Şimdi Ara

İ30 mu Giulietta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki araç arasında kaldım. İkiside 1.6 dizel manuel, cam tavanlı olucak. Alfa'nın 2014 sonrasında multimedya ekranı var ama i30 da 2014 modelinde multimedya yok. Fiyatlar hemen hemen aynı kmlerde öyle.

Sizce hangisini tercih etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauris -- 30 Haziran 2019; 21:31:18 >

• Uzun soluklu kullanmayacaksınız anladığım kadarı ile i30 u tercih etmeniz daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri aşk,biri mantık evliliği olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Uzun soluklu kullanmayacaksınız anladığım kadarı ile i30 u tercih etmeniz daha iyi olur
    Yani aslında aracı seversem kullanabilirimde ama 2 seneden uzun olmaz para biriktirip bmw gibi modellere geçebilirim 1.6d vs. gibi.
  • Alfa net

• Benzinli olsa alfa derdim ama dizelde hangisi sizi çekiyor ise onu düşünün. Ben dizel düşünsem performans için astra 1.6 136 hp olan versiyona bakardım, ekonomi için ise megane 4 hb
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

Benzinli olsa alfa derdim ama dizelde hangisi sizi çekiyor ise onu düşünün. Ben dizel düşünsem performans için astra 1.6 136 hp olan versiyona bakardım, ekonomi için ise megane 4 hb
    80-85 bin tl bandında bakıyorum. Bahsettiğin iki aracın cam tavanı yok olsa megane 4 alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsignia mı Superb mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gui sportifliği ile öne cıkıyor, I30 daha ağır baslı konforlu bir araç. Tercih meselesi. Piyasası, sağlamlığı vs nedeni ile ben I30 seçerdim.
    Multimedya ekranı 1000-1500 liraya taktırabilirsiniz bence seçim yaparken bir etken değil.
  • Kauris kullanıcısına yanıt
    5-10 bin daha çıkabilse belki olabilirmiş.

85'e ancak hasarlılar var, ancak bir göz at
    sahibinden.com
    Renault / Megane / 1.5 dCi / Icon / 2016 MEGANE 1.5 DCİ_İCON_PAKET FULL+FULL CAM TAVAN+X.ZENON sahibinden.comda - 695288548
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2016-megane-1.5-dci_icon_paket-full-plusfull-cam-tavan-plusx.zenon-695288548/detay

• İ 30 ağırlık çok fazla 1500 kilo civarında 4 kişi bindiğinde siz düşünün kalite olarak çok iyi ancak yol tutuş Alfa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otobilge

İ 30 ağırlık çok fazla 1500 kilo civarında 4 kişi bindiğinde siz düşünün kalite olarak çok iyi ancak yol tutuş Alfa
    sahibinden.com
    Alfa Romeo / Giulietta / 1.6 JTD / Distinctive / BAYKAYA'dan 2014 ALFA ROMEO GİULİETTA EMSALSİZ TEMİZLİKTE sahibinden.comda - 697118821
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-baykaya-dan-2014-alfa-romeo-giulietta-emsalsiz-temizlikte-697118821/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-kazasiz-boyasiz-702157911/detay/

teknik verilerde i30 1290 kg iken Giulietta 1310 kg gözüküyor?

Ayırca i30'un yakıt tüketimi daha az 0-100 ü daha fazla ve topspeed daha fazla gözüküyor?

• tek cevap Giulietta koreyse boş geç
  • ekranı taktırınca en full araçtan bile özellikli oluyor. alfa tavsiyemdir.
  • İkinci el takıntı varsa golf falan bak ciğerim i30u da giuyu da öyle hemen sataman

• quote:

Orijinalden alıntı: elcas

ekranı taktırınca en full araçtan bile özellikli oluyor. alfa tavsiyemdir.
    Ekran takılmıyo diye biliyorum sonradan Giuliettaya?

• Giulietta'nın yolcu hava yastığı kısmı zamanla şişip çatlıyor. Siz aldığınızda yoksa bile sonradan kısa sürede çıkabilir. Güvenlik açısından bir problem değil fakat mide bulandırıyor. Satarken de bilmeyen insanlara aracın kazalı olmadığını anlatmak zorunda kalıyorsunuz. Bir kaç yıl önce Fiat servisleri ücretsiz göğüs değişimi yapıyordu fakat artık destek vermiyorlar diye biliyorum. Dışarıda tamirini yaptıranlar var fakat o bölge üretim aşamasında hava yastığı patlayacak şekilde yapılıyor, tamirden sonra hava yastığına ne kadar güvenilir bilemem.

Görsellere bir göz atın bence.

• Uzun süre kullanacaksanız alfa derim ben.
  • İ30 güzel bir araba , Hyundai'nin kaliteli arabalarından.

Ben de i30'lara baktim ama sonra Alfa Romeo Giulietta aldım benim ki benzinli yalnız. O fiyat aralığında Hyundai biraz daha pahaliydi. Verdiğim karardan da çok memnunum hem tasarım hem performans hem de sürüş dinamikleri çok güzel Alfa'nin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

İ30 güzel bir araba , Hyundai'nin kaliteli arabalarından.

Ben de i30'lara baktim ama sonra Alfa Romeo Giulietta aldım benim ki benzinli yalnız. O fiyat aralığında Hyundai biraz daha pahaliydi. Verdiğim karardan da çok memnunum hem tasarım hem performans hem de sürüş dinamikleri çok güzel Alfa'nin.
    Kaç model aldınız cam tavanmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kauris

Kaç model aldınız cam tavanmı

Alıntıları Göster
    Benim ki 2013 trafiğe çıkışlı, multimedya ekranı yok. Açıkçası benim özellikle tercih ettiğim bı durum değil

Cam tavan da ne yazik ki yok . Temiz ve istediğim arabayı bulunca cam tavansiz aldım, kırmızı renk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.