Şimdi Ara

İ5 6500 1151 110 TL AMAZON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 saat önce 7 adet kalmıştı. Şuan 10 oldu. 1 adet aldım bekleyip görelim. Umarım iptal edilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavexle -- 20 Kasım 2018; 10:40:27 >

• tarihi eser müzekart niyetine
  • Ödeme ekranında antivirüs resmi çıkıyor :)
  • Şuan alınmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 20 Kasım 2018; 10:46:11 >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    anlamadigin urunlere yorum yazma. migros konusundan disari cikma sen.
  • Bir adet sipariş ettim ne çıkacak çok merak ediyorum
  • 4 çekirdek, hyper threading yok. 3,2 baz frekansı 3,6 Turbo frekansı, 64GB'ye DDR4 Ram desteği var. Güncel işlemcilerle kıyaslarsak ryzen 3 1200'den çok daha iyi oyun performansı alırsınız.

Bu işlemciyle 1050ti çok güzel bir hesaplı sistem kurulur.

100 liraya çok çok iyi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 20 Kasım 2018; 12:48:42 >
  • satıcı amazonmuydu
  • 2 yıl önce i3 6098p'ye 400tl civarı para ödemiştim. İşlemci sıfırsa yanıyor bence. Şu an 4 adet gözüküuor ama alınmıyor.
  • Gönderilmeyeceği için almadım.
    Klasik fiyat hatası
  • Bir de acıklama yapmaya calısanlar olmuş. 100 liraya 5 senelik celeron işlemciyi zor alırsınız. Bırakın 100 lirayı 400 lira bile bu işlemci için sıcak fırsat olur. Fiyat hatası satıcı amazon değil ugrastıgınıza değmez.
  • Amazon Antivirüs programını görselini yanlış yüklemiş. Aradılar iptal ettim :-D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tainted_life

Amazon Antivirüs programını görselini yanlış yüklemiş. Aradılar iptal ettim :-D.
    Ne alaka hocam? Ürünün ismi ve resmi ben de işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: tainted_life

Amazon Antivirüs programını görselini yanlış yüklemiş. Aradılar iptal ettim :-D.
    Erken davranmışsınız hocam, ben de amazonla iletişim geçtim satıcıya bizzat ilettiler ürünün iptal edilmeden alıcıya kargolanmasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailgvn77

Bir de acıklama yapmaya calısanlar olmuş. 100 liraya 5 senelik celeron işlemciyi zor alırsınız. Bırakın 100 lirayı 400 lira bile bu işlemci için sıcak fırsat olur. Fiyat hatası satıcı amazon değil ugrastıgınıza değmez.
    ikinci elini 600tl ye aldım bu işlemcinin bu fiyata gönderirseler çok iyi fırsat alanlara
  • la adam ryzenlarla falan kıyaslama yapmış. 100 LİRA KARDEŞİM 100 TÜRK LİRASI YA. neyin kıyaslamasını yapıyorsun. 100 liraya pentium yok 6500ü kıyaslıyor şuan
  • Sipariş verip ürünü gelenler olursa fatura ve ürün resmiyle yayınlayıp nispet yapabilirler, biz de ağzımızın suyu aka aka bakarız sorun değil.
  • siparişi iptal etti satıcı. amazon 2 iş günü verdi satıcıya telafisi için sözde ama birşey çıkacağını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.