Şimdi Ara

I-Phone'a iTunes ile Atılan Resimlere Ulaşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumun büyük bir bölümünü araştırdım ama aradığım cevabı bulamadım ne yazık ki, eski bilgisayarımdaki fotoğraflarımı iTunes ile iphone'uma atmıştım ama şimdi eski bilgisayarım artık mefta olduğu için o attığım fotoğrafları yeni bilgisayarıma aktarmam gerek. Bunun için Panda iPhone Pc Suite programını bilgisayarıma kurdum ve dosyalarda .jpg ve jpg olarak bir aratma yaptım ama sadece ulaşabildiğim fotoğraflar benim iPhone ile çektiğim fotoğraflar, acaba bu önceden yüklediğim fotoğraflara nasıl ulaşabilirim yardım edebilirseniz çok mutlu olurum. Bu arada telefonda, JailBreak yüklü ve telefon versiyonu 1.1.4.

Sevgiler...

• Sanırım kimse bir çözüm bulamadı
  • iFunBox programını deneyin bir de.Fakat bu programla iPhone içine dosya atmayı yada dosya silmeyi denemeyin,bazı arkadaşlarda sorun vermiş.

rapid-share.com/files/155358553/iFunBox_0.6.199.35.rar (Aradaki - işaretini kaldırın.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

iFunBox programını deneyin bir de.Fakat bu programla iPhone içine dosya atmayı yada dosya silmeyi denemeyin,bazı arkadaşlarda sorun vermiş.

rapid-share.com/files/155358553/iFunBox_0.6.199.35.rar (Aradaki - işaretini kaldırın.)

Teşekkür ederim hemen deniyorum.

edit..

olmadı ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaffa -- 2 Kasım 2008; 23:32:36 >
  • Arkadaşım bu kurtarmak istediğiniz fotoğraflara şu an iPhone'dan bakabiliyor musunuz? Yani iPhone'da herhangi bir silinme falan olmadı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 2 Kasım 2008; 23:36:30 >
  • Evet bakabiliyorum, resimlere girdiğim zaman klasörler halinde görüyorum telefonda yalnız bahsetmiş olduğunuz programda baktığım zaman sadece kamera ile çektiklerimi görebiliyorum.

edit

Hayır herhangi bir silinme olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaffa -- 2 Kasım 2008; 23:53:17 >
  • Tansee iPhone Transfer Photo adlı program yapıyor denedim...Oldu...

Tansee iPhone Transfer Photo supports:
    1: Copy iPhone Library Photo - the photos sync with iTunes buradakileri de görüyor...
    2: Copy iPhone Camera Photo - the photos taken with iPhone Camera

http://www.tansee.com/iphonetransferphoto.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 3 Kasım 2008; 0:24:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: babaluga

Tansee iPhone Transfer Photo adlı program yapıyor denedim...Oldu...

Tansee iPhone Transfer Photo supports:
    1: Copy iPhone Library Photo - the photos sync with iTunes buradakileri de görüyor...
    2: Copy iPhone Camera Photo - the photos taken with iPhone Camera

http://www.tansee.com/iphonetransferphoto.html

Çok teşekkür ederim babaluga ve j.r.duke

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.