Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (185. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: MehmetSayan 0OXJM
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
3.754
Cevap
173
Favori
203.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu forumları satış danışmanları, müdürleri de okuyor. 1650 ye mükemmel derseniz güle oynaya verirler arabayı. Kur ağustosta olan kurla aynı. Ağustosta 1550'ye satıldı arabalar. 100bin fark koyarak mevduatta biriken paranızı istiyorlar.

Basit mantıkla 1500 lirayı ağustostan aralık sonuna faize atsanız 240bin para eder. 100bine araba kiralasanız kaldı 140bin. 100bin de bayiye verdiniz zamlı fiyattan bi 40bin ikram etmiş bayi size, sağ olsun...

Kısacası siz aldıkça bayi yenilerini sipariş edecek. Aciliyeti olmayan almasın ya da 1650 altına pazarlık etsin.

• Herkese merhaba, ben de 1.660 TL'den Ionic 6 için kaporayı verdim. 330.000 TL'lik faizsiz kredi seçeneğiyle bana da alternatif araçlar içinde daha mantıklı geldi (Aslında kredi 350 diyor sitesinde, ama liste fiyatından indirim yapılınca yasal sınırın üstünde kalıyormuş 350 kredi).

Evde 1 adet Tesla SR var. Benzinli diğer aracımı satıp, Ionic'e geçiyorum, hiç test sürüşü de yapmadım umarım memnun kalırım :)

Elektrikli araçlara alışınca, benzinli arabalar için devlete yüklü miktarda ÖTV ödemek mantıklı gelmiyor bana.

• Hocam kafamı karıştırdınız biraz. 😄 @shkoksal

@yasinsulun yarın görüşeyim size de haber vereyim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 6 Aralık 2024; 17:39:45 >
  • Cenk C kullanıcısına yanıt
    Whatsapp grubumuz var bu arada hocam, pm atın ekleyelim. :)

Al sat tut tavsiyesi değildir, 1650'den çok kişi aldığına göre mantıklı da denebilir, sürü psikolojisi de... :) Ay sonuna doğru 20bin daha kırmak lazım bence, mutlu eder. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 6 Aralık 2024; 18:1:28 >
  • shkoksal kullanıcısına yanıt

Ben de katılabilir miyim whatsapp grubuna ?

• eakarvardar E kullanıcısına yanıt
    Pm atın lütfen hocam
  • Bayilerde ionic 5 bulan gören fiyat alan varmı ? Araba yok oldu ortadan :)

Linke de giremiyorum, özel mesajımı kapatmislar neden bilmiyorum.

• umacar U kullanıcısına yanıt
    Halla hallaaa...

Buraya atalım direkt boşa uğraşmasın kimse

• İoniq 6 için 3d paspas ve bagaj havuzu önerebilir misiniz?
    V2L alıp kullanan varsa ürün linki paylaşabilir misiniz?

Ortada ki bardaklık yerinin üzerine 3d yazıcı ile düz bir satıh basmak istiyorum. Yazıcı var ama çizecek yetenek yok. Üstüne göre düz bir parça tasarlayıp çizimi ileten olursa çok makbule geçer. Ayrıca araçlarımızda farklı ihtiyaçlara göre 3d tasarım fikirleri olanlar varsa çizimleri beklerim. Basıp görürüz nasıl oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 7 Aralık 2024; 13:41:40 >
  • Bir ay önce makyajlı kasa ioniq 5 aldım ortalama tüketim şehir içi ağırlıklı

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR
  • Mustafa örnek M kullanıcısına yanıt

memnun musunuz aracınızdan? 63kwh ama 18.2 tüketim ile yine de az kalıyor gibi menzil?

sert mi kullanıyorsunuz acaba? yoksa kış şartları mı etkili oldu?

• sarpuli kullanıcısına yanıt

ay sonunda gelecekmiş arabalar, gelecek olanlar da 2025 model diye satılacakmış. hayırlısı bakalım.

çok talep var gibi, bunlar zam yapacak heralde.

• Beetleguese kullanıcısına yanıt

indirim lazım ne zammı ya :) 1700 e falan vermeleri lazım ki tesla alacak adam düşünsün...

2000 usd yi pzt hazırlayayım blulink için. Keşke takılsa ama hyundai ya da kia yapmaz böyle birşey.
  • Arkadaşlar ioniq 6 mı bayii den 20 gün önce aldığımdan bugüne kadar şarj etmemiştim, 42% de bir deneyeyim dedim. Zes 60kw lık bir yer buldum, uygulamayı falan indirdim, aracı açma kapamadan kapattım, konnektörü takıp uygulamadan şarjı başlat dediğimde, konnektör tanımlama hatası gibi bir hata verdi, iki üç denedim olmadı, bir de açma kapamadan açıp ready durumuna geldiğinde konnektörü taktım, şarja başlıyor dedi. Ama araba açık kaldı, 25 dk araba açık şarj gösterdi. Sonra 65% te dedim ki bu böyle olmaz, şarjı bitirdim. Araca bindiğimde akü boşalma uyarısı olduğunu gördüm. Ne yapmam lazım? Araç kapalı konumdayken şarj olmuyor mu? Yoksa ilk kez zese bağlandığım için mi yapıyor.
    Araçtan çok memnunum kesinlikle öneririm tüketim kış şartlarında normal diye düşünüyorum yaz aylarında 12 ler görülür
  • Makyajlı kasalar bluelink için uyumlu acaba bilen varmıdır
    hocam o işi nasıl yapacaklar? banttan indiği tarih neyse model yılı odur. 2024 te üretilmiş gelmiş nasıl satsınlar 2025 diye
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.