Şimdi Ara

i5 4590 - sisteme uygun 1080p ekran kartı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar var olan kartım yandı ondan dolayı sistemi fazla da güncellemek istemiyorum şuan malum yeni parçaların eli kulağında, 4590/16 Ram li bir sistemim var, son oyunları rahat rahat 60+ fps de oynayabilmek istiyorum 144hz monitörde bütçede limit yok ama zaten i5 4590 yanına koyabileceğim kart sınırlı anladığım kadarıyla yani bir 2070 falan alsam pek bir anlamı olmayacak darboğazdan. Yukarıda belirttiğim özelliklere uygun bir ekran kartı tavsiyeniz var mı?

• En fazla GTX 1660 Super ilave edin derim, 2. el bulursaniz GTX 1070, GTX 1070 Ti gibi kartlar da guzel performans verir. Ultra ayar kokleyip grafik ayari kalitesi icin Render Resolution yukseltir 2k render ettiririm, 60-70fps araligi hedefliyorum diyorsaniz 2060 Super'de olur ama 144 fps hedefi icin uygun degil islemciniz. 2070 ve uzeri dediginiz gibi biraz fazla kacar.

Ozetle sifir alacaksaniz GTX 1660 Super, 2. elde GTX 1070 ti ideal bence.
  • Yakın zamanda güncellemeyi düşünüyorsanız güncellediğiniz sistemde de kullanabileceğiniz bir ekran kartı alabilirsiniz.Yoksa arkadaşında dediği gibi 1660 super ideal olur 1080 p de.Yakın fiyatlara bulursanız 5600xt öneriririm ben şahsen
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    1070 ti ekran kartı dar boğaz yapıyor hocam.
    Kendi bilgisayarımda bizzat denedim.
    İşlemciyi i7 4790 a yükseltince dar boğaz sorunu gitti.
    1070 denemedim belki yapmayabilir.
    1660,1660 ti,1660s modelleride dar boğaz yapmıyor.
    Amd muadilleri hakkında ne düşünüyorsunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • algoritma kullanıcısına yanıt
    @algoritma dogru hocam, 1070 ti hakkindaki yorumunuza katiliyorum ama fiyat olarak GTX 1660 Super ile cok yakin olacagi icin daha guclu bir kart onerdim. Ayni fiyata alinip, darbogaz yapmayacagi ekran karti odakli oyunlarda daha iyi performans alinabilir.

@p0tus > AMD muadili olarak yine o fiyat civarina 5600xt alabilirsiniz ama yazilim ile ilgili okudugum yorumlar sebebiyle cok onermemeye calisiyorum. Normalde RTX 2060 ayarinda bir kart, fiyati da daha uygun, yazilim sorunlari beni dusundurmuyor diyorsaniz listeye ekleyin. Kendim tecrube etmedim ama ufak bir on yargi var bende bu Rx serisi icin. Vega56 gibi kartlar da guclu ama hic enerji verimli degil. Cok tuketiyor, eski teknoloji kullaniyor. Undervolt ugrasirim diyosaniz Vega 56 veya Vega 64 alabilirsiniz. 5500xt - Rx580 ise sizin durumunuzda GTX 1660 super in tercih acisindan gerisinde kaliyor. GTX 1660 Super hem verimli hem de guzel performans veren bir kart. Akari kokari yok bin ustune bas gaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 29 Haziran 2020; 14:3:19 >

Teşekkür ederim onu alacağım öyleyse. Belirli bir marka/model tavsiyeniz var mıdır mümkünse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: p0tus

Teşekkür ederim onu alacağım öyleyse. Belirli bir marka/model tavsiyeniz var mıdır mümkünse
    GTX 1660 Super'den bahsediyorsaniz model bazli incelemelere bakin derim, ben cok arastirmadim. Zaten cok isinan bir kart olmadigi icin her turlu sogutma blogu is gorecektir. Fiyat olarak en uygunlari;

Itopya Gigabyte GTX 1660 Super

Inventus Palit 1660 Super

www.teknofiyat.com uzerinden bakabilirsiniz. Cuma aksamlari incehesap'ta kampanyalar oluyor mesela, belki indirimde de yakalayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 29 Haziran 2020; 14:28:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.