Şimdi Ara

i20 actve mi fabia mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımı değiştireceğim i20 active ile fabia arasında kararsız kaldım.ikisininde otomatik vitesini düşünüyorum.fabia yakıt az kullandığı için i20 active ise aksesuarları nedeniyle cazip geliyor. birde bu fabia bukadar az yakıt tüketirken neden fazla ilgi görmüyor, bunun bilmediğim bir nedeni mi var.bu arada i20 active nin yani huyndai nin otomak vitesine güveniyorum,fabia otomatik vitesten emin değilim.
    bana yardım edermisiniz? teşekkürler.

ayrıca buraya yazarken klavye sorun çıkarıyor.yöneticilerin dikkatine

• eğer 7g-dct ise ben hyundai diyorum, dsgye göre daha sorunsuz bir şanzumanı var ve dediğiniz gibi i20 daha dolu bir araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsg riskini almaya değmez. hyundai daha fazla yakar ama kafanız rahat olur, hem LPG uyumu da var, Fabia'dan daha ekonomik olur.

• Yakıtta fabia önde.

Lpg de i20.

• Tam otomatik EAT6 şanzımanlı 1.2 Peugeot 208 öneririm. Hem şanzıman sağlam hem de motor turbo ve ekonomik
  • skodanın bu kadar iyi araçlar üretmesine rağmen satışların düşük olmasının tek nedeni yurdum insanının skodayı hala favorit üretiyor sanması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

Tam otomatik EAT6 şanzımanlı 1.2 Peugeot 208 öneririm. Hem şanzıman sağlam hem de motor turbo ve ekonomik

Başlıkta yazan iki aracın iyi yönleri bir araçta o da 208 😊😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    İ20 mi Clio mu? Aveo mu? Yada?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lpg takmicaksan i20 otomatiğe bulaşma sakın, petrol kralları için o araba

• Adam 2 seçenek sunmuş daha başka araç öneriyorlar

Benzine verilecek paran varsa alabilirsin yada Tüp taktırırım dersen active

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

skodanın bu kadar iyi araçlar üretmesine rağmen satışların düşük olmasının tek nedeni yurdum insanının skodayı hala favorit üretiyor sanması.

Bir de polo nun gölgesinde kalıyor. Ibiza da daha uygun fiyatlı olduğu için ibiza satıyor gariban fabia arada kalıyor

• Fabia daha geniş, daha donanımlı, daha kaliteli, daha az yakan bir araç değil mi?

Ayrıca TSI motora lpg takılma imkanı yok mu?

Fabia kullanmadım ama bir kere bayiye gidip oturdum. Beni al diyordu resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustang2007

eğer 7g-dct ise ben hyundai diyorum, dsgye göre daha sorunsuz bir şanzumanı var ve dediğiniz gibi i20 daha dolu bir araç

4 ileri tam otomatik degil mi sanziman, uzun yolda kanser modlu :)

• masterap M kullanıcısına yanıt
    sitede 6 ileri manuel olarak gözüküyor sadece, 4 ileri de varsa eyvah ya

• dsg alma. Cvt alma. Edc alma. 4 ileri alma. Bu vatandaş ne alacak arkadaş? Bırakın kim ne isterse onu alsın? Kafam rahat olsun ama biraz fazla yaksin diyen adam için 4 ileri en iyi seçenek. 208 deki eat6 hepsinden iyi ama sıfır olacaksa şu anda çok pahalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

skodanın bu kadar iyi araçlar üretmesine rağmen satışların düşük olmasının tek nedeni yurdum insanının skodayı hala favorit üretiyor sanması.

Bir de polo nun gölgesinde kalıyor. Ibiza da daha uygun fiyatlı olduğu için ibiza satıyor gariban fabia arada kalıyor

fabia polo dan daha iyi bir araç olmasına rağmen dediğinizde haklısınız. klasik vw mantığı.
    ibiza ise fiyatıyla bir adım önde gidiyor.
    şahsen skodanın aynı paraya vw ve seat tan daha donanımlı araçlar sunduğu kanısındayım.
  • Eski kasa 2013 i 20 kullandım hiç memnun değildim. yakıt tüketimi fazlaydı, yol tutuşu zayıftı, içeri çok ses alıyordu.
    yeni kasa ve active nasıldır bilmiyorum ama ikisine de test sürüşüne çıkın, hatta birden fazla kez test sürüşü yapın öyle karar verin.
    her aracın kronik arızaları var ama garanti kapsamında yapılabilir bir şey çıkarsa.
  • Fabia. Cunku fabia 7 ileri vites hyundai 4.. Euroncap ten fabia 5 yildiz almis hyundai 4. Hyundai 4 ileri vitesiyle uzun yolda azap olur daha fazla yakar. Fabia ise 7 ileri dsg + turbo motoruyla hem akar hem de istersen ekonomi yapar. Amaa hyundai daha yakisikli kabul etmek lazim. Dsg icin ek garanti alinir fabia ile yola devam edilir. Denemedim ama pejo 208 de iyi bir alternatif gibi duruyor.. Bu segmentte fiesta ve ibiza ya da bir bakin derim. Ama istedikleriniz arasinda kesinlikle fabia.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 3 Haziran 2017; 0:11:22 >
  • Fabia tabiki turbo motor olması yeterli, hyundaiden daha kaliteli bir iç mekana sahip olması da yeterli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.