Şimdi Ara

Hyundai Starex'mi, Volkswagen Transporter mı Daha Hızlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
53.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2,5 litre Motor Hacmli iki dizel araç biri volkswagen biri hyundai? içlerinden hangisi daha hızlı, yakıt tüketimleri ney,

• T5 her konuda daha üstün

Bir kere Starex'te olmayan şey T5'te var. Ekonomik. Starex'ler sahiplerinden duyduğum kadarıyla inanılmaz fazla yakıyor. Ayrıca Transporter'lar daha uzun ömürlü, daha sağlam.
  • zaten kalite, yakıt tüketimi olarak kıyaslama gereği duymuyorum ama performans açısından tahminim starex daha hızlı olabilir, ama tabiki bilmediğim için size soruyorum
  • vw taşıyıcı hem kalite yönünden hem performans ve motor esnekliği bakımından gerekse ekonomi sorunsuzluk bakımından taşıyıcı daha üstün
  • valla bizim arkadaşta 1.9 86 bg liği vardı.

hep anlatır amcasının starex ine nasıl nal toplattığını.

bilemiyorum ben ikisinide kullanmadım
  • 2.5 CRDI 140 hp Starex hem performans hem de tüketim olarak T5'ten daha iyi. Bizzat kullandım çok iyi. TCI starexler de iyi gidiyor ama tüketimi gerçekten fazla.
  • bu ne yaw nası oluyoda huyundai ile kral vw aynı kefede oluyo saçmalıktan öteye geçmez
  • T R A N S P O R T E R
  • "Sizin gibi arkadaşları pistlerde görmek isteriz"

Büyük Türk Düşünürü, komedi adamı Cem Yılmaz

arkadaşlar neyi tartışıyoruz iki tane ticari aracın hangisinin hızlı olduğunu, daha dün gazetelerde okumadınızmı Corvette 'li yarışçıyı etrafı kana buladı. Tabi Bunda şu araç kullanan şöförü F pilotu gibi gösteren saçma salak ticari araç reklamının da rolü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shuma II -- 22 Mart 2006; 9:31:56 >
  • Peki arkadaşlar bu araçların fabrika verilerini bilen var mı? Hızlanma değerleri, son hız, torku kaç devirde verdikleri, yakıt tüketimi.
  • ya güzel kardeşim gir internet sitelerine araçla ilgili tümteknik bilgiyi al bide bence sorduğun soru at ile eşeği karşılaştırırmısınıza benziyo bende oyumu eşekten yana yani transporterdan yana kullanıyorum dermişim
  • ben de starex 2.5 CRDI 140 bg var. çok kuvvetlidir. ibreyi kökledim. bana mısın demiyor. transporter ın 130 luğunu geçer bence. 150 liliği zor biras ama...
  • starex le transporter i karşılaştırıyosun buna yorum yazmak yanlış olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mago

ben de starex 2.5 CRDI 140 bg var. çok kuvvetlidir. ibreyi kökledim. bana mısın demiyor. transporter ın 130 luğunu geçer bence. 150 liliği zor biras ama...

En son kaç gördün, yakıt tüketimi nasıl; mesela şehir içinde ne kadar yakıyor?
  • bende bunu anlamıyorum yeri gelince vw nin motorlarına eski teknoloji traktör sesli diye verip veriştirilir ama hyundai ile karşılaştırmaya gelince aynı motorlar yere göğe sığdırılmaz.
  • VW her anlamda starex ten üstün... serilik bakımından da paslanmazlık bakımından da her açıdan yani...ancak bakım söz konusu olduğunda her bakıma girdiğinde bayağı bi para bayılıyosun wv ta. ama değer bence... KESİNLİKLE VW !!!
  • transporter tabiki hızlı olmasa ne olur starex uçak değilya sanki
  • her iki arabayıda kullanmıs bır ınsan olarak sunu soyleyeyim

oncelıkle sınıf olarak aynı olabilir ama fiyat olarak arada tam 2 kat fark var...1transporter parasına 2 starex alıyorsunuz.bunu unutmamak lazım...

ataklık olarak vw onden cekıs ve 6 vıtes oldugu ıcın ve torkuda yuksek oldugu ıcın daha atak...ykıtıda normal olculer ıcınde...benım starex 100hp sehır ıcı suan 210 cıvarı yakıyor,kısın 225 yakıyor....vw lerde yanlısım varsa duzeltın 180-190 arası yakıyor...arada kılometre basına 30bin farkedıyor...

bakıma gelınce t5'lerin bakımı ile starex in bakımı arasında yaklasık 2 kat fiyat farkı var...

konfor olarak vw daha onde,zaten oylede olması gerek cunkı buyuk paralar yatırıyorsunuz...benım starexin ıse konfor olarak gerı kalır yonu yok,özellikle starexin koltugu vw den daha rahat...ayrıca iyi ayarlanmazsa vw yokus cıkarken stop ediyor vuruntulu sekılde.ama benım starexde stop ettırmek ıcın ayrıca caba gostermenız gerek...

2. acısından ıse vw acıkara onde...

sonucta benımde cebımde 45000ytl param olsa t5 alırdım.ama okadar cıkmadı.keske gucum yetsede almanyadan 170 hp lık 4 ceker syncro t5 getırtebılsem...yada koreden 140 hp 4x4 starex getırtebılsem...

• 170 Hp lik T-5 de var arkadaşlar , unutmayalım .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.