Şimdi Ara

Hyundai Starex'mi, Volkswagen Transporter mı Daha Hızlı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
53.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • transporterle arasındaki fiyat farkı bence çok fazla ,özelliklere bekınca starex tede tatmin edici özellikler var
    kalite ön planda ise transporter. ama ticari boyutuna bakınca starex çünkü aradaki yarı yarıya fiyat farkı transporterin az yakması 10 yılda ancak amorti eder. hesap ortada bakın
    ticari araçla yılda 30.000 km yapsak on yılda 300.000 km yapar starex kmde transporterden 100 binlira fazla yaksa oda 30.000 ytl yapar buda demektirki verdiğin farkı on yılda ancak çıkartabilirsin.
    yani diyeceğim şu yılda 50bin km yapacaksan tavsiye ederim T5 i ama yok yılda 20 bin km yaparım dersen al srarex i bak işine konfor olarak T5 ten daha güzel ses yalıtımı iyi ,T5 in en güzel yanı isre vites değiştirmelerde ara ivmeleri hoş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceviren68

transporterle arasındaki fiyat farkı bence çok fazla ,özelliklere bekınca starex tede tatmin edici özellikler var
    kalite ön planda ise transporter. ama ticari boyutuna bakınca starex çünkü aradaki yarı yarıya fiyat farkı transporterin az yakması 10 yılda ancak amorti eder. hesap ortada bakın
    ticari araçla yılda 30.000 km yapsak on yılda 300.000 km yapar starex kmde transporterden 100 binlira fazla yaksa oda 30.000 ytl yapar buda demektirki verdiğin farkı on yılda ancak çıkartabilirsin.
    yani diyeceğim şu yılda 50bin km yapacaksan tavsiye ederim T5 i ama yok yılda 20 bin km yaparım dersen al srarex i bak işine konfor olarak T5 ten daha güzel ses yalıtımı iyi ,T5 in en güzel yanı isre vites değiştirmelerde ara ivmeleri hoş.

Starex'in KM'de 100 bin lira fazla yakması için 100 kmde 4 lt daha fazla yakması lazım ki böyle bişey yok. 2 lt fazla yaksa 46 bin lira eder. Ekonomiklik aranıyorsa Starex alınmalı. CRDI 140 lık motor da yabana atılmaz.

• evet haklısın bu konuda bencede yabana atılmamalı 140HP CRDi motor.
    TCİ olanlar 300 kuruş yaktığını söylüyorlar.
  • ankarali bi arkadas starex crdi le 210 vurmus
    aha buda resmi
     Hyundai Starex'mi, Volkswagen Transporter mı Daha Hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 1 Aralık 2006; 14:36:33 >
  • valla süper ama neden gaz devrini de çekmemiş merak ettim?
  • saat bozuk abi!!
    ben otoban da çok starex geçtim. transporter hatırlamiiimmm.
  • hayırlısı olsun bence de
  • warrior sako kardeş. imzan hoşş. ancak kızları istanbula benzetme bence. istanbula Fatihten önce saldırmayan kalmamış.
  • www.hyundai.com.tr
    www.vw.com.tr

al sana fabrika verileri ama starex 100 km de 12 litre yakıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: burasineresi

Peki arkadaşlar bu araçların fabrika verilerini bilen var mı? Hızlanma değerleri, son hız, torku kaç devirde verdikleri, yakıt tüketimi.
  • abi ya hiçmi yok aramızda yada yeni katılan birilerinden hyundai starex CRDİ minibüs kullanıpta bize artısını eksisini söyleyecek.
  • gerçekten modifikasyonu yakışmış sizce nasıl.

• buda diğer resmi.

• bunun jantlar 19 inc modifiyeside ankara fifty tuningde yapıldı türkiyenin en iyi modifiyeli starexsidir kendisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceviren68

abi ya hiçmi yok aramızda yada yeni katılan birilerinden hyundai starex CRDİ minibüs kullanıpta bize artısını eksisini söyleyecek.

abicim bizde 2005 starex crdi var cekisinden yakıtından konforundan gayet memnunuz fakat keske arka makaslari süspansiyon yapsalarmis cünkü cukurlarda vb yerlerde adami cok zıplatiyor
    saygilar
  • evet süspansiyon ticari araç olduğu için sert olması doğaldır.kullandığın 140 hp araç performansıda tabiki tatmin edicidir fakat bizim merak konumuz bir depo yakıtla şehir içi ne kadar yaktığı ve son hızı solalamalardaki çevikliği nasıl , virajlarda nasıl merak ettiğimiz konular bunlar.
  • tanıdığım biri 2007 starex CRDİ minibüs aldı 29000 ytl ye arabada çift klimadan tutunda çift hava yastığına kadar herşey var full donanımlı uzun yol olarak 1200 km yapmış 180 le 200 y.kuruş yaktı diyor. ayrıca araştırmalarıma göre 280 kuruş yakan 2005 ve 2006 modellerden farklı olarak üretilmiş motor sistemi mevcutmuş
  • hyundai yi küçümsemeyin vw daha sağlam ama hyundai starex de hafife alınmaz gayet iyi normal kullanımdada yakıtı çok yakmıyor
  • valla bugun gıttım kapora verdım
    2004 model duz panelvan uzun şasi starex SV alıyorum
    beyaz renk
    bı aksılık cıkmazsa 2-3 gun ıınde resımlerı ceker koyarım

mıllet ne derse desın aldırmıyorum
    bundan once trafıce kapora vermıstım kredı faızı ıle bırlıkte bana 50.000 ytl ye mal olcaktı
    bu aldıgım arac 15.000 ytl .
    1500 peşin geisi vade

daha uygun bı sartta bulabılecegımı sanmıyorum
    1 yıl kullanıp takasla yenı bı arac almayı dusunyorum.acıl oldugu ıcın acelecı davrandım

1 yılda ne kadar yakıt farkı yapabılır kı.30.000 ytl yakır farkı yapcak halı yok herhalde
  • peki arkadaşlar olumlu olumsuz başka birşey soracağım.kıyaslanmaz diyenlar olabilir ama 2007 model full trafic'mi yoksa 2007 model starex'mi daha mantıklı.starex kullandım paranın hakkını veriyor ama trafic kullanmadım.sizce en doğru karar hangisi lütfen markacılık yapmadan cevap verelim.birde servis-yedek parça olarak hangisi mantıklı ve tabi 2.el olarak hangisi avantajlı?
  • abicim ilk önce ikinci el olarak starex te kaybedersin.trafik nasıl onu bilmiyorum.konfor deyince trafic i inceleme fırsatı bulmadım fakat starex i inceledim gerçekten konnfor açısından güzel ama full olanı.140 hp olanı performans açısından iyi CRDİ motor 2006 yılının sonlarına doğru çıkanlarında bazı değişiklikler yapılarak yakıtta biraz cimrileştirilmiş 220 ykr yakıyor şehir içi. fiayat olarakta bence starex alacaksan 2006 sonlarında çıkmış veya 2007 model iknci el alırsan avantajın olur. tanıdığım biri 2007 model starex uzun şase yüksek tavan minibüs CRDİ 29000 ytl ye aldı bayiden.hem konfor açısındanda minibüs çok daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.