Evet o özellik de olsaydı çok güzel olurdu ama bu haliyle bile şu ana kadarki kullanımımda araçtan memnun kaldım .. bu zaman içerisinde bir kere olumsuz bir durum ile karşılaştım: aracımı park ettiğim yerde çalıştırdım ileri vitese alamadım geri vitesi denedim o da olmadı ekran kırmızı üzerine beyaz çizgi - girilmez ⛔️ işareti çıktı .. aracı kapatayım dedim ışıklar kapanmadı ekran sol alt tarafta da yeşil akü işareti yandı ne olduğunu anlayamadım .. bir kaç kere kapatıp açmayı denedim sonra kendiliğinden düzeldi vitese alabildim .. böyle bir olumsuz tecrübe yaşayan oldu mu ? |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (184. sayfa)
-
-
Beklenen sonuç bu. Ioniq 6 tam beklediğim yerde ama Tesla cidden iyi iş yapmış. Togg'un sonuncu olmasını bekliyordum ama bu kadar da tüketmez diyordum.
-
Model Y Long Range 81 kw batarya var ben daha fazla menzil beklerdim. Bu durumda model y short range 250 km yi geçmez
-
Kesinlikle aynı ya da birbirine yakın araçlar değil ki bunlar.
Videoyu arkadaşım bana gönderdi. Tesla SR "acımamış ezmiş :-D" demiş. Düzeltmem gerekti kendisini Aslında acımayan Ioniq 6 olmuş 53 kWh pille.
-
Sürtünme katsayısı inanılmaz önemli bagajı 500 litre üstü olsaydı i5 yerine kesinlikle tercih ederdim.
-
Arkadaşlar araç alacağım ama kafam çok karışık. Model Y geçmişim var ancak araç bana yüksek geldiği ve aile çocuk vs durumum olmadığı için sattım. Daha spor görünüşlü bir elektirikli istiyorum. Elbette gözler Ioniq 6'ya çevrildi. Advance paketini bayilerin 1650-1700'e bıraktığı söyleniyor, aramadım ama sanırım öyle çok gördüm bu yorumu. Üstüne de 350k kredi kaymak oluyor.
Uzaktan erişim, car play, koltuk ısıtma durumu canımı sıktı. Car play kablosuza çevirmek kolaymış sanırım. Geri kalanı bilemiyorum.
Önerir misiniz? 1 hafta içinde bu işi bitirmek istiyorum, uykusuz kaldık artık. Yılbaşından sonrasına piyasa bazında hiç güvenmiyorum. -
Uzaktan erişim var olan bir aractan geçerseniz cok ararsiniz diye dusunuyorum. Ama benim gibi, hiç uzaktan erişim görmemiş olan biri için işler değişiyor. Ioniq 5 advance makyajsız kasa düşünüyorsanız onu da uyguna kaldıysa veriyorlar.
Dolar çıkmadığı faizler asiri düşmediği surece araclar asiri yükselmez. Fakat şu an her ithal şey dolar enflasyon kadar yukselmedigi icin ucuz. Dolar yükselecek illa ki ama ne zaman bilemiyorum
-
Hocam beklentinize bağlı. Koltuk ısıtmalı arabam vardı, ioniqte çok arıyorum bunu. Ha koltuk ısıtma var diye Tesla'ya da geçmem mesela. Uzaktan erişim güzel mesele onu da çok istiyoruz ama yok. Yerinizde olsam 2025 ioniq 6'ları beklerim. Bluelink gelecek çok yüksek ihtimalle. Belki koltuk ısıtma da gelir. Carplay bile gelebilir ama gelmese de dert değil dediğiniz gibi. -
Kablosuza nasıl çeviriliyor acaba ? Bilen yazarsa sevinirim faydalanalım
-
Başlık içerisinde bu durumu gördüm. Ancak 2025'te ne fiyatlara gelir, sıfır faiz kampanyası olur mu (sanmıyorum) bunlar soru işareti oldu bende. Bayileri aramadım ama çok nesnel bilgi vereceklerini sanmıyorum.
car play soran arkadaş için; ufak bir araştırma neticesinde sanıyorum modem tarzı bir alet takılıyor ve car playi kablosuza çeviriyor. Çok net araştırmadım.
