Bildirim
i7-2600k bosta 50-55 derece
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Cpu z den bakarmısın? Bana anakart arızası gibi geliyor işlemci o sıcaklık ta kapatır kendini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: megaonur
Cpu z den bakarmısın? Bana anakart arızası gibi geliyor işlemci o sıcaklık ta kapatır kendini
cpu z sicaklik gostermiyor ki? -
kafa gitti aida64 ile dene. -
Mevsimsel sıcaklıklardan ötürü 40-50 ler bence normal,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
laptoptaki i5 4200m işlemcim bile boşta 38-42 derece arası çalışıyor.Bence seninkinde bir sorun var.Fanı kontrol et,düzgün takmışlarmı filan bir bak. -
Termal macun sıkmadan takıcaklarını pek zannetmiyorum fakat istersen kontrol edebilirsin.Çok zor bir şey değil.Sıcaklık değerleri evet boştayken normale göre biraz fazla görünüyor fakat korkma o derecede işlemcine bi zarar gelmez.Bir de işlemciyi zorlayıp ne kadar sıcaklığa çıktığını bizimle paylaşırsan yardımcı olabiliriz -
-
Sıcaklıklar gayet normal bende de özellikle bu sıcak havalarda son günlerde epey yükseldi boştayken. Ayrıca o 110 derece yazan kısım hatalı, bende de bazen 120 gösteriyor yanlış o, önemli olan diğerleri.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X