Şimdi Ara

i7-2600k bosta 50-55 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayari alali birkac gun oldu islemciyi vatandan almadim kendilerine rica ettim onu da montaj da taksinlar diye. islemci sogutucum cm tx3 evo

bu adamlar islemci macunu falan surmeden mi takdilar 50-55 derece cok degil mi?

• anakartin sicaklik degerleri daha yeni alindi pc normal mi bu degerler

yoksa program mi hatali gosteriyor

• Cpu z den bakarmısın? Bana anakart arızası gibi geliyor işlemci o sıcaklık ta kapatır kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaonur

Cpu z den bakarmısın? Bana anakart arızası gibi geliyor işlemci o sıcaklık ta kapatır kendini

cpu z sicaklik gostermiyor ki?
  • Fear of the Dark F kullanıcısına yanıt
    kafa gitti aida64 ile dene.
  • Mevsimsel sıcaklıklardan ötürü 40-50 ler bence normal,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptoptaki i5 4200m işlemcim bile boşta 38-42 derece arası çalışıyor.Bence seninkinde bir sorun var.Fanı kontrol et,düzgün takmışlarmı filan bir bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 8600k 3.60
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Termal macun sıkmadan takıcaklarını pek zannetmiyorum fakat istersen kontrol edebilirsin.Çok zor bir şey değil.Sıcaklık değerleri evet boştayken normale göre biraz fazla görünüyor fakat korkma o derecede işlemcine bi zarar gelmez.Bir de işlemciyi zorlayıp ne kadar sıcaklığa çıktığını bizimle paylaşırsan yardımcı olabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChampX2

Termal macun sıkmadan takıcaklarını pek zannetmiyorum fakat istersen kontrol edebilirsin.Çok zor bir şey değil.Sıcaklık değerleri evet boştayken normale göre biraz fazla görünüyor fakat korkma o derecede işlemcine bi zarar gelmez.Bir de işlemciyi zorlayıp ne kadar sıcaklığa çıktığını bizimle paylaşırsan yardımcı olabiliriz

altta dota 2 client acik ve chrome steam vs acik

su Temp3 cok yuksek ya nedir o?

• Sıcaklıklar gayet normal bende de özellikle bu sıcak havalarda son günlerde epey yükseldi boştayken. Ayrıca o 110 derece yazan kısım hatalı, bende de bazen 120 gösteriyor yanlış o, önemli olan diğerleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.