Şimdi Ara

i5 6600 GTX 980 Tİ Darboğaz Yapar mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış biliyorsunuz. Bunu daha önce de söyledim size.
    Hem yanlış biliyorsunuz, hem de arkadaşı yanlış yönlendiriyordunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthing

Yani sorununuzu işlemci değiştirmeye gerek kalmadan çözümlediniz doğru mudur?

Tam test yapamadim ama gorunen o. Windows defender acik diyemis. 2-3 saatte eve gecip testleri yapicam.

Eger arkadasin dedigi gibi ekran karti tam performans vermiyor ise 6600K alirim artik ki oyunlarda donma yoksa almam herhalde bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResulMert

hocam ben ekran kartımdan tam performans almaya bakarım.öyle olmasaydı gerçekten çok istediğim yeni nesil anakartları alırdım i7 3770k yı satıp.çünkü eski nesillerin anakartları şimdiki gibi güzel değil.(kasamdan dolayı).giderdim bende 6600 alırdım bunu satıp ama öyle bir şey yapmıyacağım.ben ekran kartı tam performansını vermediği zaman o olayı darboğaz olarak biliyorum.

hocam tutmasak adama yeni işlemci aldıracaktınız biz yazılımsal sorun derken darboğaz darboğaz diye tutturdunuz sorun çözüldü halen darboğaz diyorsunuz

• dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Hala arkadaşın dediği gibi diyorsunuz. Gerçekten çok ilginç.
    Neyse sorununuz çözüldüğüne göre, İyi akşamlar.
  • realthing kullanıcısına yanıt
    hayır ben olayı başından beri size atmış olduğum gtx 750 ti gtx 960 980 ti 6600 videosundan söylemiştim.tam performansını veremiyor diye ki sonradan attığım videodada 10-20 fps fark var bende bunu darboğaz olarak nitelendirdim.öyle biliyorum çünkü.arkadaşta koşarken gpu yüzde 90 lara çıkıyor diyor ki buradada zorlanma mevcut zaten.sorun çözülmüş olmasına rağmen.
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    hocam kaç kez yazdım konuya isterseniz size atayım sizin 5.6 fps den fazla fark yok dediğiniz far cry hariç.20 fps lere kadar farkların olduğunun ss lerini upload edip atayım isterseniz cevabınızı bekliyorum.cidden videoyu şimdi tekrar izledimde sadece 15 fps üstünü çekip atsam 3 saatimi alır onu çek upload et vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResulMert -- 4 Haziran 2016; 21:52:30 >

4.5 ghz ye hız aşırtınca baya bir artıyor performans.
  • ResulMert kullanıcısına yanıt
    arada fark olmaz demiyorum ki hiç bir zaman illaki i7 ile arasında fps farkı olur önceki mesajımda da belirtmiştim ama bu darboğaz yapıyor anlamına gelmez neyse arkadaşın sorun zaten çözülmüş uzatmanın manası yok
    bana göre darboğaz,aradaki fark isede normal fark değil ondan diyorum.ki 4.5 li 6600 k ile stock 6600 k nın arasındaki perfte belli konuyu kapatalım o zaman.
  • Benim derdim gpu %99 olmuyordu Oldu
    CPU %100 de calisiyordu 80lere indi. Bundan sonrasi icin islemci alirim almam bilmiyorum ama tabiki yuksek islemci ile fps artacak

Ama darbogaz olayini anlamadigim icin sordum sizlere

• dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Sisteminizde antivirüs programı varsa tamamen silin.Acaba Nvidia denetim masasından physx hesaplamalarını işlemciye vermiş olabilir misiniz? Son olarak oynadığınız oyun neyse online mı oynuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 5 Haziran 2016; 1:17:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResulMert

bana göre darboğaz,aradaki fark isede normal fark değil ondan diyorum.ki 4.5 li 6600 k ile stock 6600 k nın arasındaki perfte belli konuyu kapatalım o zaman.

Duzelmedi durum hala ayni cpu 100/100 :((((

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Sisteminizde antivirüs programı varsa tamamen silin.Acaba Nvidia denetim masasından physx hesaplamalarını işlemciye vermiş olabilir misiniz? Son olarak oynadığınız oyun neyse online mı oynuyorsunuz?

Gta 5 hikaye normal online degil

O dediginizz ayari nereden kontrol ediyoruz ? Ben ellemedim ama bakayim bi.

Virus p. Yok

• darboğaz olduğunu sanmıyorum pencere moduna alabilirseniz oyunu hwmonitör yükleyip sensörleri görev çubuğundan izleyebilirsiniz böylece hangi parça yetersiz görebilirsiniz...

• Ben Intel® Core™ i7 3540M İşlemci 4M Önbellek, Maksimum 3.70 GHz ile 32 GB RAM kullanıyorum. Sıkıntı yaşıyorum. Hiç sanmıyorumama acaba çekirdek sayısı 2 olduğu için mi? Masa üstünde sıkıntı yaşamazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

darboğaz olduğunu sanmıyorum pencere moduna alabilirseniz oyunu hwmonitör yükleyip sensörleri görev çubuğundan izleyebilirsiniz böylece hangi parça yetersiz görebilirsiniz...

Yukledim
    Ama o kadar anlamiyorum degerlerden

• quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

Arkadaşlar merhaba

işlemci i5 6600 ekran kartı 980 ti

imzamda sistem var. i5 6600K alsam sorun çözülür mü ?

GTA 5

GPU kullanımı %80 lerde
    CPU kullanımı %100

The Division

Gpu Kullanımı %96 larda
    Cpu Kullanımı %100 lerde

DOOm

GPU kullanımı % 80-97
    Cpu Kullanımı %n50-70 arası

senin işletim sisteminde sorun var ki 980ti ile i5 6600 kesinlikle darboğaz yapmaz tam aksine çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

quote:

Arkadaşlar merhaba

GTA 5

GPU kullanımı %80 lerde
    CPU kullanımı %100

The Division

Gpu Kullanımı %96 larda
    Cpu Kullanımı %100 lerde

DOOm

GPU kullanımı % 80-97

senin işletim sisteminde sorun var ki 980ti ile i5 6600 kesinlikle darboğaz yapmaz tam aksine çalışır.

Windows 10 üzeren sifirla diyerek formatladim sistemi yeniden kuruldu suruculer. Ne olabilir sorun ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

quote:

Arkadaşlar merhaba

GTA 5

GPU kullanımı %80 lerde
    CPU kullanımı %100

The Division

Gpu Kullanımı %96 larda
    Cpu Kullanımı %100 lerde

DOOm

GPU kullanımı % 80-97

Windows 10 üzeren sifirla diyerek formatladim sistemi yeniden kuruldu suruculer. Ne olabilir sorun ?

oyundayken görev yneticisini açıp cpu kullanımına bakın başka program yüke bindiriyordur.vürüste olabilir veya sürücülerle ilgili sorun olabilir ayriyeten güncel bios kurulu mu ?ve de işlemci stok soğutucu mu takılı ?

• Korkma birşey olmaz.

Bak bu da benim GTX 760 ve AMD FX 6100 darboğaz var gibi gözükse de yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.