Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: FCK® , selcuk_3277
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 24 Misafir (8 Mobil) - 17 Masaüstü9 Mobil
5 sn
3.753
Cevap
174
Favori
203.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunu kimse bilemez :(

• Bluelink için ben şikayetvar.com a şikayet yazdım Hyundai aradı çalışmalar devam ediyor dedi herkesin şikayet yazması elimizi güçlendirir
  • ftrpist F kullanıcısına yanıt

Hocam ay sonunda üretilen araçlar bir sonraki yılın aracı oluyor. Örnek veriyorum benim araçta üretim etiketlerinde hep 12. Ay 2023 yazıyor, ama araç 2024 modelin tüm değişikliklerini içeriyor ve ruhsata da 2024 olarak işli. Yani banttan indiği tarih sene sonu için geçerli değil pek

• Mustafa örnek M kullanıcısına yanıt
    Hem yerelde hemde globalde gereken şikayeti yaptım. İki sefer aranıldım, her defasında bakıyoruz uğraşıyoruz söylemiyle geçiştirildiğimi düşünüyorum. Yuvarlak laflarla bir şeyler dediler. Ancak belli ki bizlerin aracına bir fayda olmayacak, yeni gelen araçlara bluelink sağlanacak gibi duruyor.
  • akcanca2 A kullanıcısına yanıt

Ağustos ayı itibariyle model yılı tüm otomotiv firmaları için atlar. Yani 1 Ağustos 2024 sonrası üretimler 25MY dir. Ancak TR deki ruhsatlama Ocak ayı itibariyle model yılını yazar. Ruhsat bilgisi yanlış hatırlamıyorsam 10-15 yıl kadar önce değişti. Bu süre içinde tekrar durum değişti mi kontrol etmek gerek.

X yerine araç üretim yılını yazarak aracınızın hangi MY de üretildiğini bulabilirsiniz. Üreticiler bazı geçişleri tam model yılı yerine çeyreklerde de yapabiliyor.

Ağustos - Eylül - Ekim: XMY

Kasım - Aralık - Ocak: X.25MY

Şubat - Mart - Nisan: X.50MY

Mayıs - Haziran - Temmuz: X.75MY

• obenturk O kullanıcısına yanıt
    Hocam 2. paragraftaki formülü anlamadım. Noktadan sonraki kısım neyi ifade ediyor? 2024 model bir araba için örnek verir misiniz? Saygılar.
  • kaya5789 kullanıcısına yanıt
    Hocam sağlıklı günlerde kazasız kullanın,
    iki araca aynı anda sahip olan insan çok yoktur,
    deneyimledikçe Tesla Sr ile karşılaştırma yorumları yazarsanız güzel olur
  • Yeni ioniq 5 araçta telefon wifi ile araca bağlandı modem var diye düşünüyorum
  • akcanca2 A kullanıcısına yanıt

31 Aralık 2021 üretimi araç aldım ruhsata 2021 model yazıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa örnek

Yeni ioniq 5 araçta telefon wifi ile araca bağlandı modem var diye düşünüyorum

Kardesimin 308 gt aracida o sekilde baglaniyor bir kıstas değil bence.

• Makyajlı İoniq 5 Şubat ayına kadar Türkiye’ye gelmeyecekmiş. 2. El Tesla bakacağız artık. Hiç düşünmediğim ama Ödeme kolaylığından dolayı Togg bile düşünür oldum. Hyundai Türkiye utansın. Yıl bitiyor özellikle şirket sahiplerinin bu kadar araca ihtiyacı olduğu bir zamanda Aralık ayını boş geçmeleri kabul edilebilir değil.
  • Onurceliko O kullanıcısına yanıt

kesin bilgi mi bu?

aradığım pek çok bayii aralıkta gelecek dediler.

• Beetleguese kullanıcısına yanıt
    Bana da aralık demişlerdi. Güvenmedim kapora yatırmadım. Haklı çıktım. Ankara’da 2 Bayi’yi ararım şubat dediler. Başka illerde bayilerde varsa söyleyin lütfen
  • Onurceliko O kullanıcısına yanıt

Ah evet ya çok üzüldüm ne kadar zor bir durum. Hyundai bayilerinin sorumsuzluğu resmen yerinizde olmak hiç istemezdim ne desem bilemedim şimdi rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir durumu üzdünüz😪😪

• Dikkat ettim forumu uzun süredir okuyanlar hep ioniq 6 almış, ben forumu okumadan 6 aldım, çünkü ioniq 5 tüketiyor, isterlerse 77kw batarya koysunlar, 18 şehiriçi, 24 şehirdışı tüketin kabul edilebilir değil.
  • Mustafa örnek M kullanıcısına yanıt

Mustafa Bey, nasıl yaptınız? bende de makyajlı i5 var ama menüde bağlantı seçenekleriyle ilgili hiçbir şey görmedim.

makyajsızda olan wifi hotspot özelliği bizde kaldırılmış olarak biliyorum

• Bende bu şekilde görünüyor
    HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR
  • araçtaki ilgili ayarların görselini de paylaşabilir misiniz. farklılık olabilir mi acaba? muayene geçerlilik tarihinden yola çıkarak benim makyajlı aracın nisan üretimi olduğunu varsayıyorum.

• mirrorless M kullanıcısına yanıt

Şehir içi 18 zor hocam yokuş olmalı regen kapalı olmalı ve hava 5 derece altı olmalı. Şu an Ankarada 15.2 benim ortalamam geçen haffa soğuktu o zaman 17'lere çıktı. hergün ümitköy ostim arası gidiyorum.

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.