Şimdi Ara

İ5700 android 2.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sim kartan 155 tane kişi atıyorum atıyor telefonda kişi ekleden kişi ekleyince 155 kişi gidiyor tek o kişi kalıyor bunu nasıl düzeltirim bunun yüzünden format çekiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fix_faces -- 1 Kasım 2012; 22:25:01 >

• Yazilimsal problem gibi gorunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

Yazilimsal problem gibi gorunuyor

ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fix_faces

quote:

ne yapmam gerekiyor

Format cektikten sonra yine olmuyorsa rehberdeki kisileri gmail hesabiniza kaydedin, otomatik esitleyin sorununuz cozulmus olur

• quote:

quote:

quote:

ne yapmam gerekiyor

Format cektikten sonra yine olmuyorsa rehberdeki kisileri gmail hesabiniza kaydedin, otomatik esitleyin sorununuz cozulmus olur

formattan sonra düzeliyor fakat 2 gün sonra kullanınca gene aynı...
  • Dedigim gibi gmail hesabiniza kaydedin

• quote:

sim kartan 155 tane kişi atıyorum atıyor telefonda kişi ekleden kişi ekleyince 155 kişi gidiyor tek o kişi kalıyor bunu nasıl düzeltirim bunun yüzünden format çekiyorum...

Sim karttan attığın kişiler telefon belleğine kaydoluyor. Daha sonra elle girdiğin tek kişi ise büyük bi ihtimal gmail hesabın üzerinden kaydediliyor. Sen o kaydı yapınca rehber olarak telefon rehberi değil gmail üzerindeki rehberini kullanmış oluyorsun.

Sistemle ilgili herşeyin düzgün çalıştığını varsayarak ortaya koyduğum teorim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

sim kartan 155 tane kişi atıyorum atıyor telefonda kişi ekleden kişi ekleyince 155 kişi gidiyor tek o kişi kalıyor bunu nasıl düzeltirim bunun yüzünden format çekiyorum...

Sim karttan attığın kişiler telefon belleğine kaydoluyor. Daha sonra elle girdiğin tek kişi ise büyük bi ihtimal gmail hesabın üzerinden kaydediliyor. Sen o kaydı yapınca rehber olarak telefon rehberi değil gmail üzerindeki rehberini kullanmış oluyorsun.

Sistemle ilgili herşeyin düzgün çalıştığını varsayarak ortaya koyduğum teorim bu.

ne yapmam gerekiyor? otomatik senk. kapalı
  • Telefondan elle numara girdiğinde kaydet dersen sana soruyor mu telefon belleği -Sim kart- .....@gimail.com gibisinden?
  • quote:

Telefondan elle numara girdiğinde kaydet dersen sana soruyor mu telefon belleği -Sim kart- .....@gimail.com gibisinden?

hayır direk işlem yapıyor
  • tek kişiyide siliyorum boş kalıyor sim karttan tamamını al diyorum 155 kişi işlemini yapıyor fakat kimse yok...
  • quote:

tek kişiyide siliyorum boş kalıyor sim karttan tamamını al diyorum 155 kişi işlemini yapıyor fakat kimse yok...

Arama programı kullanıyor musun? eXdialer gibi.. eğer öyle ise telefonun stock numara çeviricisi ile telefonu kaydet.
  • quote:

quote:

tek kişiyide siliyorum boş kalıyor sim karttan tamamını al diyorum 155 kişi işlemini yapıyor fakat kimse yok...

Arama programı kullanıyor musun? eXdialer gibi.. eğer öyle ise telefonun stock numara çeviricisi ile telefonu kaydet.

hiçbir program kullanmıyorum ama şimdi contact remover programını kurdum onda kişiler gözükdü orda hepsini görüyor sildim yinede aynı degişen bişey yok kişlerde kişi ekleme gözükmüyor içe al işlem yapmıyor...
  • Android 2.1'i bilmiyorum.. Ama bana sorun sanki gözden kaçan bir nokta gibi geliyor.. Eğer başka bir telefonun varsa (tercihen bluetooth'lu) o telefon ile sim karttaki noları bluetooth ile göndermeyi dene...

Rehberi gönderebiliyorsa direk vcf olarak gönder.. o zaman telefonunda içe aktar belirir..

İçe aktar'ın aktif olması için cihazda bir vcf dosyası olması lazım.
  • quote:

Android 2.1'i bilmiyorum.. Ama bana sorun sanki gözden kaçan bir nokta gibi geliyor.. Eğer başka bir telefonun varsa (tercihen bluetooth'lu) o telefon ile sim karttaki noları bluetooth ile göndermeyi dene...

Rehberi gönderebiliyorsa direk vcf olarak gönder.. o zaman telefonunda içe aktar belirir..

İçe aktar'ın aktif olması için cihazda bir vcf dosyası olması lazım.

bsşka tele göderdim bilgisayarada gönderdim vcfyi acıldı sorun yok benim bu telde biyeri atlıyoruz ama nereyi...
  • Kişiler listesine girince menü tuşuna bas grupları göster diye bir seçenek olması lazım o ayarları kurcala kişi listesi seçenekleri olması lazım orada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.