Şimdi Ara

İ20 İCİN SES SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR İ20 ARACIM İCİN SES SİSTEMİ KURMAK İSTİYORUM SİMDİLİK BUTCEM 600 LİRA
    İLERDE 1 TANE MONO ANFİ ALIP BASI TEK BAGLARIM
    ARAC ORJINAL TEYP KALACAK BANA
    1 ADET ANFİ
    1 ADET BAS
    1 ADET ARKA KAPI ICINE 16 CM MIDBAAS
    ONLER ORJINAL KOLONLAR KALACAK
    SIZDE NERDEN VE NASIL Bİ SİSTEM KURMAYARIM
    SİMDİDEN TESEKKUR EDERIM YARDIM EDEN ARKADASLARA

• Geçen sene i20 kiraladık, ses sistemi de döşeliymiş. Arkaya bir tane Kicker 17"(inç) bir woofer koymuş. Araba zaten küçük sesi çok iyi veriyor. Kicker woofer olarak pahalı gelirse 2.el bakabilirsin. İnç olarak yanılmış olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmail Berke var sahibinden'de uygun fiyata güzel sistem ayarlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slender-

Geçen sene i20 kiraladık, ses sistemi de döşeliymiş. Arkaya bir tane Kicker 17"(inç) bir woofer koymuş. Araba zaten küçük sesi çok iyi veriyor. Kicker woofer olarak pahalı gelirse 2.el bakabilirsin. İnç olarak yanılmış olabilirim.

l7 olmasın
  • kicker gerçektende güzel bir tercih olur benim aracımda var inletiyor ortalığı. birde mono amfi yerine normal almanı tavisye ederim. Ayrıca i20 nin ses sistemi çok kötü, komponent almanda gerekli bence aracın üstündekiler idare etmez. Birde orjinal teybe amfi çıkışı alman lazım.
    Benim tavsiyem

- kicker kutu bass - 190 TL - 220 TL
    - Amfi : skala geniş 180 Tl lik yazdım
    - component : sony veya kicker : 180 Tl civarı ( bunları öne takarsın , orjinalleri arkaya )
    - Teyp : amfi çıkışlı pionner ( USB , kartlı , i pod kontrollü , bluetoohtlu ) 250 TL civarı

bütçeni 200 TL geçiyor ama güzel bir sistem olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

İsmail Berke var sahibinden'de uygun fiyata güzel sistem ayarlıyor.

ismail berke nin uygun fiyatlı kaliteli sistemler topladığı doğru ama işçilik ve montaja biraz daha dikkat etmeleri gerekiyor benim aracın ses kanallarını yanlış bağlamışlardı.
  • bende bugun ismail berkeden teyp sipariş verdim bakalım nasıl çıkıcak merak ediyorum 1 ay sonrada tesisat almaya gidicegim
  • tek marka alın derim toplama pek tatmin etmiyor bu fiyatlara
    sony işinizi görür
  • İyi okumadın sanırım, yanlış yazmış olabilirim yazıyor orada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.