Sistem arayanlar değerlendirebilir. Kötü donanım yok gibi. ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası MESUT CEVIK-ARC/Intel Core i5 12400F/INTEL Arc A770 16GB/16GB DDR4/512GB NVMe SSD/INTEL ARC PC |ITOPYA.COM https://www.itopya.com/mesut-cevik-arcintel-core-i5-12400fintel-arc-a770-16gb16gb-ddr4512gb-nvme-ssd_h23199 |
I5-12400F + Arc A770 12.999Tl!
-
-
siz sistem aldınız mı
-
Keşke power için seçenek sunsalar. 550w bu sistem için belki yeterli ama kullan at ürün satıyormuş gibi 550w koymasalar artık keşke.
-
Evet bu sistemi sipariş verdim. Her gün araştırıyordum ama şuan bu fiyata alınabilecek en iyi sistem bu gibi. Sadece ekran kartı kafada soru işareti var daha çok yeni bir kart olduğu için ama İntel güven veriyor açıkcası. Yinede bu kart hakkında tecrübesi olanların yorumu daha kıymetli. Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama almışken her durumda kullanılabilecek bir sistem almak adına bunu sipariş verdim. Umarım pişman olmam.
-
16850 ye cıkabılırsen r5 5600 ve rx 6700 xt li asus kasa ve psu lu pc var
-
Bu bütçeye çıkmak bile baya zorladı. Kredi kartına 6 taksit yaptımda alabildim zaten. Daha fazlası çok zor. Asgari ücrete çalışan insanlarız maalesef. Herkes en iyisini almak ister ama önemli olan bütçeye göre en iyisini alabilmek.
-
fiyatına göre gayet güzel hocam anakartı b660m alınırsa çok daha güzel olacaktır yine de parça kaliteleri ve fiyatı güzel hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sistem iyi mi şimdi? 3200Mhz destekli en giriş seviye anakart seçip sisteme 3600Mhz CL18 ram takmak tam Mesut Çevik işi olmuş tebrikler.
Nerede çer çöp elde kalmış parça varsa yan yana getirmişler 13K 'ya satıyorlar bu fiyata Mesut 'un sakal parası da (komisyonu) dahil.
14999 TL 'ye R5 5600 ve Sapphire RX 6700 kartlı önü full mesh püfür püfür temiz hava çeken kasalı sistem toplanabilir üstelik çakma Incehesap Gaming geceleri ve çakma Vatan %10 sepette indirimli fiyatları olmadan.
-
hocam kredi kartına 6 taksit nasıl oluyor ?
-
Bu fiyata 10 numara sistem olmuş hala stok var muhtemelen millet intel ekran kartını çok bilmediği için almaya çekiniyor, düşünmeden alın sonra pişman olursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noprektam9113 -- 15 Nisan 2023; 2:31:10 > -
Hayırlı olsun hocam senin sistem arayışın bizi üzdü burada. Bir kasa aldın çalışmamıştı sanki. Bu sefer inşallah gönlüne göre güzel bir kurulum olur ağız tadıyla kullanırsın.
-
14999 TL 'ye R5 5600 ve Sapphire RX 6700 kartlı önü full mesh püfür püfür temiz hava çeken kasalı sistem toplanabilir üstelik çakma Incehesap Gaming geceleri ve çakma Vatan %10 sepette indirimli fiyatları olmadan.
bunun için link atar mısın nerede var ben de bakıyorum
-
Çok teşekkür ederim.
Sabah baktığımda stok bitmiş görünüyordu. Alan herkese hayırlı olsun, güle güle kullansınlar.
-
Dün 16.199 TL civarına aşağıdaki kasa vardı. İlk çıktığında çok rekabetçi fiyattı. Sistemdeki parçalar ara ara değişiyor, ona dikkat edin. 2-3 gün önce daha kötü bir sistemdi bu ve 16.999 TL idi. Şu an anakart en azından b450m ve PSU oldukça sağlam. Kasa da bildiğim kadarıyla iyi seviyeye yakın. Ancak kampanya takip edebilirsiniz.
gaming.gen.trMESUT CEVIK-MC6 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TRhttps://www.gaming.gen.tr/urun/265057/mesut-cevik-mc6-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
-
kampanya olur mu bılemıyorum doların durumu ortada beklemek zarar ettırır buyuk ıhtımalle tek dusus umudu yenı kartların cıkıyor olması elde kalan eskı sıstemlerı ucuzlatırlar mı daha once ornegı var mı bılemıyorum
-
-
o sıstemle senın yazdıklarının alakası yok
onda
kasa asus
ekran kartı xt 12 gb
psu asus 750 w gold
-
Ben ilk mesajdaki sisteme ilişkin konuya cevap yazdım siz benden link istediniz diye sizin için tek tek yazdım ama siz ilk mesajdaki sistemle kıyaslama yapmayıp ikinci atılan sistemle benim yazdığım sistemi kıyaslamışsınız onu da alabilirsiniz şayet marka takıntınız varsa ama ben şahsen alacak olsam ekran kartını Asus Dual serisinden almazdım Dual serilerinin geçmişten gelen kronik fan sorunu var ayrıca o Asus kasanın her tarafı da delik deşik aşırı toz çekecektir son olarak benim attığım PSU 'da tam 6 adet koruma özelliği var Asus 'da ise bu sayı 5 yani dediğim gibi marka bağımlısıysanız alabilirsiniz ama madem Gold PSU arıyorsunuz aşağıya onu da ekledim bu PSU 'nun da 6 koruma özelliği mevcut tek fark 650W Gold olması önceki attığım parçaları aşağıdaki parçalarla birlikte topladığınızda kargo dahil fiyat 16.562,38 TL yapıyor ayrıca benim parça listemdeki seçtiğim SSD daha kaliteli ve PCIe 4.0 destekli ama dediğim gibi tercih sizin zevkler ve renkler meselesi selamlar.
Kasa: https://www.n11.com/urun/deep-cool-cc560-mid-tower-atx-kasa-siyah-20316606?magaza=onlinealisverisyap (1.096,87 TL kargo dahil)
PSU: https://www.n11.com/urun/deepcool-pm650d-650w-80-gold-guc-kaynagi-24304395?magaza=aptekteknoloji (1.563,84 TL kargo dahil)
VGA: https://www.hepsiburada.com/sapphire-pulse-radeon-rx-6700-xt-oc-12gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-HBCV00000GSBWY?magaza=afybilisim (7.699 TL kargo dahil)
-
Bazı arkadaşlar her şeyi ben bilirim edasında küstahça yorumlar yapmış ama sistem bu fiyata taş gibi. Uzanamadığınız ciğere mundar demeyiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu sistem iyi mi şimdi? 3200Mhz destekli en giriş seviye anakart seçip sisteme 3600Mhz CL18 ram takmak tam Mesut Çevik işi olmuş tebrikler. Nerede çer çöp elde kalmış parça varsa yan yana getirmişler 13K 'ya satıyorlar bu fiyata Mesut 'un sakal parası da (komisyonu) dahil. 14999 TL 'ye R5 5600 ve Sapphire RX 6700 kartlı önü full mesh püfür püfür temiz hava çeken kasalı sistem toplanabilir üstelik çakma Incehesap Gaming geceleri ve çakma Vatan %10 sepette indirimli fiyatları olmadan. |
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- deepcool morpheus
- terabox nedir
- letgo güvenli ödeme
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X