Şimdi Ara

Hyundai ix20 mi focus tdci titanyummu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35-45 bin arasi dizel genis bagajli az yakan kolay satilan araba ariyorum arkadaslar, ix20 donanim acisindan muhtesem ama motor zayif kaliyo diyenler var, focus iyi ama yakit acisindan cok ekonomik degil diyolar.. Üstatlara soralim, baska model tawsiyesi olan warsa göz ardi etmeyelim.. Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ix20 yi trafikte ne zaman arkadan görsem, "Bunu çizen mühendisi eşşekler kovalasın" diyorum, bence çok çirkin bir arka yüzü var aracın... Alan da niye almış anlamadım gitti
  • İx20 kolay satılmaz,bagajı focusa göre küçük,focustan taş çatlasın 1 litre az yakar o da belki.Diğer konulardada focusla kıyaslanmaz bile
  • focus
  • 1 litre fazla yakar demissiniz ama 1 litre mazot 4,5 lira, 100 km de 4.5 lira ise senede 10000 km yapsak 450 lira yapar buda 2 depo demek, önemli bi fark degilmi?
  • düşünmeye gerek yok focus
  • Focus demeyn forumdaş olmayacaktır.Zaten yanlış bilmiyorsam biri c sınıfı biri b sınıfı değil mi yanlışsa düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: famousss

1 litre fazla yakar demissiniz ama 1 litre mazot 4,5 lira, 100 km de 4.5 lira ise senede 10000 km yapsak 450 lira yapar buda 2 depo demek, önemli bi fark degilmi?

satarken o 450 tasarruflan kat be katını zarar edersin. Focus c sınıfı bir araç ix20 b sınıfı mpv konfor olarak kıyaslayamam ix20 kullanmadım ama focus daha geniş ve ferah olacaktır.
  • Focus. Yakıtta çok fark olmaz ama konforda bariz fark olur
  • focus
  • çok teşekkür ederim sayın üstatlar, ix20den tamamen vazgeçtim, eli ayağı düzgün bi titanyum focusta 45 e doğru gidiyo, napıcez bilmiyom walla.. zaten önce corsamı satmam lazım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.