Şimdi Ara

Hyundai Tucson Prins LPG sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 model tucson 1.6 tgdi aracımda prins marka sıvı sistem lpg mevcut

Fakat bi arızası var prinsin ana bayisi bile çözemedi

Lpg göstergesinde bazen sarı ünlem işareti ve sesli uyarı yanıyor ve araç benzin yakıyor normalde sıvı sistemde asla benzin tüketmemesi gerekir.

Ayrıca aracın kendi benzin göstergesinde de bir sorun var dijital ekranda menzil düşüyor 15-20 km menzile kadar düşüyor fakat benzin lambası yanmıyor bi kaç kez yolda kaldık benzin alınca araç çalıştı. Benzin alınca ibre ve gösterge yükseliyor ama düşünce lamba yakmıyor.

acaba araçdan mı yoksa lpgden mi kaynaklı bir sorun var çözemiyoruz. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Candan mühendisliğe sorun hocam bu şekilde gerekirsede gidin prins epey elleri yatkın brc/prins takıyorlar habire.
    LPG sistemi ile araç uyumsuzluğu var gibi geldi bana benzini kapatması lazım LPG de iken ya tam kapatamıyor yada kaçırıyor. Kit araca uygun ama montaj dan mı fabrikasyon arızalı mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 3 Eylül 2021; 0:29:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aracı benzin ile kullanın normal ise lpg'dendir.

• Aşırı sıcak havalarda mı yapıyor? Bende de aynı sorun oldu, çok sıcakta korumaya alıyor dediler. Yazın gündüz gazda hiç kullanamadım, şu an gaz çalışıyor. Derece sensörü nerede bilmiyorum fakat bazen yolda araç ısınınca da hata verdi, uzun yolda serine gelince de gaza geçmedi tarzı durumlar yaşadım.

• Bilgisayara bağlayınca zaten soğutma suyu sıcaklığı arızası veriyor lpg onunda nedenini çözemiyoruz

• 7 yıl lpgli araç kullandım şirkette 15 tane lpgli araç var 1.0 atmosferik dahil turbo motora asla şpg takmam

• Zannediyorum en az tsi motorlar kadar uyumsuz bu motor lpg'ye, hatta belki onlardan bile daha uyumsuz.

İnsanlar tsi'nin uyumsuz olduğunu bildiklerinden lpg'ye fazla yanaşmadılar ama bu motoru taktırıp da başı ağrıyanı çok okudum ve duydum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.