Şimdi Ara

Hyundai Starex'mi, Volkswagen Transporter mı Daha Hızlı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
53.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orijinalden alıntı: emre.s43

konu 2006 yılından kalmış...

2 aralık 2006 da yazmışım o zaman bizdede starex vardı ama satalı yıllar oldu yav yani konu bayağı eski

bu yenileri seviyorum. hortlatıp hortlatıp kaçıyolar.

• konu hortlamışken söyleyeyim, spor sürüş isteyen, performans isteyen adamlar niye ticari araç alırlar anlamam bir türlü. Altındaki aracın üretim amacı performans değil ki! Bu araçların üretim amacı yük ve yolcu taşımak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

konu hortlamışken söyleyeyim, spor sürüş isteyen, performans isteyen adamlar niye ticari araç alırlar anlamam bir türlü. Altındaki aracın üretim amacı performans değil ki! Bu araçların üretim amacı yük ve yolcu taşımak...

orası öyle ama millet bunlardaki gücleri farklı kulvvarlardada kullanmak isteyince ister istemez böyle konular ortaya çıkıyor
  • T5 kısa şasi ve Stare kısa şaside seyahat ettim.(İkisi de minibüs ve ikisinin arka kapağı yukarı açılıyor) T5 bir yaşındaydı. Starex de CRDI ve tahminimce de iki yaş civarındaydı. Çukura girdiğinde Transporter' ın arkasından daha fazla tıkırtı yankılanıyordu. Koltuk olarak Starex rahattı. Ön koltuğunun içinde sanki hava vardı. Kaçışları güzeldi. Starex daha sessizdi. Ön tarafın yüksek ve seyirli olmasını saymazsak(ambiansı bozuyor) Starex otomobil gibiydi.

Genel anlamda bakarsak yedek parçada Starex avantajı. Fiyatta Starex avantajlı. Rakiplerinin baz model parasına, full donanım Starex alınabilir.(Hyundai modellerinin fiyatları hep böyle zaten) Yakıt konusunda fikrim yok. Düşük devirde(2200 devir altında) Starex' in az yaktığı söyleniyor.

Şu anda ticari araç ihtiyacım olsa Transit' e bakar, param çıkmazsa Starex' i listeye alabilirdim. Vito ve Transporter yedek parça yönünden beni bitirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: no_fate

EE YUH ARTIK
    BU KADARI DA FAZLA
    ABİ SEN DELİ MİSİN YAA
    TABİ Kİ TRANSPORTER
    AMA UNURTMA BUNLAR TİCARİ ARAÇ HIZLI Bİ ŞEY İSTİYORSAN GİT MERCO YADA BMW AL
    GOLF AL CLİO III AL AMA TİCARİ ALMA
    İŞİMİ GÖRSÜN DİYORSAN HIZI NE YAPACAN ONU MERAK ETTİM
    BENCE DE T5 HER KONUDA ÜSTÜNDÜR

Bu kada abartmayın bence aranızda kaç kişi 2.5 140 bg starex kullandıki bunları deyebiliyorsunuz

transporterin 150'lik olanı dışındakiler starexe açık ara fark atacak araçlar değil kesinlikle

89'luk olanla kapışmıştık kuzendi tozumu yutmuştu kendisi transporterdan sonra starezi kullanınca diyodu bu nası bi araba herşeyi uyduruk bi motoru var

İkisinide kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur birde imkanınız varsa starex 140bg kullanın

Not : Konunun hort olduğunu yeni öğrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhn_ -- 10 Ekim 2009; 8:19:13 >

• Hız konusu yasaklanmıştır...

Konu hortlamış...

Eh bu kadar sebep kilit için yeterlidir...

Kilitlemesem yine birbirinize gireceksiniz.

En güzeli;kilitlendi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.