Ben de bugün aracı inceleme fırsatı buldum fakat kısıtlanan özellikler gerçekten can sıkıcıydı. Yine de faizsiz taksit avantajından dolayı almak mantıklı geliyordu fakat bayi yetkilisi arkadaş ocak ayında progressive paketin gelebileceğini söyleyince şimdilik beklemede kalmayı tercih ettim. Ama açıkçası net bir bilgi olmadığı için bekleyip taksit kampanyasını da kaçırmak istemiyorum. Kafam biraz karıştı bu duruma :\ |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (181. sayfa)
-
-
yok hocam i6 ile normal şartlarda bu rampada sürtmeniz imkansız. sürtmek için ekstra çaba gerekli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftrpist -- 29 Kasım 2024; 18:56:1 > -
Hocam otopark çıkışları çok küt yapılıyor ondan dedim, tatlı bir eğim verilmiyor, keskin bir şekilde düzleşiyor. 3 metre aks mesafesi çok uzun aracın yerden yüksekliği 16 cm. Mesela bizim otoparka insignia da giriyor o da sürtüyor. -
Ocak ayında prog paket gelirse 1850'den falan satılır.
-
ioniq 5 düşünen arkadaşlar.
istanbul odak 1 adet mavi var. 1895k diyor, 1 lira düşmüyorlar.
izmir yükseliş 1 adet mat altın var, 1890 son fiyat diyorlar, daha fazla düşmüyorlar.
dün izmirdekini opsiyonladım ancak ay başında 1800 fiyat alıp ay sonunda 1890 vermek istemedim. opsiyonu kaldırdım bugün boşa çıktı. dileyen can bey ile görüşebilir. selamımı iletirseniz paspas ve bagaj havuzu hediye eder :)
acil ihtiyacım da olmadığı için 2025 i beklemeyi düşünüyorum, hem menzil konusunda daha iyi olur belki yeni gelecek araçlar.
bu arada 2025 ilk gelecek araçlar cam tavansız olma ihtimali yüksekmiş, fabrikadaki bir sorundan dolayı. nedir bilmiyorum, st bu şekilde bilgi verdi.
ama cam tavan çıkarsa ya donanım eklenir ya da fiyat düşürülür dedi. bu da böyle bir bilgi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetleguese -- 29 Kasım 2024; 12:8:22 > -
Ben aracı teslim almadan önce hatta vekalet bile vermeden önce bana verilecek olan kozmik mat altın aracın boyasını kontrol ettim kaput ve bagaj alüminyum değer alamadım makina ile, diğer kısımları 90-120 mikron. Yani standart bir araçtan farkı yok. -
Teşekkür ederim hocam cevaplarınız için. Beni endişelendiren aracın çok uzun olmasıydı aslinda o yüzden
-
Ciddi fark oluşuyor bu durumda mevcut paket ile arasında.1650 fiyat aldım sedefli mavi için, açık renklerden birini bu fiyata bulmuş olsam alırdım da hemen renk düşündürüyor biraz. -
Bugün aracımda yıkamadan sonra kapı üst kuşağında fabrikasyon boya hatası farkettim servise gittim komple cihaz ile ölçtüler 70-120 arasında kalınlık çıktı. Yan tarafta Tucson araç vardı onu da ölçtük oda aynı mikron kalınlığı verdi. Mat olduğu için bende aslında ince mi ne demiştim ama aynıymış korkacak bir durum yok. Ama komple ppf kaplamak çok mantıklı çünkü araç yere yakın, araç İstanbul'dan eve getirirken yağmura yakalandık hızlı giden araçların attığı suyun içindeki taşlar sebebi ile 5-6 yerde boyaya zarar vermiş nazarlık oldu yapacak birşey yok. Yani ppf yaptırılıp kafa rahat etmesi en güzeli -
Bu bütçe acigiyla sen 2025 yilinin ilk aylarinda indirimi görürsün extra vergilere hazirlikli olun yilbasina kadar kkm hesaplari istedikleri seviyeye düşsün kuruda salmaya baslarlar kur zammi ve extra vergilerle bu işede el atarlar araba sektöründe saglam vergi getirebilcekleri tek alan yüzde 10 kisimli elektirikli araçlar kaldi ve togun ikinci elini öldürmek icin arttirmayi düşünürler
-
Normalde 2 paket arasında 100-150 bin falan oynuyordur, üst paket 1.9M tutarını aşar diye getirmiyorlar büyük ihtimalle. Gelir diyen ise %10 barajının yükseleceğini ön görerek tahmin yapmış bence. Fakat burada atlanan bir nokta daha var: 2M psikolojik sınırı. Yani baraj 2.1M olsa bile üst paketi getirip 2M deseler çoğunlukla tercih edilmeyecektir diye düşünüyorum.
