir ödeme avantajı olmaması beni soğuttu. Ben de araştırırken önce Kona demiştim ancak Ioniq 6 yı görünce etkilenmemek mümkün değil gerçekten
-
Hayırlı olsun. Hangi il hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara
-
hocam o fiyata 22kw taşınabilir şarj cihazı alırsınız. sizin dediğiniz şarj kablosu 5-6 bin liraya rahat alınır aşağıdaki ürünü arkadaşa almıştık, çantası da gayet sağlam
https://app.hb.biz/mphNtTxG8gLU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 25 Kasım 2024; 19:35:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi bayi hocam??
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar. Kameralarımız kayıt yapmıyor. Elektrikli araçlara araç içi kamera da takılamıyor.
-
Elektrikli araçlara her tür kamera takılabilir. Elektrikli araçların 12v aküsü var kameralar benzinli araçlardaki gibi bu aküden güç alıyor.
Ioniq'ler içinde kablolamayla uğraşmadan direk dikiz aynasındaki soketten güç alan kameralar var. Genelde onu tavsiye ediyorlar.
-
Park çekimi nasıl yapacaksınız hocam
İçinde pili olan bir kamera alırsanız araba kapalıyken kendi pilini kullanarak aküyü harcamadan çekim yapabilrsiniz.
Kamera konusu var orayı incelerseniz çok örneği var.
-
İnceleyim hocam. Biraz dökme suyla değirmen işine benzediğinden pek araştırmamıştım. Yine de ihtiyaç bu kamera işi. Bir çare bulmak gerek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X