Şimdi Ara

i5 6600 GTX 980 Tİ Darboğaz Yapar mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yav arkadaşlar işlemci 980 ti yi tam anlamıyla besleyemez,i5 6600 ile performansını tam veremez 980 ti nin buda darboğaz demektir.videodaki birde 6600k.hala tam performansını verir darboğaz yapmaz gibi yorumlar atıp durmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResulMert -- 4 Haziran 2016; 21:12:52 >
  • ResulMert kullanıcısına yanıt
    arada 5-6 fps fark oluyor bu darboğaz yapıyor anlamına gelmez i5 - i7 arasında o kadar fark illaki olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 4 Haziran 2016; 21:15:36 >
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    videoyu tamamen izle 4 5 fps fark olsa ben buraya o videoyu atmam.
    İşte bu yüzden soruyorum darboğaz nedir biliyor musunuz diye. Belli ki bilmiyorsunuz.
    Bu videoda gördüğünüz FPS farkları darboğaz değil; işlemcinin oyun performansına etkisi.
    Tabi ki daha iyi bir işlemci daha yüksek performans verecektir. Vermelidir. Bu yüzden bu fiyat farkları var.
    Daha az FPS darboğaz demek değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResulMert

videoyu tamamen izle 4 5 fps fark olsa ben buraya o videoyu atmam.

aradaki farkın en çok açıldığı oyun far cry 4 onun dışında ben 5-6 fps den yukarı fark göremiyorum videodaki kartında titan x olduğunu arkadaşta gtx980ti olduğunu hatırlatayım.
  • 20 25 fps fark olduğu yerlerin ss sini çekip atsam burada sürüyle ss olur(özellikle gta 5).sararak izlemezseniz videoyu.artı olarakta ekran kartının performansını tam verememesine darboğaz demiyeceğizde ne diyeceğiz onuda açıklarsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResulMert -- 4 Haziran 2016; 21:29:57 >
    artı olarakta bende size videodakinin 6600 değil 6600k olduğunu hatırlatayım ve titan x ile 980 ti nin oyunlardaki performans farkına tekrar bakmanızı hatırlatayım.
  • quote:

artı olarakta bende size videodakinin 6600 değil 6600k olduğunu hatırlatayım ve titan x ile 980 ti nin oyunlardaki performans farkına tekrar bakmanızı hatırlatayım.

sizin mantığınıza göre o zaman 980 yukarısına i5 kullanılamaz,çoğu kişi i5 kullanıyor o kartlar ile dediğiniz gibi bir darboğaz olayı olsaydı herhalde daha farklı sistemler toplanırdı
  • benim mantığıma bakma videodaki mantığa bak anlarsın
  • Windows defendiri kapattim durum bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Siz ona darboğaz demeye devam edin. Sorun yok. Ama darboğaz işlemcinin ekran kartının performansına yetişememesinden kaynaklanır, hem hatırı sayılır derecede FPS düşüne, hem de kasılmalara neden olur. Bu işlemci ile de böyle bir sonuç alınmaz.
    Arkadaşın sorunu çok büyük ihtimalle yazılımsal. Bios ayarlarından veya versiyonundan, oyunların güncellemelerinden, ekran kartı sürücülerinden, oyunları çalıştıran yazılımlardan ve benzer nedenlerden kaynaklanıyor olabilir.
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    GTA V değil mi bu?
  • realthing kullanıcısına yanıt
    arkadaşın sorununu çözdük.fakat siz ona darboğaz dememeye devam edin.adı üstünde ekran kartının performansını sınırlıyor.neyse bu iş böyle uzar gider siz haklısınız tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthing

GTA V değil mi bu?

Evet gta 5 ultrada hersey

Yeni işlemci mi taktınız?
    Yoksa yazılımlara mı müdahele ettiniz?
  • realthing kullanıcısına yanıt
    yazılımlara müdahele ettik.sistem korumayı kapattık.işlemci yüzde 90 larda geziyor koştuğu zaman oyunda.tam performansını veremiyor size atmış olduğum videolardaki gibi.yüzde 100 de çalışıyordu önceden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthing

Yeni işlemci mi taktınız?
    Yoksa yazılımlara mı müdahele ettiniz?

Cpu tuketen uygulanalara baktim oyun acikken. Windows defender %30-35 arasiydi onu kapattim.

• quote:

arkadaşın sorununu çözdük.fakat siz ona darboğaz dememeye devam edin.adı üstünde ekran kartının performansını sınırlıyor.neyse bu iş böyle uzar gider siz haklısınız tamam.

birbirimizle kapışmaya gerek yok ben sadece merak ediyorum çoğu kişi i5 kullanıp gtx 980 sli bile yapan var siz darboğaz yapar diyorsunuz forumdaki kullanıcılarda yazarlarsa sevinirim i5 kullanıp böyle bir sorun yaşayan var mı ?
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Yani sorununuzu işlemci değiştirmeye gerek kalmadan çözümlediniz doğru mudur?
    hocam ben ekran kartımdan tam performans almaya bakarım.öyle olmasaydı gerçekten çok istediğim yeni nesil anakartları alırdım i7 3770k yı satıp.çünkü eski nesillerin anakartları şimdiki gibi güzel değil.(kasamdan dolayı).giderdim bende 6600 alırdım bunu satıp ama öyle bir şey yapmıyacağım.ben ekran kartı tam performansını vermediği zaman o olayı darboğaz olarak biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.