Şimdi Ara

Hyundai Starex'mi, Volkswagen Transporter mı Daha Hızlı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
53.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gkhn_

170 Hp lik T-5 de var arkadaşlar , unutmayalım .

tam mknsm'de 170lik olduğunu yazmış diyecektim ama aranızda 9sn olduğu için demiyorum :) (Sanki demedim)
    Benim karşılaştırmanızı istediğim sadece motorları; ataklık,son hız, yakıt tüketimi
    Yoksa dediğiniz gibi arada iki kat fiyat farkı varken hangisi alınır demek yanlış olur ya da hangisi kaliteli diye sormak olmaz.
    Bu arada sadece Transporter 130luk ile Starex 140lığı karşılaştırırsanız daha faydalı olacak, bu arada cevap veren herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burasineresi -- 28 Mart 2006; 16:17:37 >
  • arkadasim T5

• Sağol kardeş baktım sitelere, ama yabancı dil olmadığı için rakamlardan başka bir şey anlamadım, ama hyundai starex'in 4*4ü olduğu için tam bi karşılaştırma olmadı. Yine de çok teşekkür ederim.
  • transporter daha iyidir bu konuda
  • EE YUH ARTIK
    BU KADARI DA FAZLA
    ABİ SEN DELİ MİSİN YAA
    TABİ Kİ TRANSPORTER
    AMA UNURTMA BUNLAR TİCARİ ARAÇ HIZLI Bİ ŞEY İSTİYORSAN GİT MERCO YADA BMW AL
    GOLF AL CLİO III AL AMA TİCARİ ALMA
    İŞİMİ GÖRSÜN DİYORSAN HIZI NE YAPACAN ONU MERAK ETTİM
    BENCE DE T5 HER KONUDA ÜSTÜNDÜR
  • motorları; ataklık,son hız, yakıt tüketimi

bu konuların hepsınde t5 onde...motor omru daha uzun...onden cekıslı ve 6 vites daha atik...205 cıvarı vuruyor daha hızlı...180 bın yakıyor daha tutumlu...ama ıs parada bıtıyor sonuc olarak...
  • Son hızını merak ettiğim için soruyorum yani kessinlikle son hıza önem vermem. Hızlanma önemli benim için ama motor güçleri birbirine yakın olunca merak ettim. Yakıt tüketimine ise çok önem veririm. Bi arkadaşım Starex almaya karar verdikten sonra benimde ilgimi çekti bu konu onun için bu konuyu açtım. Sanırım mknsm bu konuya son noktayı koymuş. Konuyla ilgilenip cevap veren herkese çok teşekkür ederim
  • starexin yakıt tüketiminden şikayetçi olan arkadaşların transporterin parça fiyatlarına bi bakmasını tavsiye ederim bu araç eyer çok çok fazla kilometre yapılmayacaksa yaktığının fazlasını parça parasından çıkarıyor o yüzden ticaret için fazla kilometre yapılacaksa uzun süre kullanılacaksa alınabilir ama standart bir esnaf yada kullanıcı için transporter çok fazla olacaktır tabi bu bana göre
  • Transporter ile Starex'i aynı kefeye koymak bile gereksizdir. Transporter Starex'i yer bitirir. Sahibi olduğumuz 2.5 litre 135ps. 2005 Transporter ile ilk yolculuğumuzu geçen hafta yaptık ve koca cüsseli dev nasıl ferrari gibi gidermiş gördük. 6.viteste son hızı (belki 220'yi görürdü ama basmaya korktuk:))210km'yi gördük. Ferrari'ye ne gerek var Transporter varken.
    Bu süreçte Transporter kilometrede 232 YKR yakmış bulundu....Yakıtı fazlamı ne..(2000Model 106ps kilometrede 152YKR yakıyor. Önceki Transporterimiz...)
  • transporter i , mercedes vito ile kıyaslamak bile transportere hakarettir.sen ne yaptın kardeş
  • tabi canım vito yer bitirir transporteri.
    bu kadar övmenize gerek yok bu aracı bende kullandım ama memnun kaldım diyemem. çok gürültü geliyo arbadan hemen döküldü panelvanı. bi servise gitti mi yandın artık. vito başlı başına araba söylenebilecek hiç laf yok.
    starex biraz fazla yakıtlı olabilir ama ticari araçlarda herşeyi tam anlamı ile dört dörtlük olan yok zaten şimdilik. birisinin parçası pahalı olur diğerinin yakıtı. yani dengeler aynı syılır parası olan t5 normal durumda olan ise starex alır. ben alsam t5 almam ya vito viano yada starex alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

bu ne yaw nası oluyoda huyundai ile kral vw aynı kefede oluyo saçmalıktan öteye geçmez

aynen sana katılıyom kardeş yaw sapıtmayın arkadaşlar VW ile Hyundai firmaları karşılaştırılmaz bile gözüm kapalı Volkswogen tabiki
  • wv arabalar yurt dışından geldiği için pahalı oluyor.Benim starexim var,arabam yakıt konusunda t5 kadar iyi.performansta bırak t5 i otomobillere kafa tutuyor.üstelik arabam 100 lük space.Transporter arıza yaptımı afedersin boku yedin ama starexte bu yok paröası ucuz.Bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez,parçası türkiyede de üretildiği için gümrük vergisine gerek kalmıyor.Bu yüzden de wv kadar parça sorunu yaşamıyorsun.Sen getir 130 luk t5 i ben 100 lük starexle canına okurum Ozaman performansta görürüm t 5 i...Sorun hyundai de adam eklama önem vermiyor,ama wv reklamını iyi yapıyor.Şunu da söyliyeyim.WV passat ile sonatayı karşılaştırın,herkes passat diyecek ama değil işte,olay reklamda bitiyor,hyundai ise bunu değerlendiremiyor.Her neyse starex performansta t6 i eler,tabi ki konforda da...T5 cityvanda arkadaki yolcular için hiç bi şey düşünülmemiş,ama starex spacenin arkasına oturduğunda o konforu otomobilde bulamazsın,bu kadar kesin ve emin konuşuyorum...

• Bence her yönüyle Transporter

Tamam, yedek parçası pahalı olabilir ama kalitesi tartışılmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuneytcaliskan35

Transporter ile Starex'i aynı kefeye koymak bile gereksizdir. Transporter Starex'i yer bitirir. Sahibi olduğumuz 2.5 litre 135ps. 2005 Transporter ile ilk yolculuğumuzu geçen hafta yaptık ve koca cüsseli dev nasıl ferrari gibi gidermiş gördük. 6.viteste son hızı (belki 220'yi görürdü ama basmaya korktuk:))210km'yi gördük. Ferrari'ye ne gerek var Transporter varken.
    Bu süreçte Transporter kilometrede 232 YKR yakmış bulundu....Yakıtı fazlamı ne..(2000Model 106ps kilometrede 152YKR yakıyor. Önceki Transporterimiz...)

ben olsam bi Ferrari sahibi bulurum kapışırım,bakalım Ferrari T5'i geçebilecek mi

• bende ikiside var performans olarak ayni (denenmistir)
  • bence transporter

• quote:

Orjinalden alıntı: sencer799

Sencer sen Milaslımısın?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.