Şimdi Ara

I-PHONE 6s -6s plus hakkında bilgisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şuan note3 kullanıcısıyım. Artık I-phone geçmek istiyorum ama ne yazık ki küçük telefon istediğim için (note 3 e göre) 6 almayı düşündüm ama yorumları incelemeleri okuduğuma göre 5s esin çakması bir işlemci vs olduğunu gördüm ve 6s beklemeye karar verdim ama bir bilgi bulamadım bir bilgisi olan varsa çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler :)

• Her sene dedikoduları yapılır. Eylülde duyurulur. Ekimde çıkar. Kasımda Türkiye'ye gelir. Kasıma kadar beklemek istiyorsan almazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim bekliyecem başka çağrem yok bir nevi ...
  • İphone 7 ekimde çıkıyor
  • Bana gerçek bir haber gibi gelmedi duydumda s seri çıkartmamayımı düşünüyorlar yoksa ...
  • S serisini bilmem ama İphone 7 ekimde çıkıcak yurtdışından sağlam bi kanaldan haber geldi
  • Anladım bence s serisini bitirecekler üretimi o zaman ... Yoksa çok anlamsız olur ve pazar kaybetmeye başlarlar bence :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S serisi yerine plus ı çıkardılar 7 den devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    hadi bakalım hayırlısı :D
  • 6 ile 5S'i kıyaslamayın artık, 5S kulkanıcılarının işine geliyor sonra 6'ları kötülüyorlar akıllarınca, gerek tasarım gerek ekran gerek performans bakımından 3-4 gömlek üstün bence 6. Ha S serisi çıktıktan sonra da (çıkarsa) 7'yi bekleyeceksin, sonu yok bu işin.

• 6 kullanicilarinin ise 5s i kotulemelerine inanmayin ornekteki gibi. 1 gomlek ustun olan cihaza 3 4 gomlek yazarlar boyle. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi cihazının modeli düşen kişiler böyle triplere girmese bir de..

• 6 nin nesi 5s e gore cakmaymis ? Bende 5s kullaniyorum da islemci daha hizlandirildi ekran buyudugu icin extradan da m7 hareket islemcisi daha ayrintilandirildi adinida m8 yaptilar kamera gelistirilip disa cikinti yapildi vs gibi ozellikler eklendi.

• ChuckMolfred kullanıcısına yanıt
    Kötülemek olarak düşünmeyin sonuçta 2side I-phone onun dısında her zaman s serisi daha iyi olmuştur . Ama 5s ile 6 arasında ki performans farkı ölçümlere bakıldığında bekleneni vermedi ..
  • 6'yı inceledim baya seri çalışıyor. İşlemciye 5s çakması diyenlere kulak asma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Her sene dedikoduları yapılır. Eylülde duyurulur. Ekimde çıkar. Kasımda Türkiye'ye gelir. Kasıma kadar beklemek istiyorsan almazsın.

Bu sene martta dedikosu çıktı 26 eylül türkiyeye geldi ama dedikodular tutuyor apple için ne konuşulduysa aynısı çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Estanesse

Ben şuan note3 kullanıcısıyım. Artık I-phone geçmek istiyorum ama ne yazık ki küçük telefon istediğim için (note 3 e göre) 6 almayı düşündüm ama yorumları incelemeleri okuduğuma göre 5s esin çakması bir işlemci vs olduğunu gördüm ve 6s beklemeye karar verdim ama bir bilgi bulamadım bir bilgisi olan varsa çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler :)

tasarım olarak 6ve6 plustan çok daha marjinal ( farklı ) bir tasarım olacagını düşünmüyorum yakın olacaktır Ama Ram konusunda bir atak olacağını düşünüyorum bazı okuduğum haberlere göre Apple 2GB ram'ı hazırladı ancak 6ya koymadı ya test aşamasında oldugu ıcın ya da 6S de yenilik olarak göstermek için o kadarını bilemem ama ben bi Ram hamlesi bekliyorum 1GB kesinlikle yeterli ama 2GB ile neler yapabilir tahmin bile edilemez :) onun dısında tabi ki günün koşullarına göre bazı gelişmeler olacaktır ve en önemlisi ios9 :)

• Şahsen 5 kullanıyorum. Her işimi Görüyor. Yeni model çıkması şahsen beni rahatsız etmedi. Ama iPhone 6 plus rüya gibi cihaz. Hele ki; space Graye bitiyorum.

• -ARG- kullanıcısına yanıt
    Çok saol hocamda doğru aslında ama okuduğum bir habere görede sadece bence ram de değil kamera da büyük değişiklik olucakmış dediklerine göre :) Beni beklemesi biraz koyuyuor telefon baya sıkmaya başladı özellikle ne yapacağımı bilmiyorum :)
  • Estanesse E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle I-phone degıl iPhone dur onun asli hayatında hiç kullanmamışsın belli bekleneni veremedi yok çakması gibi yorumlar yapmadan önce iOS kullan farkına var sonra neyin ne çakması oldugunu anla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.