Şimdi Ara

Hyundai Starex'mi, Volkswagen Transporter mı Daha Hızlı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
53.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 86 bg lik ise tr .....geçer 140 bg strexi bilip bilmeden konuşuyolar
  • bide starex wardı 2003 model kısa sasi 100bg duzyolda 145 150 falan yapıo daha fazla gıtmıo yokus assa 170 180 gorduk ama dewırde sona dayadı saten cok yakmasını saymassak bncecok ideal
  • evet bravaman,sen de mi yoksa???

• Hangisinin daha hızlı olmasının bir önemi varmı. Ne yani tarafiğe çıkıp ticari bi arabayla hız rekorlarımı kıracaksınız. Ne büyük saçmalık bu yaa. Her gün onlarce kaza oluyo ve bu kazalarda onlarce insan ölüyo. Sizin tartıştığınıza bakın. Bu topiğe
  • t5 lerin hepsi önden çekiştir, bu kalkışta çok önemli, 130 luk t5 6 vites bi kere onu geçmen imkansız, 174 ü hiç söylemiyorum ama 1.9 105 ile kapışabilirsin belki (ayrıca 150 hp t5 yok)
    quote:

Orjinalden alıntı: mago

ben de starex 2.5 CRDI 140 bg var. çok kuvvetlidir. ibreyi kökledim. bana mısın demiyor. transporter ın 130 luğunu geçer bence. 150 liliği zor biras ama...
  • Bende 140 bg starexden var vede 86 hp 105 hp vede 130 hp lik transporteri çok rahat geçeceğine eminim özellikte kalkışta araba 4 vites ile 170, 175 e kadar çıkabiliyor 5 vitesi daha denemedim aracım yeni olduğundan, ancak transporterin 174 beygir olanı çıkmış ona birşey diyemem o beni geçebilir aramızda 34 beygir fark var acak onunla chip taktırdığımda kapışırım.
  • Tabikide Transporter,hem çok dinamik görüntü var,yakıt çok iyi,1250 km kullandım 145 YTL yaktı ama 130 'un altına inmedim ve 2 Astra ya da toz yutturdum,rahat 200 görüyor,hatta bilen bilir bolu dağından indikten sonra baya bi düzdür yol,orada 230 vurduk,tabi benim kullandığım biraz alçaktı,ızgara falan değişmişti,hava akımı iyi idi..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuneytcaliskan35

Transporter ile Starex'i aynı kefeye koymak bile gereksizdir. Transporter Starex'i yer bitirir. Sahibi olduğumuz 2.5 litre 135ps. 2005 Transporter ile ilk yolculuğumuzu geçen hafta yaptık ve koca cüsseli dev nasıl ferrari gibi gidermiş gördük. 6.viteste son hızı (belki 220'yi görürdü ama basmaya korktuk:))210km'yi gördük. Ferrari'ye ne gerek var Transporter varken.
    Bu süreçte Transporter kilometrede 232 YKR yakmış bulundu....Yakıtı fazlamı ne..(2000Model 106ps kilometrede 152YKR yakıyor. Önceki Transporterimiz...)

220 rahat görürsün dostum,ben 230 gördüm,radar yoktu Allah'tan

• quote:

Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911

quote:

Orjinalden alıntı: cuneytcaliskan35

Transporter ile Starex'i aynı kefeye koymak bile gereksizdir. Transporter Starex'i yer bitirir. Sahibi olduğumuz 2.5 litre 135ps. 2005 Transporter ile ilk yolculuğumuzu geçen hafta yaptık ve koca cüsseli dev nasıl ferrari gibi gidermiş gördük. 6.viteste son hızı (belki 220'yi görürdü ama basmaya korktuk:))210km'yi gördük. Ferrari'ye ne gerek var Transporter varken.
    Bu süreçte Transporter kilometrede 232 YKR yakmış bulundu....Yakıtı fazlamı ne..(2000Model 106ps kilometrede 152YKR yakıyor. Önceki Transporterimiz...)

220 rahat görürsün dostum,ben 230 gördüm,radar yoktu Allah'tan

230 az görmüşsün bence, 240 da görürdü bence biraz daha zorlasan ne dersin?

• t5 çiler ve starexçiler msn me bekliyorum sizi team_hyundai_91@hotmail.com t5 ler 230 asla vuramaz bi kere onda 230 yapacak motor yok biraz az salla önden çekiş yükü vurdum mu rampada bayılıyor
  • bekleyin size resim atayım görün t5 starex in kılı olamaz yorumlarınızı msn me bekliyorum team_hyundai_91

[simage][/simage]http://img412.imageshack.us/img412/9082/sv252lk71aq6jy9.jpg[simage][/simage]
  • Starex'te güç var fakat o altyapıya göre fazla. Yüksek süratte 140 Bg starex kaldıramıyor. Transporter yürüyen aksamı daha iyi. Starex'e göre yolda daha iyi tutunuyor. Starex yüksek süratta güven vermiyor. Arka makas sistemi süratte göre değil. Yük taşımaya göre. Zaten arka aksında makas olan araçlar yüksek süratta pek yol tutamıyor. O da kullanıcıyı tedirgin eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: starex_91

t5 çiler ve starexçiler msn me bekliyorum sizi team_hyundai_91@hotmail.com t5 ler 230 asla vuramaz bi kere onda 230 yapacak motor yok biraz az salla önden çekiş yükü vurdum mu rampada bayılıyor

yav bu forumu seviyorum.

