Şimdi Ara

İ7 7700K Sistem Boştayken Sıcaklık Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sistemim boştayken sıcaklık değerlerim normal mi? H115İ sıvı soğutma kullanıyorum ve pervane ve pompa değerleri belirtilmiş, tabii bilgisayarımın arkada yüklemiş olduğum bayağı bir program çalışıyor. Bir diğer sorum ise çekirdek sıcaklık değerinin bir anda 15-20 derece çıkıp inmesi yani sıcaklıktaki anlık değişmeler normal mi? Aşağıda videoda veriyorum...
    The Ark1514youtube
    İ7700k Sistem boş sıcaklık değerleri
    https://www.youtube.com/watch?v=65__T4Jag6A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theark1514 -- 25 Mart 2017; 13:49:11 >

• Pompanın soketleri bağlımı? Geçen forumda bi arkadaşda böyle bir sorun yaşamıştı kabloyu takarak düzeltmişti cpuya blok tam oturmuşmu bir bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeagateWD S kullanıcısına yanıt
    Corsair Link Programından Pompayı kotrol edebiliyorum performasn veya akış hızını ayarlıyabiliyorum doğrudur demi bakmama gerek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theark1514

Corsair Link Programından Pompayı kotrol edebiliyorum performasn veya akış hızını ayarlıyabiliyorum doğrudur demi bakmama gerek varmı?

Genede bir bakın siz :) Son hızda durumlar nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum o dengesizlik bende de var. Nedenini bilmiyorum. Çok can sıkıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• millet deli gibi yardırmış.
  • psychicsaw kullanıcısına yanıt
    Çözüm olarak: Güç seçenekleri >Hangi seçenek seçili ise sağ tarafında bulunan plan ayarlarını değiştir > Gelişmiş güç ayarlarlanı değiştir> işlemci güç yönetimi > en yüksek işlemci durumunu oynayacağın oyuna veya programa göre ayarla bende %100 dü genel olarak %70 & %90 a çektim. Sorun kalmadı.
    Not:Kullanımına göre daha yüksek veya daha düşüğe çekebilirsin.
    Şimdilik böyle kullanalım yazılımsaldır inşallah düzelir dene sende bi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1050ti gpu sıcaklık limiti
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şuan dhde takılıyorum işlemci ve radyatör 42 derece
  • 7700K'da genel sorun ve ben de artık çok sıkıldım! İmzamdaki anakartı kullanıyorum ve anakarttan kaynaklı durum sandım ve bugün MSI anakart siparişi verdim. Gelsin test edeyim sonucunu bildiririm.
    Ama sanmıyorum anakart olsun... 35-40 derece arasında boşta sıcaklık değerim. Bir web sayfası açayım anında 50 ve üstüne çıkıp iniyor.
  • Aynı problem bendede mevcut intel buna K Serili ibareli işlemci üretmesine rağmen siz overclock yapmayın diyor buda güzel bir gülünç bişey demek istemiyorum. Umarım diğer cihazlara bi zararı olmaz ileride. Ayrıca 7700K serisi değil kaby lake serilerinin hepsi böyle çalışıyor. Üretim problemini kullanıcılara overclock yapmayın diyip itelemeleri benim gözümden inteli düşürdü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.