Şimdi Ara

I30 -astra-auris arkadaslar sizce hangisi ve baska tavsiyeniz varsa neler (70 bin lira civari)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni kasa Opel Astra 1.6 CDTi Enjoy Active
    Auris Dizel 1.4 D-4D Advance

Arkadaslar oncelikle merhaba,aklimda olan arabalar bunlar;70 bin lira civari bir araba almayi dusunuyorum.Alacagim araba sifir hatchback ve dizel olmali.Bu tarz arabalardan sizin bana tavsiye edebileceginiz bu araclar ve bu araclarin disindaki tavsiyeleriniz neler olur acaba?Yardiminiz icin simdiden tesekkurler.(Farkli goruslere acigim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali12345ali -- 20 Aralık 2015; 15:05:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motoru ve tok sürüş hissi için astra diyorum. Ama yeni kasasiysa tabi.

• En güncel olanı astra diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra .

• ali12345ali A kullanıcısına yanıt
    Fiyat aldinizmi?.

• Mümkünse i30'u tercih etmeyin eğer yalıtıma önem veriyorsanız sizi üzecektir

• i30
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Auris dizelerde otomatik seçeneği yok haberin olsun

• astra ile i30 arasında donanım farkı var mı ? i30 daha donanımlıdır diye düşünüyorum ama astra enjoy active hakkında da bilgim yok .

opel in servislerini duymuşsunuzdur parçaları servisi pahalı. Hyundai servisi ona göre daha uygun olacaktır.

i30 tercih edilebilir ama biz aldığımızda altına ek yalıtım yaptırdık serviste hatta kaput koruma cam film vs. filanda takıldı komple, okadar da kötü değil yalıtımı sorun yaratmıyor ama yeni astrayı bilemiyorum tabi test sürüşüne gidin
  • zuu19 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla sizde makyajlı auris 1.6 cvt var. LPG takdırdınız galiba. Ben bu aracı ciddi olarak düşünüyorum ancak yakıtı soru işareti hala. İşe giderken kullanacağım git-gel 60 km. Yaklaşık 50 km otoban ve genelde açık yol. Sizce bu aracın bu güzergahta benzinde ortalaması kaç olur. Eğer 7 litre civarı olursa alabilirim.

• Avsiya kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz şartlarda %100 emin olabilirsin 7 lt yakmaz,tabi normal kullanımdan bahsedilirim 100 km hızla 6 lt diyorum

• Bunalri filo indirimiyle 58 e alıyorlar. Bu yüzden sıfır araç gereksiz masraftir. Benzer aaraçlar olduğundan hangisinin tipini begenirseniz onu alın. Ha bunlarda i30 da amerikada 10 yıl garantili satilsigindan bikac adım öndebir arabadir

• I30 donanim olarak digerlerinden daha dolu buyuk ihtimalle.Yalitim olarak kotu arac degil sadece lastik sesi var.

Astra K ise mantikli gibi duruyor ama donanimda neler var neler yok karsilastirmak gerek.

5 yil garanti iyi mi kotu mu siz karar verin ama servis fiyatlari en azindan 2012deki kadar ucuz degil.

• İ30 dAha sorunsuz daha performansli daha donanimli daha sekil servis fiyatlari uygun ve genis sevis agi.

Teşekkürler hocam. Bende öyle düşünüyordum ancak bunu araca sahip birinden duymak içimi rahatlattı.

Olmadı LPG taktırırsın zaten motor süper uyumlu ben 3 hafta oldu taktıralı ilk depo 15 kr yaktı 2 de benzin parası olsa km de 17 kr gayet ideal

Olmadı öyle yapıcam artık. Aslında yaris hibrid alayım dedim birara ancak hem 2. El hemde o kadar para vermişken insan c sınıfı olsun istiyor.
    Arkadaşın konusunada böyle bodoslama daldık, kusura bakmaz inşallah.

Konuyla alakalıyız işte auris olsun deyip birde inceliyoruz :)
    Bendede o kadar veriyorsun bari c olmalı aynı fikirdeyim

• İ30 Tabikide

• Yeni kasa ise Astra değilse i30
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.