Şimdi Ara

İ5 için iOs 8.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler i5 cihazim var ios 8 e ilk ciktigi zaman gectim anlik kasmalardan dolayi 7 ye dusurdum son gelen 8.1 ile i5 stabilite durumu nedir kullanan arkadaşların yorumunu alalım

• stabil olarak çok stabil.
    Ama şarj olarak 3g'yi açın her 1 dakikada %1 düşüyor
  • bende 5s var sorunlu wlan sorunlu safari gerisini sen düsün sakin deneme bile biraz sabir et kardesim bir sonraki sürümü bekle bence emin ol pisman olmazsin helekli pil durumundan isyan edersin
  • Gayet stabil ama asla 7.1.2 kadar değil. Hiç sıkıntım yok şarj konusu dışında.
  • Bende en buyuk sikinti ana ekranda ikon sayfalarini bile gecerken anlik kasma yapmasiydi 8.1 ile bunlar duzeldi mi peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

Bende en buyuk sikinti ana ekranda ikon sayfalarini bile gecerken anlik kasma yapmasiydi 8.1 ile bunlar duzeldi mi peki

evet
    8.1 ile kasma bitti .
    Ne app store'da ne de menü geçişlerinde
    Ama şarj 8.1 beta 2 de daha iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

Bende en buyuk sikinti ana ekranda ikon sayfalarini bile gecerken anlik kasma yapmasiydi 8.1 ile bunlar duzeldi mi peki

evet
    8.1 ile kasma bitti .
    Ne app store'da ne de menü geçişlerinde
    Ama şarj 8.1 beta 2 de daha iyiydi

Cevap için çok teşekkürler hocam
  • Düzeldi düzeldi 8.1'e geçebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hseyin19

Düzeldi düzeldi 8.1'e geçebilirsin

İos 7.1.2 de hic sorun yok
    Eger ios 8 de su ozellik cok isime yarayacak derseniz
    İos 8.1.1 yayinlansin sarjda iyilesme olmussa gecersiniz
    Ben olsam 7.1.2 de kalirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hseyin19

Düzeldi düzeldi 8.1'e geçebilirsin

İos 7.1.2 de hic sorun yok
    Eger ios 8 de su ozellik cok isime yarayacak derseniz
    İos 8.1.1 yayinlansin sarjda iyilesme olmussa gecersiniz
    Ben olsam 7.1.2 de kalirim

Alıntıları Göster
    Kesinlikle 7.1.2 de kalırdım. Mecburen güncelledim 5S'imi. Şarj su gibi gidiyor. Stabilite iOS 7 ile aynı diyenler telefonu aramak ve mesaj yazmak için kullanıyorlar sadece sanırım. 5-6 tane düzeltilmesi gereken sorun var hala 8.1'de. Bunlardan en can sıkıcıları şarj, wifi sorunları ve arama yanıtlamadaki bekleme süresi (çalmaya devam etmesi) ...

• Şarj dışında herhangi bir problem yok, 8.1.1'i de bekleyebilirsin tereddüt varsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Şarj dışında herhangi bir problem yok, 8.1.1'i de bekleyebilirsin tereddüt varsa...

Safaride donmuyormu sizde ?
  • Sakin sarji feci halde somuruyor :)
  • quote:

quote:

Şarj dışında herhangi bir problem yok, 8.1.1'i de bekleyebilirsin tereddüt varsa...

Herhangi bir kilitlenme yaşamadım şimdiye kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirmehmed

quote:

quote:

Herhangi bir kilitlenme yaşamadım şimdiye kadar...

Alıntıları Göster
    Ben dün geçtim 8.1'e ne wifi koptu ne çekme sorunu var ne kasıyor nede şarjı sömürüyor. 10 saat bekleme 4 saat kullanım yaptım %7'deydi. 763 Şarj döngüsü yaptım bugüne kadar ayrıca %20 bataryada hacim kaybım var. 3G hiçbir zaman kapatmam şarjımın çoğunluğunu da %'lerle bakınca Boom Beach, Ana Ekran, Safari, Spotify tüketmiş en yüksek oranlarda sırayla, bunların hepsini de 3G ile kullandım evin dışındayken yani wifi performansı değil 3G performansı baz alınmış oluyor. Şarjı ölümüne bitirenler ne yapıyor da bitiriyor anlamış değilim.

Ekleme: Animasyonlarda nadiren takılma söz konusu oluyor, normal kullanımda göze çarpmaz ama ilk denediğimiz zamanlarda her şeyini didik didik ettiğimiz için direk göze batıyor.

7.1.2'den geçmemin tek sebebi Türkçe Dikte özelliğiydi gayet de iyi yapmışlar sms ve whatsapp yazışmalarım daha kolay bir hal aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 9 Kasım 2014; 15:36:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Ben dün geçtim 8.1'e ne wifi koptu ne çekme sorunu var ne kasıyor nede şarjı sömürüyor. 10 saat bekleme 4 saat kullanım yaptım %7'deydi. 763 Şarj döngüsü yaptım bugüne kadar ayrıca %20 bataryada hacim kaybım var. 3G hiçbir zaman kapatmam şarjımın çoğunluğunu da %'lerle bakınca Boom Beach, Ana Ekran, Safari, Spotify tüketmiş en yüksek oranlarda sırayla, bunların hepsini de 3G ile kullandım evin dışındayken yani wifi performansı değil 3G performansı baz alınmış oluyor. Şarjı ölümüne bitirenler ne yapıyor da bitiriyor anlamış değilim.

Ekleme: Animasyonlarda nadiren takılma söz konusu oluyor, normal kullanımda göze çarpmaz ama ilk denediğimiz zamanlarda her şeyini didik didik ettiğimiz için direk göze batıyor.

7.1.2'den geçmemin tek sebebi Türkçe Dikte özelliğiydi gayet de iyi yapmışlar sms ve whatsapp yazışmalarım daha kolay bir hal aldı.

Alıntıları Göster
    ios 6 lı bir ip5 in yerini hiçbirşey tutamaz

• ilko İ kullanıcısına yanıt
    iOS5'li bir 4S'de tarihin en başarılı telefonlarından biriydi, geçiniz efendim bunları iOS6'dan 7'ye geçtiğim günden beri 1 kez bile iOS6'yı aramadım. Bu mantelite ile devam ederseniz telefon sadece "Alo demek için" kullanılan bir araç olur elinizde ve bu işi 3310'da yapabiliyor. Hiçbir ek özellik vermeden akıcı olsa ne olur olmasa ne olur. Şu an iOS8'de Türkçe Dikteyi kullanıyorum ve kasma yada stabilizasyon sorunu benim kullandığım alanlarda görmedim hoş görsem de yine isyan etmem çünkü iOS6'dan beri beklediğim özellik sonunda geldi.
  • Ben de gectim keske gecmeseydim demedim. O kadar da kotu degil, ben memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukaslan

Ben de gectim keske gecmeseydim demedim. O kadar da kotu degil, ben memnunum.
    Bence hiç bir fark yok.. Jailbreak da çıktı düzeldi, rahatlıkla yükseltebilirsiniz. Boş yere zaman kaybetmeyin.
  • Telefon ip5
     İ5 için iOs 8.1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.