Şimdi Ara

Hyundai servisindeki expertiz saçmalığı çok sinirliyim.Arkadaşlar Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mart ayında aldığım 2010 erayı alırken yetkili serviste expertize soktum ve sadece ön çamurlukların birinde boya olduğunu söylediler.Bugün aracımı almak isteyen adamla tekrara aynı yere expertize soktuk ve bunun haricinde ön tamponun radyatörün ve farında değiştini söylediler.Ben şaşkınlıkla izledim aynı şekilde hepsii detaylı olarak tarihleriyle beraber sistemden anlattılar.Sonuç olarak anlaştığımız fiyatın 1500 aşağısına verdim ama ben sinirimi alamadım hala elimde sadece tek parça boya gözüken expertiz raporuda mevcut.Ne yapabilirim?Adama da çok mahcup oldum ben böyle şeyleri hiç tasvip etmeyen biriyim.

• gezginbur kullanıcısına yanıt
    Konumuzla vw ne alaka ? Hyundai sahibiyim diye objektiflikten uzak yorumlar yapmayalım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

quote:

Orijinalden alıntı: beyaz002

Arkadaşlar mart ayında aldığım 2010 erayı alırken yetkili serviste expertize soktum ve sadece ön çamurlukların birinde boya olduğunu söylediler.Bugün aracımı almak isteyen adamla tekrara aynı yere expertize soktuk ve bunun haricinde ön tamponun radyatörün ve farında değiştini söylediler.Ben şaşkınlıkla izledim aynı şekilde hepsii detaylı olarak tarihleriyle beraber sistemden anlattılar.Sonuç olarak anlaştığımız fiyatın 1500 aşağısına verdim ama ben sinirimi alamadım hala elimde sadece tek parça boya gözüken expertiz raporuda mevcut.Ne yapabilirim?Adama da çok mahcup oldum ben böyle şeyleri hiç tasvip etmeyen biriyim.

İyi volkswagene götürmemişsin komple boyalı derlerdi mahcup olmaktan beter.

Güldüm iyi espriydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyla ilgili tam bir bilgim yok ama sonradan ortaya cikan hasarlarin tarihini verdiler demissiniz, yani siz arabayi almadan once oldugu teyit edilmis. Hukukculara sormak lazim acaba yalan beyanda bulunduklari icin dava acilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

quote:

Arkadaşlar mart ayında aldığım 2010 erayı alırken yetkili serviste expertize soktum ve sadece ön çamurlukların birinde boya olduğunu söylediler.Bugün aracımı almak isteyen adamla tekrara aynı yere expertize soktuk ve bunun haricinde ön tamponun radyatörün ve farında değiştini söylediler.Ben şaşkınlıkla izledim aynı şekilde hepsii detaylı olarak tarihleriyle beraber sistemden anlattılar.Sonuç olarak anlaştığımız fiyatın 1500 aşağısına verdim ama ben sinirimi alamadım hala elimde sadece tek parça boya gözüken expertiz raporuda mevcut.Ne yapabilirim?Adama da çok mahcup oldum ben böyle şeyleri hiç tasvip etmeyen biriyim.

İyi volkswagene götürmemişsin komple boyalı derlerdi mahcup olmaktan beter.

Ne alaka

• Bu hangi Hyundai bayisi geçenlerde yine buna benzer bir konu açıldı forumda.
  • Sizin aracı satın aldıgınız kişi buyuk ıhtımalle servisle anlaşmış.
    bu arada kaça verdınız hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Konuyla ilgili tam bir bilgim yok ama sonradan ortaya cikan hasarlarin tarihini verdiler demissiniz, yani siz arabayi almadan once oldugu teyit edilmis. Hukukculara sormak lazim acaba yalan beyanda bulunduklari icin dava acilir mi?

açılmasına açılır da, sonuçlanır mı, ve değer mi..

Allah adliyelere işinizi düşürmesin.. ömür törpüsü..

• sizin aldığınız tek parça boyalı ekspertiz raporu elinizde üstünde tarih de var. Sonradan öğrendiğiniz hasarların da tarihi var. Şu an sizin 1.5 yıl önce expertiz raporu aldığınız hyundai bayisinde hesap sormanız gerekirken buralarda takılıyorsunuz. Valla bravo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcoblanco -- 6 Kasım 2013; 11:54:05 >
  • quote:

hepsi detaylı olarak tarihleriyle mevcut ise ve bu tarihler sizin ilk exspertizi yaptığınız tarihten önce ise, sadece ön çamurluk boyalı deyip elinize expertizi veren servis'i dava edin çünkü elinizdeki şuan delil.ama tamponun radyatörün farın değiştiği tarihler sizin arabayı aldığınız tarihten sonra olduysa ve sizin haberiniz yoksa aracı kimlere emanet verdiğinizi hatırlayın derim

• kahrolsun bağzı şeyler
  • aynısını bana dod yapmıştı. tavan hariç komple boyalı araç için hiçbir kusuru yok raporu vermişlerdi. sonra tartışma filan yaşadık ama hiçbir halt olmadı.

yukarıda arkadaşın dediği gibi işiniz Adliye'ye düşerse, araç hurdaya çıkana kadar dava sonuçlanır heralde!
  • .Hasarlar ben aracı expertize sokmadan önce olmus.Gittim hesap sordum tabiki.Ama sonuç olarak hiçbişey yok.Sadece adınızı bu saçmalığı şikayetvar vb sitelerde duyurucam diyebildim.Kızardılar bozardılar Size söylenmiş olmalı dediler ama sonuç sıfır.
  • quote:

.Hasarlar ben aracı expertize sokmadan önce olmus.Gittim hesap sordum tabiki.Ama sonuç olarak hiçbişey yok.Sadece adınızı bu saçmalığı şikayetvar vb sitelerde duyurucam diyebildim.Kızardılar bozardılar Size söylenmiş olmalı dediler ama sonuç sıfır.

1500 TL az para değil hiç beklemem hemen dava ederdim

• Tampon, radyatör ve far değişti diye 1500 tl anlaştığınız fiyatın altına verilmez, vermezdim de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.