• Buyur! Bir tane daha. Transporter ile 230km/h.
    Bence keramet arabalarda falan değil, bizim şoförlerde. İman gücüyle basıyorlar.
  • 230 km yapmaz bende vardi t5 130 luk olandan düz yolda 6 vitesde 4000 dd 220 yapıyordu bundan sonrasi yoktu
  • arkadasim ya ben basmayi bilmiyorum yada sizin kadran baya bi bozuk.
    nasil oluyorda 130 lukta 220 yapiyorsun.
    bizdeki 174 luk caravelle ile sivrihisar-ankara yolunda deneme yaptim.
    araci 5. viteste neredeyse sonuna kadar bastim(yanlis hatirlamiyorsam 185 yapiyordu 5. viteste)
    6. viteste sonuna kadar bastim ve ustelik 2-3 km ayagim dip gaz da gitti.
    buna ragmen arac 6. vites 3800 devir civari 205 yapti.
    yani arac 4000 devir bile ceviremedi ki cevirse bile cok olsa 215 civari yapar o da yokus asagi.

sizin 130 lukla 220 yapmani beni resmen soka ugratti.
    ki passat 130 bg tdi ile son surat duz yolda 225 yapiyor.transporter ile arasindaki agirlik farki yaklasik 500 kg vardir.
    buna akliniz aliyor mu?

ya sizin ibrede yanlislik var ya da ben basmayi bilmiyorum...
    (bu arada topigin gidisati vw caddy topigine benzemeye basladi sonumuz hayir olur insallah)
    quote:

Orjinalden alıntı: cayenne

230 km yapmaz bende vardi t5 130 luk olandan düz yolda 6 vitesde 4000 dd 220 yapıyordu bundan sonrasi yoktu

• transporter le nasıl 230 yapıyorlar anlamıyorum arabada zaten 220 ibre var bide 240 da yapar dio zuha muha kiki vb ...
  • yol tekirdağ otobanı aracım polo 160 la felan gidiyorum baktım aynada transporter siyah kaç beygirlik olanı bilmiyorum da arkadan selektör yapıyo neyse uyuz etti beni bastım biraz 180-190 adam hala tamponumda alla alla diyom ne var bu koca araçtaen son yırttım motoru 200 yaptım adam hala arkamda artık yeter be dedim yana geçtim adamın bi gidişi var görmeye değer 230 mu yapıyodu onu bilemicem ama gerçekten ii basıyo bu transporterlar
  • demekki senin kadrandada buyuk bi bozukluk var
    inanin bu araclarin 220-230 basmasi cooooooooooook zor.
    vw kadranda demekki yanilma payina sahip en yuksek araclari uretiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

yol tekirdağ otobanı aracım polo 160 la felan gidiyorum baktım aynada transporter siyah kaç beygirlik olanı bilmiyorum da arkadan selektör yapıyo neyse uyuz etti beni bastım biraz 180-190 adam hala tamponumda alla alla diyom ne var bu koca araçtaen son yırttım motoru 200 yaptım adam hala arkamda artık yeter be dedim yana geçtim adamın bi gidişi var görmeye değer 230 mu yapıyodu onu bilemicem ama gerçekten ii basıyo bu transporterlar

• quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

arkadasim ya ben basmayi bilmiyorum yada sizin kadran baya bi bozuk.
    nasil oluyorda 130 lukta 220 yapiyorsun.
    bizdeki 174 luk caravelle ile sivrihisar-ankara yolunda deneme yaptim.
    araci 5. viteste neredeyse sonuna kadar bastim(yanlis hatirlamiyorsam 185 yapiyordu 5. viteste)
    6. viteste sonuna kadar bastim ve ustelik 2-3 km ayagim dip gaz da gitti.
    buna ragmen arac 6. vites 3800 devir civari 205 yapti.
    yani arac 4000 devir bile ceviremedi ki cevirse bile cok olsa 215 civari yapar o da yokus asagi.

sizin 130 lukla 220 yapmani beni resmen soka ugratti.
    ki passat 130 bg tdi ile son surat duz yolda 225 yapiyor.transporter ile arasindaki agirlik farki yaklasik 500 kg vardir.
    buna akliniz aliyor mu?

ya sizin ibrede yanlislik var ya da ben basmayi bilmiyorum...
    (bu arada topigin gidisati vw caddy topigine benzemeye basladi sonumuz hayir olur insallah)
    quote:

Orjinalden alıntı: cayenne

230 km yapmaz bende vardi t5 130 luk olandan düz yolda 6 vitesde 4000 dd 220 yapıyordu bundan sonrasi yoktu

arkadasim kadran hatasini filan bilememde benim arac 5 vitesde 170 geciyo 6 attigin zamanda 220 yi cok zorlanarak görüyordu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.