Bluelink altyapısı var mıdır? Hyundai bunu aktif hale getirebilir mi isterse? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (182. sayfa)
-
-
altyapı konusunda benim teknik bilgim yok. ama daha önceden serviste konuştuğum personel aracın donanımsal olarak bluelink hatta tam otonom sürüşü bile desteklediğini zamanla yazılım güncellemeleriyle açılacağını söylemişti. tabi ne kadar biliyordur ya da ne kadar doğru konuşmuştur bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Video için teşekkür ederim, bilmeyenlere faydası olacaktır ama bu yöntemi biliyorum, araba yakınlarımdayken kullanıyorum. Ama benim arabayla ev mesafesi 15 kat malesef, o yüzden bu yöntem o mesafe de işe yaramıyor.
-
anladım, bu yöntemi kullanıyordum ama benim asıl isteiğimi bluelink sağlıyacak, o da mevcut değil şu anda, yazılımlarla açarlarsa araba daha da keyifli olacak, teşekkür ederim yorumunuz ve tavsiyeniz için.
-
Valla hocam, kusura bakmayın ama Ekim ayında 1800 kasımda liste fiyatı değişmemiş olmasına rağmen 1850 dedikleri aracı şimdi araç yok diye 1895 k dan veriyorlar.
Zam yaparlarsa yapsınlar, ben de başka araç alırım.
2 ayda 2milyon lira 180-190k faiz verdi zaten. Acil arabaya da ihtiyacım yok. Göndersinler vergileri bakalım ne olacak.
Açıkçası bluelink olmayışı ve menzilden dolayı zaten biraz mesafeli bakıyordum bir de bu fiyat politikasıyla beni kaybettiler.
2025 te bakalım, indirim VS yakalarsam alırım, yoksa tesla alır geçerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aralık ayı fiyat listesinde ioniq 5 makyajsız kasanın fiyatı yok. Stokları bitirdiler anlaşılan.
Arkadaşlar benim de makyajlı kasa iyoniq 5 aracım var bu özellik aktif hale getirdiğini zaman istediğiniz saatte aracı ısıtmaya başlar aracın şarja takılı olması ya da başka bir işleme gerek yok önceden programlamanız yeterli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Makyajlı kasada şarja takılı olması gerekmiyor.
-
çok iyi, belki diğerlerine de güncelleme ile gelir. batarya belli bir seviye üzerindeyken zararı olmaz. sonuçta planladığınız saate yakın aktif olacak, çok fazla şarj harcamaz
Elinizde ioniq 6 advance paket varsa bir video paylaşabilir misiniz? Ben yukarıdaki ayarlarımı paylaştım ve hiçbir zaman aktif değil. Aracı alalı 1 ay bile olmadı henüz.
Hatta ayarları eklediğim screenleri aşağıya bırakıyorum, eksik olan nedir bu ayarlarda ?
-
telegram grubu varmı arkadaslar.
Aracı almak uzereyim ancak 2 şey rahatsız ediyor.
Tesla ve Togg yolda problem yasayınca telefon destegi var. Hyundaide bu destek yokmus.
Yolda kalan oluyor mu? en azından 1 yıl kullanıp yolda kalan var mı?
Birde yollardakı hız kesiciler uzerinden gecerken ,yokus cıkarken altı vuran var mı?
-
Whatsapp grubu var. Yolda kalana denk gelmedik hocam şu anlık. Araç yere fazla yakın değil, kolay kolay vurmak zor.
-
Merhaba. Watsapp grubuna nasıl dahil olabiliriz?
Dm atın ekleyelim hocam
Hay yaşa hocam be herkes senin gibi akilli olsa keşke..fiyatlar arttikca alan necip bir milletimiz var. Hala ötv zammi gelecek zam kapida diye korkudan bayilere kosturup kendilerini kullandirtiyorlar bu piyasaya. Istedigi kadar zam gelsin dolar alir develasyonu beklerim. O zamli araclarininda tursusunu kurarlar ozaman.
hocam ioniq 6 da ac şarja takılı olması lazım. ioniq 5 makyajlı için gerek yok dedi yukarıdaki arkadaşlar.
Şarj 0 bile olsa en fazla kaç km gider sizce?
Merhabalar ioniq 6 advance için kaporamı bugün yatırdım. Sanırım bu forumda 50 sayfa okumuşumdur en az. Ftrpist hocam çok bilgilenmemi sağladınız sağolun.
Benim sorularım şunlar emin olmak için.
acc ve auto regen i nasıl birlikte kullanıyoruz ? Bazı arkadaşlar hem auto açık demişler hem kademe 3de idi demişler. Autoyu nerde kullanmak lazım, şehşr içi sanırım ipedal öneriliyor.
Abrp için o cihazlardan almayı düşünüyoeum bir de carplay için.
Az tüketim için önerdiğiniz birşey var mıdır ?
Bir de bizim sitenin önünde ac istasyon var zesin. Ben yönetimle konuştum balkondan kablo indirebilirsin şarj ederken dedi. Bunu önerir misiniz ?
Yada hani şöyle bir ayarı var ben çok sonradan keşfettim ama çok güzel dediğiniz birçey var mı, ilk defa bu kadar teknolojili arabaya bineceğim de i20mi sattım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeamet7116 -- 3 Aralık 2024; 13:0:20 >
-hocam aac aktifken rejen’in hangi seviye ya da modda olduğunun önemi yok. sadece önerim acc aktif etmeden önce rejen seviyesini düşürün, yükse kalırsa acc iptal ettiğinizde rejen sert frenleme yapar konfor açısından iyi değil
-autoyu her yerde kullanabilirsiniz ama tüketim ve konfor açısından bana göre en ideali şehiriçi i-pedal, şehirler arası auto
-tüketim için rejen kullanım önerim yukarıdaki gibi, ayrıca eco modda kullanmak epeyi fark ettiriyor, en azından gaz tepkileri azaldığı için sert kullanmaktan bir nebze alıyokuyor. yokuşlarda yüksek hızlarda kullanmamaya özen gösterin. koltuk ısıtma kısa mesafelerde hem konfor hem de tüketim açısından çok faydalı ama ne yazıkki advance’da yok.
-balkondan uzatma sarkıtacaksanız tam bakır sarım 3x2.5 kablo kullanın ve çok uzun olmasın. kabloyu sarılmış halde kullanmayın, özellikle şu makara sistemli 50mt lik kablolar çok tehlikeli. evin altyapısında kullanılan kablolar da önemli, kontrol ettirmekte fayda var, çünkü düşük güç ile şarj edeceğinizden şarj süresi uzun olacak ve yüksek ısı yangına neden olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X