Şimdi Ara

I PHONE4 ALSAMMI ALMASAMMI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba canlarım... telefonumu sattım 2 ay oldu ama hangisini alacağıma karar veremiyorum.. orta sınıf olarak SE ray, nokia 701 düşünüyorum. üst sınıf olarak da kredi kartına yüklenerek hemen hemen 1000-1250 civarında olan(bu fiyatlar apple 2. eli 1 aylık, diğerleride garantisiz sıfır bilindik sitelerden) ıphone4, SE ARC S, SAMSUNG S2 beyaz renkli olanları düşünüyorum. apple beni çok düşündürüyo aslında. flaş desteği yok ve antende sorun olduğu söyleniyo ama tipine bakınca aklı gidiyo insanın. apple alırsam şimdi donanım haberde ki videoları izleyemicem mi yani. birde ios 5 yüklediği için gevey kart vs. şu anda kullanılmıyormuş yeni gevey çıkarmı sorun olur mu acaba. yardımcı olursanız sevinirim...

• Arkadasim Samsung Galaxy s2 yi incelemeni oneririm.Elektronik magazalarina gidip bir incele.Cok hos goruntusu olacagini goreceksin.Pek saglamlik hissi vermiyor diyorlar fakat veriyor.Iphone 4 den saglam.Videosunu bulunca koyarim buraya.Dedigin gibi flash destegi yok cok buyuk sknti eger internet icin aliyorsan.Ben Galaxy s2 kullaniyorum.Iphone 4 ten gectim.Siddetle oneririm.Iphone 4 ten S2 ye gecenlerden birinden bile sikayet duymadim.Cok kisi de gecti.Android 4 guncellemesiyle telefon daha guzel olacak.
  • Bahsettigim videoyu buldum.Iyi seyirler...
    http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw&feature=share
  • Galaxy S2 tavsiye ederim. Sağlamlık konusunda da Iphone4'ten daha iyi.
  • ewet amacım nette sörf yapmak, video izlemek ve oyun oynamak. teşekkürler
  • Bunları amaçlıyorsan s2 senin işini daha iyi görecektir
  • aynı birebir aynı durumdayız seninle bn ip4den yana tercihimi kullanıcam nedenmi?

yağ gibi akıcı ve estetik , menüler arası geçişle vs harika

güncelliğini hiç yitirmiyor, cok estetik , 2. el piyasası harika , uygulamaları androide göre çok çok kaliteli ve fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygulamalar arasi akicilik S2 de daha fazla.Hiz testlerinde bu ortada.Ayrica cift cekirdekli telefon.Uygulamalara gelince android cok hizli gelisiyor.Son 2 haftadir markette harika uygulamalar cikiyor.Ben telefonuma hd ve 3d oyun bulamazken harika oyunlar cikti.Ben ip4 ten gectim s2 ye tavsiye de ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihgrsy

Uygulamalar arasi akicilik S2 de daha fazla.Hiz testlerinde bu ortada.Ayrica cift cekirdekli telefon.Uygulamalara gelince android cok hizli gelisiyor.Son 2 haftadir markette harika uygulamalar cikiyor.Ben telefonuma hd ve 3d oyun bulamazken harika oyunlar cikti.Ben ip4 ten gectim s2 ye tavsiye de ederim.

iphone 2g bile galaxy s2'den daha akıcı
    hem o testleri nasıl yapıyorlar
    iphone4'de olan oyunlar andoridde yokki
    market bomboş
    ben markette hiç 1-2 gb'lik oyunlar görmedim

siz gidin 1.2 ghz ile atari gibi angry birds oynayın

bizde 800 mhz işlemcimizle ps3 kalitesinde oyunlar oynuyalım okey
  • quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

quote:

Uygulamalar arasi akicilik S2 de daha fazla.Hiz testlerinde bu ortada.Ayrica cift cekirdekli telefon.Uygulamalara gelince android cok hizli gelisiyor.Son 2 haftadir markette harika uygulamalar cikiyor.Ben telefonuma hd ve 3d oyun bulamazken harika oyunlar cikti.Ben ip4 ten gectim s2 ye tavsiye de ederim.

market bomboş

Tamam arkadasim sen 800 mhz islemcinle yoluna devam et.Artik iphone 2g ye bile s2 den daha akici dedin ya ne diyeyim ben sana.Buraya yorum atmadan once bir arastirin kullanin.Iphone 4s haric butun modelleri kullandim.Simdi de s2 kullaniyorum.Bilmeden yorum atiyorsunuz.Nasil daha akici.Market bombos,once markette gezmesini bilmek lazim.Ayrica kotuledigin angry bird oyunu da ios yapimi unutma bunu da.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

quote:

market bomboş

Tamam arkadasim sen 800 mhz islemcinle yoluna devam et.Artik iphone 2g ye bile s2 den daha akici dedin ya ne diyeyim ben sana.Buraya yorum atmadan once bir arastirin kullanin.Iphone 4s haric butun modelleri kullandim.Simdi de s2 kullaniyorum.Bilmeden yorum atiyorsunuz.Nasil daha akici.Market bombos,once markette gezmesini bilmek lazim.Ayrica kotuledigin angry bird oyunu da ios yapimi unutma bunu da.

kardeş bende galaxy s1 var ve markette gerçekten hiç oyun yok
    appsotre'daki 1-2 gb'lik oyunlara alıştıktan sonra

• Gamehub da istedigin oyunlardan bulabilirsin.
  • ıphone de büyük düşüşler var nedense. 1350 tl 4s nedersiniz aklımı karıştrdı yine ya.
  • 1350 tl'ye gelecek olan 4s kayıtsız gelir, garantisiz gelir, sorunlu olabilir, pasaport kaydı için masraf yapman gerekir, garanti olmayacağı için yarın öbür gün bir sorun çıksa bir ton masraf yaparsın zaten sorunlu olduğu söyleniyor başına dert alma hiç.
  • ewet maalesef 3 kağıtçı çıktı adam iikide almamışım. gerçi paranaa bişey olmuyo ama apple nin hayalini kurduktan sonra alamamak hayli çıldırtırdı insanı. yılbaşı pususuna yattım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.