-
151 hp motora 2m vermezdim şahsen. 1650'ye 300bin krediyle adv paket çok mantıklı. -
Merhaba herkese, benim bir yardıma ihtiyacım var, ioniq 6 advance paketinde gelecek ayrılma sisteminin nasıl çalıştığını bilen, kullanan var mı? Tüm ayarlamaları yapmama rağmen, araç istediğim saatlerde kendisini ısıtmıyor, çalıştırmıyor. Aşağıda ayarlarımı gösteren ekranları paylaştım.
İstediğim saatte çalışır ve kliması aktif şekilde nasıl ayarlayabiliyoruz? Yardımcı olursanı sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newdriverioniq -- 30 Kasım 2024; 16:27:50 >
-
Ayarlar doğru. Seçtiğiniz saatlerde aracın şarja takılı olması lazım.
-
Teşekkür ederim cevap için, yurtdışı araştırmalarımda bende bu cevaba ulaştım ama bazı paylaşımlarda şarj'a takmadan da çalıştırabilenler olmuş, nasıl yaptıklarına dair bilgi yok, paylaştığım ekranlarla aynı görseller :) Sanırım paket farkı var ya da yazılımsal bir fark. Şarjsız çalışabilse harika olacak
-
IONIQ6 Advance paket aracım için V2L adaptör ve 3d Paspas alacağım tavsiyeniz var mı alan kullanan kişilerden.
Araç içi prize saç kurutma makinası taktım daha taktığım an mavi ışık kırmızı oluyor anlayamadım. Araç ready konumuda mı olmalı V2L ve araç içi prizi kullanmak için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 1 Aralık 2024; 9:19:1 > -
Bununla alakalı video paylaşmıştım. Şarjda değilken bu özelliği kullanmak için anahtarın çekim alanında olması gerekiyor.
⚡️Elektrikli Hayat⚡️youtubeİoniq 5 ADVANCE uzaktan nasıl çalıştırılır?https://www.youtube.com/shorts/pr1eQbtR-5A?si=Z8a2CZUKeJw_TqXD
-
Ben de ioniq 6 ile aranıza katıldım arkadaşlar. Aracımı Aralık 10 gibi teslim alacağım.
Aracı teslim almadan önce şimdi sipariş vermem gereken aksesuarlar var mıdır? Ne tavsiye edersiniz?
Koltuk kılıfı alayım diyordum ama yine burda bir arkadaş koltuk kılıfı değil ama bir koltuk temizleyicisinin daha kullanışlı olduğunu söylemişti. Siz ne tavsiye edersiniz?
Tabii bunun dışında almam gereken şeyler varsa tecrübelerinizden faydalanmak isterim. -
Şu qraç nasıl İnternete bağlı olmaz akıl almıyor.... -
hocam ac şarja takılı olmadan çalışmaz o özellik. bluelink olsa araç çağ atalayacak da işte ne yazıkki yok. alternatif olarak aracı kapatmadan önce klimanın derece ve fan seviyesini ayarlayın ve aracı kapatın, binmeden 3-4 dk önce kumandanın çektiği bir mesafeden uzaktan aracı çalıştırma imkanınız varsa binmeden önce aracı ısıtabilirsiniz/soğutabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X