Diğer yorum için de teşekkür ediyorum. Uzaktan erişim aslında olmazsa olmaz değil, Tesla'da da çok aktif kullanmadım. Site içerisindeyim, güvenlik ile alakalı kaygım da yüksek değil.
Bu araçlara sonradan uzaktan erişim gelmeyecek olması (okuduğum kadarıyla) hiç mantıklı gelmedi. Ama bir yandan da asgari ücret zammının bile piyasayı yükselttiği bir atmosfer var birkaç yıldır. Kafam çok karışık ama istiyorum da zor tutuyorum kendimi 😄
edit: bu araçta otonom sürüş var mı onu da tam anlamadım acc gibi değil de direksiyonu kendi çevirdiği 😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 6 Aralık 2024; 0:51:41 >
-
Bir çok dönüştürücü var. Ben android cihaz aldım. Hem kablosuz carplay hem de android box. YouTube netflix herşey yüklenebilir. Carlinkit uhd gibi cihazlar var. Bir araştırın derim -
Adaptif var hocam. Öndeki araca göre hızını ayarlıyor, durabiliyor. Direksiyonu kendi kontrol ediyor.
-
Hiç düşünmeyin hocam. Kesinlikle tavsiyem almanızdan yana olur. Carplay çok basit bir usb ile çözülüyor, düşük maliyetle.
Koltuk ısıtmayı ben de arıyorum ancak onun dışındaki tüm özelliklerden ve arabadan aşırı mutluyum. Temmuz sonu, Ağustos başı gibi teslim aldım. Ay sonu 15 bin bakımına gidicem, çok kısa sürede her tarafı gezdik Ioniq 6 ile.
Özellikle f/p olması, üstüne de kredi fırsatı. Tam bir elmas.
-
Merhaba, 15binde falan bakıma gitmek niye gerekiyor, elektrikli araçlarda bakım ihtiyacı yok diye de tercih edilen ürünler. Tesla kullanıcıları sadece sorunu olursa servisle görüşüyorlar. Hyundai'da neden bu ihtiyaç var. 15bin km ve sonrası için size nasıl bir hizmet verecek servis ? i-pedal kullandığımız için zaten balatalar eskimiyor, ani bir durum olmadıkça şahsen hiç kullanmıyorum. Bunun dışında sıvılar var onu da kendimiz koyabiliriz. Ne sunacak servis'de bizden 4k+ ücret alacaklar aslında onu merak ettim, yanlış anlamayınız yorumu :)
Belki sizin servis ihtiyacı özel durumlarınız vardır tabi ama 15bin km de gelin dediklerini bildiğim için bana verilen tek cevap sıvı kontrolleri için dediler. Sizde detaylı bilgi varsa veya servis sonrası yaptıklarını söyledikleri kontrolleri bizlerle de paylaşabilirseniz sevinirim :)
-
Herkese tekrar çok teşekkür ederim. Almaya karar verdim. Gece gri renk 1650 fiyat aldım. 350k kredi kullanımı sağlıyor. İyi midir? Ne diyorsunuz? Zorlarsan 1600 inerler diyor musunuz? 😄 -
4 binlik bir ücret değil, 2.5bin civarında tutuyor. WP kanalında birçok giden arkadaş fatura da paylaşıyor. Ben de daha az sıklıkta gitmeyi isterdim ancak garanti varken gidilmesi en sağlıklısı, yine içten yanmalılara göre oldukça uygun bakım tutarları.
Sunroof kontrolü, polen filtresi değişimi, camsuyu oluyor sanırım. Onun dışında genel kontrol ediliyordur.
-
Mümkün değil inmiyorlar, ellerinde araç kaldı ama 1690 diyen de var son. Gei için iyi fiyat -
1650'ye hemen tamam dediler, ondan şaşırdım ben de 😄 yarın görüşeceğim, aksilik çıkmazsa kaporayı veririm. Çok yardımcı oldunuz, yine rahat bırakmam sizi bir süre 😄 Telegram grubu varsa iletebilirsiniz. Bir de kablosuz car play için link gönderirseniz buradan ya da özelden çok sevinirim. Herkese kazasız belasız sürüşler. -
Hocam bize de bilgi verin lütfen. Bursa da bayiler o fiyatlara gelmediler .
Araç kalırsa bizim içinde görüşün :). Bizimde niyetimiz var .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X