Merhaba arkadaşlar. Konyadan Selam. En yeni kasa ioniq 5 kullanıyorum. havalar iyiyken yüzde 100 charge ile ekranda 478 km (eco modda şehir içi kullanım) görüyordum. Konyada kar yağdı hava buz gibi eksi 5 e falan düştü . Benim ioniq 5 yüzde yüz şarjda 300 km falan gösterdi . hayırlı olsun:)) ama ısıtmalar falan harika çok memnunum.... |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (178. sayfa)
-
-
İoniq 6 çok güzel Tasarım olarak Porsche yaptında arkadaş bu bg gücü elektrikli 150 bg ne dir yahu 170 bg var ioniq 5 de en kötü 170 olması lazımdı togg da var 218 bg daha dolusu kredi kampanyası ile daha ucuza geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
standart bir kullanıcı için fazlasıyla yeterli. içten yanmalıdan geçiş yapıp memnun kalmayacak kimse yoktur. en iyisi test sürüşü yapmak, çünkü kağıt üzerindeki değer yanıltıcı oluyor içten yanmalıyla kıyaslayınca. elektriklide max torku ilk andan itibaren alabildiğiniz için reelde aynı beygire sahip içten yanmalılarla kıyaslanınca çok daha güçlü hissettiriyor. dediğüm gibi standart bir kullanıcı için ilk kalkış, ara hızlanmalar fazlasıyla yeterli olacaktır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaça aldınız ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki şarj arası en fazla kaç km gittiniz acaba? Ben de yeni iq5 almak istiyorum ama YouTube videolar hep eski kasa ile ilgili, yeni kasada pek deneyimleyen yok heralde
yurt dışında 226 beygir arkadan itişli mevcut. Vergi sınırı 160kw de olduğu için mecburen en düşük beygirlisi gelebiliyor o da 151
-
arkadaş takılamıyor demiş ama eksik bir bilgi paylaşmış çekinmeden :)). Ben 70mai omni x200 kullanıyorum. Sadece ön için 360 derece kayıt yapma özelliği var. up03 kablolama kiti ile de sigortadan güç alıyorum 7/24 kayıt yapabilme şansına sahip oluyor. 11.8V değerine düşerse akü o zaman direkt olarak kapatıyor kendini. 4-5 gün aracı kullanmadan bıraktım, akü bitmesi başıma hiç gelmedi, hatta elektrikli araçlarda bu tip şeyler daha rahat çünkü akü azalırsa asıl batarya şarj edebiliyor. 70mai x200 tek kamera maalesef ama 70mai nin başka ürünleri var birden fazla kamera destekleyebilen. Mesela ön kayıt için ikincil kamerayı destekleyen bir ürün alıp, akabinde 7/24 kayıt kablolama kiti ve ikincil arka kamera genişletme kiti satın alıp ön arka kayıt yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glharry -- 26 Kasım 2024; 21:32:46 > -
Teşekkürler, daha ortada bir araç yok ama bu kamera işi benim açımdan önemli olduğu için kararımı etkileyecek gibi gözüküyor.
-
İoniclerde internet bağlantısı işi çözülecek mi ? 5 de çözülse düşüneceğim ama bağlantılı olmayan ev almak mantıklı gelmiyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, ioniq 6 sahibiyim 1 haftadır, 1650 beyaz renk ile. Üzerindeki lastikleri kışın kullanamayacağım çok belli. Önerebileceğiniz kış lastiği var mıdır?
Herkese selamlar. Kısmetse bugün bayiiyi arayıp ioniq 6 için el sıkışacağım.
Ama ilk defa elektrikli araç kullanma stresim var açıkçası.
Kapalı otoparkım var ama tahsisli alan yok. Yönetici ile görüştüm ve kendi saatimden bir kablo ile priz yapmak istediğimi söyledim. Önce biraz karşı çıkacak gibi oldu ama bir yandan kendisi de artık bu tarz taleplerin yaygınlaşacağını kabul etti. Kendisine bu işi, kendide elektrikli araç kullanan ve güneş panelinden tutun bu şekilde uygulamalar yapan bir elektrikciye yaptıracağım, güvenlik sıkıntısı konusunda hassas olduğumu söyledim. Konu ortada kaldı, gelsin o zaman bir keşif yapsın konuşalım dedi. Ortak alan falan diye de itiraz etti ama herhangi bir yapısal değişim olmayacağını m, sadece kendim için kendi saatimden bir priz yapacağımı söyledim. Keza bu ortak alan konusu canımı da sıkıyor. Sitede herkes, özellikle üst katlar istedikleri gibi balkon teras kapatma yapıyor.
Bir de otopark biraz dar ve sütunlu. Ben buraya daha önce c suv boyutunda araçlar park ettim rahatlıkla onu da belirteyim. Fakat ioniq 6 nın boyutlari ve dönüş çapı hakkında bir tecrübem yok. Acaba sıkıntı yaşar mıyım merak ediyorum.
Konuyu geriden okuyorum. Bazı şeyler var ki elektrikli kullanmadığım için korkutuyor beni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sanki çözülmeyecek gibi bu iş en azından 2024 ve öncesi araçlar için çözülmeyecek üzücü. 2024 ioniq6 araç internete bağlanamıyor.
-
İONİQ 6 alarak aranıza bende katıldım :) Bilgi veren herkese teşekkür ederim. WP grubuna nasıl katılabilirim
-
motoru 170 beygirden 150 beygire indirerek çok doğru bir iş yapmışlar, aracın pil yükü i5 ten az ama i5 ten daha uzun menzilli şehirdışında. Togg 2 ton üzeridir, 50 kw lık pile 200 beygirlik motor koyarsan 300 km den fazla menzil alamazsın. İ6 tam bir verim otomobili, benzinliden geçtim, 0-100 ü 9 saniye olan bir araçtı, i6 da gaza basınca torkla birlikte yapıştırıyor koltuğa, daha fazlasını kim neden ister bilmiyorum, bu araçlar verim için tasarlanıyor, hız için değil ki.
-
Böyle bir uyarı aldım
emin olmamakla birlikte şarj istasyonu kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
-
Değil üç istasyon gezdim hava 5 dereceydi pil yüzde on şarj hızı 17 kW geçmedi aynı anda klimayı açmıştım servis araç kapalı olsun açık önermiyorum dedi ben de toglar teslalar araç şarj olurken her şey açık neden bizim araçta klima açık olmasın dedim çok mantıklı gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa örnek -- 27 Kasım 2024; 15:6:53 >
5 derecede pili hazırlayarak mı gittiniz. Pil ısıtmadan zor şarj oluyor. Çoğu arkadaşta 30 kw ları geçememiş soğuk havada.
Şu zamanlarda bayağı bir artış söz konusu bu uyarı hakkında. soğuktan dolayı şarj yavaşlar o kesin, uyarı da ondan dolayıdır diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X